Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garmin Navcity 2010.01 TKLTL (sonunda cıktı)
Sponsorlu Bağlantılar
YuZaRSiFTaN
Üye
rica ederim güzel insan bilgi edindiğimiz dahilinde az cok yardımcı olmaya calıstım bende navigasyonla ck ilgileniyorum ama bu aralar benimde sorunum olmaya basladı bu teldenmi kaynaklanıyor artık yoksa programdanmı bende sasırdım inan
draligus
Üye
ben bu yedekleme işini araştırmaya devam ediyorum. mutlaka bir yolu olmalı. kapanma olayı da öyle. en küçük bilgi edinirsem paylaşırım seninle. iyi çalışmalar..
rica ederim güzel insan bilgi edindiğimiz dahilinde az cok yardımcı olmaya calıstım bende navigasyonla ck ilgileniyorum ama bu aralar benimde sorunum olmaya basladı bu teldenmi kaynaklanıyor artık yoksa programdanmı bende sasırdım inan
Araçlar -> Verilerimi Yönet -> Yönet (Sol tuş üstünde yazar) -> GPX Ver (Export) de.
Sonra Garmin\GPX klasörü içindeki yedek dosyasını ( current.gpx ) bir yere kopyala.
Yeni cihazda kurulum bitince yedek dosyasını geri GPX klasörüne koy.
Garmin'i açıp ilgili adımları yap ama sefer GPX Al (import) de.
Ama henüz denemedim..
metyuu
Üye
Konu Sahibi
supervisorone arkadaşım ilk sayfada alternatif link var ordan indirebilirsin rapid silmiş ekleneni
draligus
Üye
yazdığım yedekleme yöntemi çalışmadı.. bilginize..
olus1972
Üye
Garmin 200w harita yüklüyorum. Nüvi bunu kullanamaz uyarısı alıyorum. Ne yapabilirim
yafess
Üye
e72 uyumlumu
--------------- Ekleme ---------------
e72 uyuyormu
cihan_bag
Üye
Paylaşım için teşekürler!
hakil32
Üye
eline sağlık.teşekkürler.
meteme
Üye
eveet
gerçektende gerekliydi
teşekkürler
narzisse
Üye
eyvallah kardeş
mehmettopcu
Üye
teşekkürler
narzisse
Üye
az önce denedim şu an için bir sorun yok güzel olmuş ama tali yolları cizgi olarak gösteriyor
en güzel özelligi sürüş anındayken poi lerin isimlerini yazıyor neredenm gecerseniz o yöndeki tüm poi lerin isimlerini ekranda görebiliyorsunuz
fatihbayhan
Üye
RAPİDDEN LİNK VERİYORUM YİNE.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sperman2
Üye
arkadaslar benim telimde n95 garmin navcity 2007 haritası yüklü ben bu 2010 haritasını yükledim ama garmin bir türlü görmüyor haritayı. nasıl yapabileceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
alifur
Üye
teşekkürler...
yasuaki74
Üye
teşekkürler umarım işe yarar
--------------- Ekleme ---------------
link ölüüüü
metyuu
Üye
Konu Sahibi
hangi link ölü rapid çalışıyor
ongerek
Üye
"Bu rota dosyasinin haritasi olmadan calismaz" diyor bendeki nuvi200. Baska bir dosyada bir degisiklik falan yapmak mi gerekir, yoksa baska dosyalari da mi guncellemek lazim. Eksik nedir?