Garmin Navcity 2010.01 TKLTL (sonunda cıktı)

Sponsorlu Bağlantılar

cihan_bag

Üye
TEŞEKÜRLER Kardeş emeğine sağlık. İnşallah güzel çalışır.

draligus

draligus

Üye
2009.12 haritasi 2009.06 ya gore basarisizdi. hem sacma sapan rotalar ciziyor, hem de garip hatalar veriyordu.
simdi 2009.12 ile 2010.1 i bu acidan karsilastirabilen var mi?
tesekkurler

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
2009.12 haritasi 2009.06 ya gore basarisizdi. hem sacma sapan rotalar ciziyor, hem de garip hatalar veriyordu.
simdi 2009.12 ile 2010.1 i bu acidan karsilastirabilen var mi?
tesekkurler

evet ben bu yeni haritayu dün gece indirdim ve kurdum biraz farklılıklar olmus yani söyleki biraz renklendirmeler girmiş ve anayollar haric mahalle sokak ve tali yollar cizgi halinde yani gördüğünde yol diyemezsin dersinki sanki parselli tarlalar dersin paselli alanlar bos araziler dersin yani yol diye bir cizimi yok ama yol diye geciyor ve ben bugun bunu geri kaldırdım yani 2009.12 haritasını geri yükledim en azında 2009.12 haritasında yollar belli adam akıllı yol oldugu belli bu yeni 2010.01 de yollar belli degil :bann:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
evet ben bu yeni haritayu dün gece indirdim ve kurdum biraz farklılıklar olmus yani söyleki biraz renklendirmeler girmiş ve anayollar haric mahalle sokak ve tali yollar cizgi halinde yani gördüğünde yol diyemezsin dersinki sanki parselli tarlalar dersin paselli alanlar bos araziler dersin yani yol diye bir cizimi yok ama yol diye geciyor ve ben bugun bunu geri kaldırdım yani 2009.12 haritasını geri yükledim en azında 2009.12 haritasında yollar belli adam akıllı yol oldugu belli bu yeni 2010.01 de yollar belli degil :bann:
teşekkür kardeş ben indirmekten vazgeçtim o zaman

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,bende indirdim ama tele yüklemeyeyim bari

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar önce bir deneyin..belki siz beğenirsiniz..

gonzaimen

Üye
tesekurler saygılar

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
evet aynen katılıyorum nadir arkadasa birde sizler deneyin yani belkide sizlerin hosuna gidecek unutmayinki zevkler ve renkler tartısılmazmıs beni tatmin etmedi ben sildim ama sizlerde bir kurun sizlerde farkı görün hem gözünüz gördüğü gibi kalbinizde mutmain olur neden kurmadım gibi ilerki zamanlarda terettudunuz olabilir denemekte yarar var ve tavsiyem sizlerde deneyin görün :oke:

nescafe656

Üye
şimdi indiriyorum deneyeceğim şimdiden teşekkürler

gurhan36

Üye
Yaa hakkaten inanmıyorum yaaa :-((( Armutlu yolunu defalarca uyardım hala bir gelişme olmamış bunların kırsal alanlar karşı bir gıcığı var

draligus

draligus

Üye
2009.6 - 2009.12 yi karsilastirdiniz mi hic. 2009.6 nin yanilma payi daha az gibi gelmisti bana

gurhan36

Üye
Dostum bu arada emeği geçenlere teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
2009.6 - 2009.12 yi karsilastirdiniz mi hic. 2009.6 nin yanilma payi daha az gibi gelmisti bana

hayır güzel insan denemedim hic ben daha garmini kuralı 1 haftaya yakın olacak ve ancak bu iki haritayı karsılastırma sansım oldu ama 2009.12 yi acıkcası tavsiye ederim 2010.01 beni hic bir sekilde tatmin etmedi bahsettiğin 2009.06 yı hic kullanma sansım olmadı o harita hakkında bilgim yok hata paylarına gelince bu cok dogal ve normal buna fazla takılmamak lazım kanaatimce:bigstar:

jeki01

jeki01

Üye
selam.
ben 2009.02 haritasını kullandım çok iyiydi şimdik 2010 haritasını yükledim ama kullanma şansım yok şimdik. Yurt dışındayım avrupa haritası arıyorum. Türkiye'de deniyeçeğim.
Teşekkürler.

draligus

draligus

Üye
hayır güzel insan denemedim hic ben daha garmini kuralı 1 haftaya yakın olacak ve ancak bu iki haritayı karsılastırma sansım oldu ama 2009.12 yi acıkcası tavsiye ederim 2010.01 beni hic bir sekilde tatmin etmedi bahsettiğin 2009.06 yı hic kullanma sansım olmadı o harita hakkında bilgim yok hata paylarına gelince bu cok dogal ve normal buna fazla takılmamak lazım kanaatimce:bigstar:

Teşekkür ederim. Başka konularda 2009.06 nın daha stabil olduğu söylense de, şimdilik kullanıbilecek harita versiyonu 2009.12 sanırım.
4.20 , 5.0050, 5.0060 program versiyonları içinde hangisini önerirsiniz peki?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Teşekkür ederim. Başka konularda 2009.06 nın daha stabil olduğu söylense de, şimdilik kullanıbilecek harita versiyonu 2009.12 sanırım.
4.20 , 5.0050, 5.0060 program versiyonları içinde hangisini önerirsiniz peki?

menusel olarak bakıldıgında 4.20 , 5.0050 bu ikiside aynı sadece versiyonları güncellestiren yani yeni sürümler diye ileri sürüldüğünde haritalar yenilendigi icin versiyonlara su sürüm bu sürüm diye isim veriliyor ama menusel olarak bakıldıgında hic birinin bir farkı yok hebsinin menusu aynı ha su olabilir sen bazı resimlerde degişik degişik menuler görebilirsin buda neyden kaynaklanıyor telefon modellerine göre degişiyor dokunmatik teller icin menu görseli farklı tuslu telefonlar icin menu görseli farklı yani uzun lafın kısasıı menusel olarak hic birinin bir birinden farkı yok tek sürüm farkı güncel haritalardır :oke:

draligus

draligus

Üye
1. farklı rotalar çizmesi
2. araba yavaşlayınca ya da durunca biranda rotanın alt üst olması

bu iki olay tamamen yeni haritadan kaynaklanıyordur sanırım. program güncellemesinin etkisi olmamıştır. ne dersiniz?

son bir sorum daha olacak. bir mobile telefonda kayıtlı olan garmin mobile xt nin ayarları ve kayitli rotalar başka bir telefona aktarmam gerekiyor. hangi dosyaları yedeklemem gerekir. fikriniz var mı?
teşekkürler.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
1. farklı rotalar çizmesi
2. araba yavaşlayınca ya da durunca biranda rotanın alt üst olması

bu iki olay tamamen yeni haritadan kaynaklanıyordur sanırım. program güncellemesinin etkisi olmamıştır. ne dersiniz?

son bir sorum daha olacak. bir mobile telefonda kayıtlı olan garmin mobile xt nin ayarları ve kayitli rotalar başka bir telefona aktarmam gerekiyor. hangi dosyaları yedeklemem gerekir. fikriniz var mı?
teşekkürler.

1:bakınız farklı rotalar ciziyor demeniz bu haritadan kaynaklı bir durum yani harita yeni yada eski haritanın durumuna göre rota cizer rota cizmesi menusel degildir tamamen harita ile alakalı bir durum

2: buda tamamen haritadan kaynaklanan bir durumdur yani eski versiyon harita yeni versiyon harita ayrıca yeni versiyon haritada yollar tamamen yok olmus sadece ana yollar var onun haricinde mahalle sokak yolları tali yollar sanki yol degil hani muhendisler harita cizerlerya belediye muhendisleri sanki ada pafta parsel arazi tarla gibi sadece kalemle cizim olmus ve yol diye bir sey yok tamamen cizgi halinde yol diyemessin sen buna ve bu yüzdende araba durunca rotan altust oluyordur

3: benim daha önce bu sorun basıma geldi söyleki geldi benim teli bir pc ye bagladım oradaki harita programını aldım bir arkadasa gönderdim birde baktımki benim cizdiğim rotalar sokaklar adresler bilgiler hebside tamemen o kişin telefonunada gecmiş ve onların hebsini silmek bayagı bir zamanımı aldı ayrıca sen bir baska tele yuklesen bile senin sw.nl ve diger dosyanda bu ikisinde senin imei kayıtlı ve calıstırmaz o arkadasında cünkü imeiler cakısacaktır yani demek istediğim su senin arşivinde garmin varsa onu yukleyeceksin ve imeinide o arkadasın teline göre ayarlayacaksın ve bunların hebsinide pc ile yabmak zorundasın telden olmuyor malesef :oke:

draligus

draligus

Üye
Öncelikle detaylı cevaplarınız için çok teşekkür ederim..
1. 2009.06 nın haritası daha stabil bu durumda. Zira izmir + antalya + konya gibi büyük şehirler başta olmak üzere birçok ilde kullanmıştım. Ama hiç dolaştırmamıştı beni. 2009.12 ise geçen hafta antalya içinde dört döndürdü beni. Tamam bunu hallettik. 2009.06 bu açıdan daha iyi.

2. Bu sorun 2009.06 da daha az oluyordu. 2010.01 i baştan beğenmedim. O yüzden hemen hemen hiç kullanmadım.

3. bunu da birkaç saattir google dan araştırıyorum. net birşey bulamadım. daha önce biryerlerde 2 - 3 dosyanın taşınmasıyla routaların ve kayıtlı ayarların lokal olarak taşınabileceğini okumuştum. ama adresi bulamıyorum şuan. 4.20 5.00.50 ve 5.00.60 üst üste kurdum kaldırdım. şimdi garmin saçmalamaya başladı. kendi kendine kapanıyor vs. O yüzden ayarları ve rotaları yedekleyip telefonu ve hafıza kartını formatlamayı planlıyorum. hadi ayarlar da önemli değil ama konumlar ve rotalar önemli.

yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim..

Üst Alt