hiçbir fark yok, aynı şekilde çalışma performansı ve uygulamaları değişen bişey yok yani,
Arama menüsüne bastığımda bazen 4-5 saniye kadar takılıyordu diğer sürümlerde bunda ayni sorun var mi veya sana daha önceki sürümlerde oldumu böyle bir sıkıntı.
rehber ve arama barına tıkladığımda çoğunlukla 1-3 sn gibi gecikmeler oluyor, diğer sürümler de de oluyordu, almanya, sırbistan, ve hollanda da,
yanlız ben bunu direk odin ile yükledim, reset atmadım uygulamalarım gitmesin diye,
rehbere girince, ayarlardan sadece telefonu olan kişiler dediğinizde,
ve ayrıca görüntülenecek kişilerde özeli seçip yine telefonu seçerseniz veya simi, (benimki sime sığmadığından tel hafızasını kullanıyorum) bir miktarda olsa hızlanma oluyor. ama tabi rehberi sadece telefon amaçlı kullanıyorsanız.
Arkadaslar rehber olayı android de genel bir sorundur tum cihazlarda ilk açılış 3 sn sürer sonra 1 2 sn icinde açılır bu olayı büyütmemek lazım
Anlaşıldı.Aynı sıkıntı Türkiye sürümünde de devam ediyor demekki.Neden buna bir çözüm bulmuyorlar anlamadım.
Bazen birisi bir numara soruyor,telefonu çıkarıp rehber tuşuna tıkladıdığımda eğer o gecikme olursa bazen dalga konusu dahi oluyor telefonum.
dün başıma geldi daha ne yazik ki yanımdaki iosçu hemen verdi numarayı oysa jelly bean in bütün sürümlerinde bu takılma oluyor sonra bazen oyunlar kasıyor :S jelly bean in stabilite konusunda sorunları varEwet sorun 4.1.2 den kaynaklanıyor rehber geç açıyor telden değil.
Ama benim tek sıkıntım videolar video açtığım zaman takılıyor çıkamıyorsunda ölece kalıyor önemi olan buna çözüm bulmaları gerek...
O sorunu cocore kernel yükleyerek aştık.Yanlız ben Türkiye rom'unu kurduktan sonra kernel değiştirmedim.Bende şuan bir problem yok videoda
dün TUR sürümünü bende yükledim, cocore yapmadım ama yapacağım birazdan,
çünkü telefonda donmalar arttı
dün TUR sürümünü bende yükledim, cocore yapmadım ama yapacağım birazdan,
çünkü telefonda donmalar arttı
Sende kikit ekranında google, chaton ve kamera kısayolları var mı?