Garmin Navcity 2010.01 TKLTL (sonunda cıktı)

Sponsorlu Bağlantılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
rica ederim güzel insan bilgi edindiğimiz dahilinde az cok yardımcı olmaya calıstım bende navigasyonla ck ilgileniyorum ama bu aralar benimde sorunum olmaya basladı bu teldenmi kaynaklanıyor artık yoksa programdanmı bende sasırdım inan

draligus

draligus

Üye
ben bu yedekleme işini araştırmaya devam ediyorum. mutlaka bir yolu olmalı. kapanma olayı da öyle. en küçük bilgi edinirsem paylaşırım seninle. iyi çalışmalar..

supervisorone

Üye
link ölü

draligus

draligus

Üye
rica ederim güzel insan bilgi edindiğimiz dahilinde az cok yardımcı olmaya calıstım bende navigasyonla ck ilgileniyorum ama bu aralar benimde sorunum olmaya basladı bu teldenmi kaynaklanıyor artık yoksa programdanmı bende sasırdım inan

Çözüm buldum..

1. Garmin'i aç
  2. Araçlar -> Verilerimi Yönet -> Yönet (Sol tuş üstünde yazar) -> GPX Ver (Export) de.
  3. Sonra Garmin\GPX klasörü içindeki yedek dosyasını ( current.gpx ) bir yere kopyala.
  4. Yeni cihazda kurulum bitince yedek dosyasını geri GPX klasörüne koy.
  5. Garmin'i açıp ilgili adımları yap ama sefer GPX Al (import) de.
Ama henüz denemedim..

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
supervisorone arkadaşım ilk sayfada alternatif link var ordan indirebilirsin rapid silmiş ekleneni

draligus

draligus

Üye
yazdığım yedekleme yöntemi çalışmadı.. bilginize..

olus1972

Üye
Garmin 200w harita yüklüyorum. Nüvi bunu kullanamaz uyarısı alıyorum. Ne yapabilirim

yafess

yafess

Üye
e72 uyumlumu

--------------- Ekleme ---------------

e72 uyuyormu

cihan_bag

Üye
Paylaşım için teşekürler!

hakil32

Üye
eline sağlık.teşekkürler.

meteme

Üye
eveet
gerçektende gerekliydi
teşekkürler

narzisse

Üye
eyvallah kardeş

mehmettopcu

Üye
teşekkürler

narzisse

Üye
az önce denedim şu an için bir sorun yok güzel olmuş ama tali yolları cizgi olarak gösteriyor
en güzel özelligi sürüş anındayken poi lerin isimlerini yazıyor neredenm gecerseniz o yöndeki tüm poi lerin isimlerini ekranda görebiliyorsunuz

fatihbayhan

Üye
RAPİDDEN LİNK VERİYORUM YİNE.

sperman2

Üye
arkadaslar benim telimde n95 garmin navcity 2007 haritası yüklü ben bu 2010 haritasını yükledim ama garmin bir türlü görmüyor haritayı. nasıl yapabileceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

alifur

alifur

Üye
teşekkürler...

yasuaki74

Üye
teşekkürler umarım işe yarar

--------------- Ekleme ---------------

link ölüüüü

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
hangi link ölü rapid çalışıyor

ongerek

Üye
"Bu rota dosyasinin haritasi olmadan calismaz" diyor bendeki nuvi200. Baska bir dosyada bir degisiklik falan yapmak mi gerekir, yoksa baska dosyalari da mi guncellemek lazim. Eksik nedir?

Üst Alt