Garmin Navcity Turkey 2011.10 Haritası

Sponsorlu Bağlantılar

hydrop

Üye
Garmin Navcity Turkey 2011.10 Haritası.
Yeni hatasız sürüm.

harita için kırma işlemi yapmamıza gerek yok değilmi arkadaşlar. emeği geçenlere teşekkürler.

IMOBILIZER

IMOBILIZER

Üye
Arkadaslar Merhaba,
kullandigim telefon Samsung i8910 HD S60v5.
Üzerinde Garmin Mobile XT versiyon 5.00.50s60.9 yüklü.
Buraya kadar mesajlari okudum ancak :
Garmin programinda Haritalari yonet bolumunde iki harita var:
E:\GARMIN\
10,5mb YAZAN WORLDWIDE ROADS BASEMAP

Digeride
E:\GARMIN\
127,7mb YAZAN Navcity 2010.6 TBKLTS by Basarsoft haritasi (KISACA ESKIBIR HARITA )

Simdi forumda bize sunulan harita
en son cikan bir harita Buyrun diye verildi ve sonu IMG olarak belirlenmis.
Simdi okuduklarima istinaden Benim Telefonumun Klasorlerinde Garmine geliyorum
Orada bulduklarim

GMAPBMAP.IMG (Bunun basinda soru isaredti var portakal renkli)
GMAPSUPP.IMG (Bunun basinda soru isaredti var portakal renkli)
GMAPSUPP.UNL (Bu normal calisiyor herhalde soru isareti falan yok)
SW.UNL (Buda normal calisiyor bundada soru isareti yok )

Simdi yenilenecek olan haritada IMG uzantili eskisini silip yenisinide koysam Oda IMG uzantili olacagindan sanirim oda calismayacak
Ozaman bu program hangi haritayi nerden okuyor?
Telefonun bütün klasorlerine baktim baska biyerde hani ne olur ne olmaz diye sadece bunlar var .
Ben bu haritayi bu programa nasil yükleyecegim Lütfen bir yardim eden olurmu acaba ?
Lutfen biri benle iletisime gecsin Allah askina ......

ilginize simdiden cok tesekkurler Konuyu baslatan Arkadasimizin eline saglik.Bu knulari okumamiz icin cabalayan forum yonetiminede ayri ayri tesekkurler
saygilar.

celal123

Üye
selamlar, ben garmini yıllardan beri sorunsuz kullanıyorum ve harita güncellemelerinide yaptığımda sorun yaşamıyorum. önceki bir kaç sorunun tek cevabı var o da; GMAPSUPP.IMG dosyasını rardan çıkarın ve eskisinin yani garmin klasörünün içinde yer alan GMAPSUPP.IMG dosyasının üzerine kopyalayın. programı açık havada çalıştırın no map yazısı çıktığında ise haritayı görene kadar zoom yapın telefon haritayı açaçaktır. 4 senedir sorunsuz kullanıyrum tecrübelerim bunu gösteriyor. bu anlattıklarım zaten telefonunda program yüklü olanlar içindir. ilk defa yararlanacak olanlar reisin açıklamalarını takip etsinler.
iyi günler

IMOBILIZER

IMOBILIZER

Üye
selamlar, ben garmini yıllardan beri sorunsuz kullanıyorum ve harita güncellemelerinide yaptığımda sorun yaşamıyorum. önceki bir kaç sorunun tek cevabı var o da; GMAPSUPP.IMG dosyasını rardan çıkarın ve eskisinin yani garmin klasörünün içinde yer alan GMAPSUPP.IMG dosyasının üzerine kopyalayın. programı açık havada çalıştırın no map yazısı çıktığında ise haritayı görene kadar zoom yapın telefon haritayı açaçaktır. 4 senedir sorunsuz kullanıyrum tecrübelerim bunu gösteriyor. bu anlattıklarım zaten telefonunda program yüklü olanlar içindir. ilk defa yararlanacak olanlar reisin açıklamalarını takip etsinler.
iyi günler

Degerli arkadasim ilgin icin tesekkurler kendi adima
Aslinda ilk yapmam gereken direkt eski haritayi silip YADA neolur neolmaz diye bir kenara kopyalayip bu yeni haritayi Garmin klasorü icine atmakti.
Ancak bu islemi diger Onceki mesajlarda gordugun uzere evet yaptik calisiyor Dedikten 1 gün sonra veya 2 gün sonra NO MAP uyarisi alan arkadaslari gordugum icin yapmamistim .
Ancak anlattiklarin uzere BENDEDE Sanirim bu OLABILIR.
Eger olursa ilk yapacagim senin dediklerin KAYBEDECEK BISEY YOK SANIRIM :)

Kisaca Eski harita silinir yada yedege alinir.
ardindan yeni harita klasore kopyalanir ve calistirilir.
yakin zamanda program gene acildiginda No MAP ibaresi cikarsa :
Telefonla dis alanda beklenirken cikan ibareyi kaile almayip devamli haritayi zoom yaparak programin haritayi acmasi Beklenir/Saglanir Tavsiyesini aklimda tutarak Beklemedeyim
Su an Saglikli calisiyor.
TESEKKÜRLER.

i_mes

i_mes

Üye
eline emeğine sağlık

goggo

goggo

Üye
teşekkürülerrr

mh.

mh.

Üye
hocam çok teşekurler çok işime yaradı.

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
bu harita tüm türkiye için mi acaba.. yoksa daha önceki gibi bölgesel mi??

doganhu

doganhu

Üye
Eline Emegine sağlıkkkkk

emre901

Üye
2012.04 haritasınıda bekliyoruz. Şimdiden Teşekkürler

ertanbaysal

Üye
gerekyok benım 5800 3 gpsvar

---------- Eklendi @ 00:13:16 ---------- Yazıldı @ 00:12:07 ----------

arkadaslar hepinizin emeyine salıl