selamlar, ben garmini yıllardan beri sorunsuz kullanıyorum ve harita güncellemelerinide yaptığımda sorun yaşamıyorum. önceki bir kaç sorunun tek cevabı var o da; GMAPSUPP.IMG dosyasını rardan çıkarın ve eskisinin yani garmin klasörünün içinde yer alan GMAPSUPP.IMG dosyasının üzerine kopyalayın. programı açık havada çalıştırın no map yazısı çıktığında ise haritayı görene kadar zoom yapın telefon haritayı açaçaktır. 4 senedir sorunsuz kullanıyrum tecrübelerim bunu gösteriyor. bu anlattıklarım zaten telefonunda program yüklü olanlar içindir. ilk defa yararlanacak olanlar reisin açıklamalarını takip etsinler.
iyi günler
Degerli arkadasim ilgin icin tesekkurler kendi adima
Aslinda ilk yapmam gereken direkt eski haritayi silip YADA neolur neolmaz diye bir kenara kopyalayip bu yeni haritayi Garmin klasorü icine atmakti.
Ancak bu islemi diger Onceki mesajlarda gordugun uzere evet yaptik calisiyor Dedikten 1 gün sonra veya 2 gün sonra NO MAP uyarisi alan arkadaslari gordugum icin yapmamistim .
Ancak anlattiklarin uzere BENDEDE Sanirim bu OLABILIR.
Eger olursa ilk yapacagim senin dediklerin KAYBEDECEK BISEY YOK SANIRIM
Kisaca Eski harita silinir yada yedege alinir.
ardindan yeni harita klasore kopyalanir ve calistirilir.
yakin zamanda program gene acildiginda No MAP ibaresi cikarsa :
Telefonla dis alanda beklenirken cikan ibareyi kaile almayip devamli haritayi zoom yaparak programin haritayi acmasi Beklenir/Saglanir Tavsiyesini aklimda tutarak Beklemedeyim
Su an Saglikli calisiyor.
TESEKKÜRLER.