1. farklı rotalar çizmesi
2. araba yavaşlayınca ya da durunca biranda rotanın alt üst olması
bu iki olay tamamen yeni haritadan kaynaklanıyordur sanırım. program güncellemesinin etkisi olmamıştır. ne dersiniz?
son bir sorum daha olacak. bir mobile telefonda kayıtlı olan garmin mobile xt nin ayarları ve kayitli rotalar başka bir telefona aktarmam gerekiyor. hangi dosyaları yedeklemem gerekir. fikriniz var mı?
teşekkürler.
1:bakınız farklı rotalar ciziyor demeniz bu haritadan kaynaklı bir durum yani harita yeni yada eski haritanın durumuna göre rota cizer rota cizmesi menusel degildir tamamen harita ile alakalı bir durum
2: buda tamamen haritadan kaynaklanan bir durumdur yani eski versiyon harita yeni versiyon harita ayrıca yeni versiyon haritada yollar tamamen yok olmus sadece ana yollar var onun haricinde mahalle sokak yolları tali yollar sanki yol degil hani muhendisler harita cizerlerya belediye muhendisleri sanki ada pafta parsel arazi tarla gibi sadece kalemle cizim olmus ve yol diye bir sey yok tamamen cizgi halinde yol diyemessin sen buna ve bu yüzdende araba durunca rotan altust oluyordur
3: benim daha önce bu sorun basıma geldi söyleki geldi benim teli bir pc ye bagladım oradaki harita programını aldım bir arkadasa gönderdim birde baktımki benim cizdiğim rotalar sokaklar adresler bilgiler hebside tamemen o kişin telefonunada gecmiş ve onların hebsini silmek bayagı bir zamanımı aldı ayrıca sen bir baska tele yuklesen bile senin sw.nl ve diger dosyanda bu ikisinde senin imei kayıtlı ve calıstırmaz o arkadasında cünkü imeiler cakısacaktır yani demek istediğim su senin arşivinde garmin varsa onu yukleyeceksin ve imeinide o arkadasın teline göre ayarlayacaksın ve bunların hebsinide pc ile yabmak zorundasın telden olmuyor malesef