Nihayet!! Galaxy S Advance için 4.1.2 Türkiye Sürümü

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
yok

- - - Eklendi - - -

Türkiye sürümünü yükleyecek arkadaşlara tavsiye;

telefonunuz stabil çalışıyorsa hiç ellemeyin, Turkiye sürümü diğerlerine göre sorunlu geldi bana,
çok fazla kilitlenme oluyor telde.

yüklemeyin, almanya ve hollanda bunda iyiydi.
bilginize

Reset attın mı hiç? Yeni ROM yüklendikten sonra reset atmayınca dediğin gibi kasma oluyor.
Bende hiç kasma takılma yok mesela.

Edit

Takılma yok dedim ama maalesef video izlerken takılmalar yaşadım.Cocore kernelleri kurdum şuan bir problem yok.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
beyler ben gingera döncem bir daha da odinle işlem yapmıcam hep kasıntı takılma yeter artık en iyisi FOTA !

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
beyler ben gingera döncem bir daha da odinle işlem yapmıcam hep kasıntı takılma yeter artık en iyisi FOTA !

hocam bunun odin yada kies ile bir alakası yok ben gayet memnunum şimdi recoveri mod ile vipe data ve carce yap fabrika ayarlarına dön sonra root+cmw6+cocore6.0 ı kur tüm sorun ve problemlerden kurtul

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hocam bunun odin yada kies ile bir alakası yok ben gayet memnunum şimdi recoveri mod ile vipe data ve carce yap fabrika ayarlarına dön sonra root+cmw6+cocore6.0 ı kur tüm sorun ve problemlerden kurtul

ben çoktan geçtim gingera ayrıca garantiyi götürüp kernel felan atmaya hiç gerek yok FOTA'dan bekliycem güncellemeyi ancak o zaman yüklerim acelesi yok

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
ben çoktan geçtim gingera ayrıca garantiyi götürüp kernel felan atmaya hiç gerek yok FOTA'dan bekliycem güncellemeyi ancak o zaman yüklerim acelesi yok

Bence boşuna geçmişsin.Türkiye Rom'unu kurup cocore kernelleride kursaydın hiç bir şey olmazdı.Ben şuan öyle kullanıyorum inanılmaz stabil,ne takılma ne donma.Ben 2.3.6 da bazı sorunlar yaşıyordum şuan jelly bean de hiç bir sıkıntım yok.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Bence boşuna geçmişsin.Türkiye Rom'unu kurup cocore kernelleride kursaydın hiç bir şey olmazdı.Ben şuan öyle kullanıyorum inanılmaz stabil,ne takılma ne donma.Ben 2.3.6 da bazı sorunlar yaşıyordum şuan jelly bean de hiç bir sıkıntım yok.

zaten fotadan gelmeyecek mi? gelince kernelle felan da uğraşmadan yüklerim

- - - Eklendi - - -

e madem kernel felan yapıcam e oldu olacak custom rom yükleyeyeyim karlı çıkarım valla :D bu arada önerdiğiniz bi rom felan varmı

- - - Eklendi - - -

şu cocore nasıl yapılıyor bi bilsem belki tekrar kurarı ama

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
zaten fotadan gelmeyecek mi? gelince kernelle felan da uğraşmadan yüklerim

- - - Eklendi - - -

e madem kernel felan yapıcam e oldu olacak custom rom yükleyeyeyim karlı çıkarım valla :D bu arada önerdiğiniz bi rom felan varmı

Odin veya kies'ten veyahutta başka bjr yerden yüklemen önemli değil.Nerden yüklersen yükle aynı sürüm oldukça stabilitesi aynı olur değişmez.
Bana göre Türkiye sürümü ve Almanya sürümü stabilite konusunda farksız gibi ve şuan S Advance için çıkmış en iyi romlar ama bana göre ikisinde de video izlemede sıkıntı var onları da cocore ile halledebilirsin.Ayrıca kernel yüklemek çok zor birşey değil.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
peki şu cocore işini biraz detaylı anlatır mısın hocam yeniden turkiye yazılımını yüklicem

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
peki şu cocore işini biraz detaylı anlatır mısın hocam yeniden turkiye yazılımını yüklicem

Galiba mesaj kutun dolu.
Sana attığım mesajlar ulaşmıyor.
Birinci sayfada gonuldostu22 çok güzel bir şekilde anlatmış nasıl yüklendiğini. Şuan mobil olduğum için çok yardımcı olamasamda yinede elimizden geleni yaparız. Sen birbak bakalım önce

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hocam tamam kutuyu boşalttım dahili hafızaya mı yoksa sd karta mı atıcaz kernelleri orda dahili hafıza yazmış ama sonra choose zip from sd card diyin demiş yanlış yazmış arkadaş galiba

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

hocam ha odin ha kies inan arasında hiç bir fark yok odin denilen şey zaten samsung un proğramı yetkili servis bile bunu kullanıyor sen odini uydurma çakma bir şey zannettin galiba kıyas yaptığına göre:) neyse karar senin bizlik sorun yok

- - - Eklendi - - -

hocam tamam kutuyu boşalttım dahili hafızaya mı yoksa sd karta mı atıcaz kernelleri orda dahili hafıza yazmış ama sonra choose zip from sd card diyin demiş yanlış yazmış arkadaş galiba
sırası ile yapıyorsun sen şu an ne yaptın anlamadım ki 2.3.6 da mısın 4.1.2 de misin neyi yüklüyorsun bir bilgi verir misin?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hocam ha odin ha kies inan arasında hiç bir fark yok odin denilen şey zaten samsung un proğramı yetkili servis bile bunu kullanıyor sen odini uydurma çakma bir şey zannettin galiba kıyas yaptığına göre:) neyse karar senin bizlik sorun yok

- - - Eklendi - - -

sırası ile yapıyorsun sen şu an ne yaptın anlamadım ki 2.3.6 da mısın 4.1.2 de misin neyi yüklüyorsun bir bilgi verir misin?

tamam sıkıntı yok hocam ben 4.1.2 yüklemiştim sonra root yaptım sonra cwmyi yükledim tabi geçici olarak yani reboot yapınca yine eski recovery geri geliyor sonra cocore kernelin nasıl yüklendiğini bi arkadaşa sordum yanıt vermedi bişeyler yaptım oldu şuan kernel bölümünde CoCore 6.0 yazıyor problem yok yani he bu arada 6.8 nasıl yükleniyor ?

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
tamam sıkıntı yok hocam ben 4.1.2 yüklemiştim sonra root yaptım sonra cwmyi yükledim tabi geçici olarak yani reboot yapınca yine eski recovery geri geliyor sonra cocore kernelin nasıl yüklendiğini bi arkadaşa sordum yanıt vermedi bişeyler yaptım oldu şuan kernel bölümünde CoCore 6.0 yazıyor problem yok yani he bu arada 6.8 nasıl yükleniyor ?

Hocam sana attığım mesajlar gelmiyor herhalde :) cevap yazmadı demişsin.
Kurduysan problem yok.
6.8 cocorede yine aynı şekilde kurulacak bir tek farkı reboot system i yüklemene gerek yok sirasi ile cwm ve twrp yüklüyorsun

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Hocam sana attığım mesajlar gelmiyor herhalde :) cevap yazmadı demişsin.
Kurduysan problem yok.
6.8 cocorede yine aynı şekilde kurulacak bir tek farkı reboot system i yüklemene gerek yok sirasi ile cwm ve twrp yüklüyorsun

saol hocam

evet attığınız mesajlar gelmiyo ama mesaj kutum boş

- - - Eklendi - - -

yanlız cocore 6.8 dosyalarını bulamadım xda daki konuya koymamışlar dalga mı geçiyo bunlar ya ?

- - - Eklendi - - -

heh tamam yükledim 6.8i

hellllboy

Üye
su cocore yuklemeyi bir beceremedim galiba islemleri sirasiyla yapiyorum fakat crw yuklerken installtion aborted hatasi veriyor..ne şekilde denediysem olmadı. .4.1.2jb yüklü tr sürümü kiesten yüklemiş tim..root lu telefon..i9070p

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
su cocore yuklemeyi bir beceremedim galiba islemleri sirasiyla yapiyorum fakat crw yuklerken installtion aborted hatasi veriyor..ne şekilde denediysem olmadı. .4.1.2jb yüklü tr sürümü kiesten yüklemiş tim..root lu telefon..i9070p

Bugüne kadar birçok kişi denedi ve yapamayan olmadı.Acaba bir yerde atladığın bir şey mi var?

difficultking

difficultking

Üye
S.a Arkadaşlar benim cihazda XXLPY sürümü mevcut aşırı derece kasma ve donma oluyor Kernel ve Root ' ta yüklemedim. En stabil room, Root , Kernel sürümü hakkında yardımcı olabilcek link atabilecek varmı acaba ?

Üst Alt