Nihayet!! Galaxy S Advance için 4.1.2 Türkiye Sürümü

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
Nihayet!! Galaxy S Advance için 4.1.2 Türkiye Sürümü
Sonunda, beklediğimiz Samsung Galaxy S Advance 4.1.2(JVBMD1) Türkiye sürümü yayınlandı.Herkese hayırlı olsun... :D

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82, MaxipmaN ve fsagcan

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Ellerine sağlık. ...

Fps-1

Fps-1

Üye
Kullananlara hayırlı olsun :D

MaxipmaN

Üye
:tşk:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Eyvallah bu müjdeli haber için teşekkürler ana konuya ekliyorum.

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyen arkadaşların yorumlarını alalım.Almanya sürümüne göre nasıl? fark var mı yok mu?

fsagcan

Üye
hiçbir fark yok, aynı şekilde çalışma performansı ve uygulamaları değişen bişey yok yani,

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir fark yok, aynı şekilde çalışma performansı ve uygulamaları değişen bişey yok yani,

Arama menüsüne bastığımda bazen 4-5 saniye kadar takılıyordu diğer sürümlerde bunda ayni sorun var mi veya sana daha önceki sürümlerde oldumu böyle bir sıkıntı.

fsagcan

Üye
Arama menüsüne bastığımda bazen 4-5 saniye kadar takılıyordu diğer sürümlerde bunda ayni sorun var mi veya sana daha önceki sürümlerde oldumu böyle bir sıkıntı.

rehber ve arama barına tıkladığımda çoğunlukla 1-3 sn gibi gecikmeler oluyor, diğer sürümler de de oluyordu, almanya, sırbistan, ve hollanda da,

yanlız ben bunu direk odin ile yükledim, reset atmadım uygulamalarım gitmesin diye,

rehbere girince, ayarlardan sadece telefonu olan kişiler dediğinizde,
ve ayrıca görüntülenecek kişilerde özeli seçip yine telefonu seçerseniz veya simi, (benimki sime sığmadığından tel hafızasını kullanıyorum) bir miktarda olsa hızlanma oluyor. ama tabi rehberi sadece telefon amaçlı kullanıyorsanız.

• Beğen
Tepkiler: darkleader
darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
rehber ve arama barına tıkladığımda çoğunlukla 1-3 sn gibi gecikmeler oluyor, diğer sürümler de de oluyordu, almanya, sırbistan, ve hollanda da,

yanlız ben bunu direk odin ile yükledim, reset atmadım uygulamalarım gitmesin diye,

rehbere girince, ayarlardan sadece telefonu olan kişiler dediğinizde,
ve ayrıca görüntülenecek kişilerde özeli seçip yine telefonu seçerseniz veya simi, (benimki sime sığmadığından tel hafızasını kullanıyorum) bir miktarda olsa hızlanma oluyor. ama tabi rehberi sadece telefon amaçlı kullanıyorsanız.

Anlaşıldı.Aynı sıkıntı Türkiye sürümünde de devam ediyor demekki.Neden buna bir çözüm bulmuyorlar anlamadım.
Bazen birisi bir numara soruyor,telefonu çıkarıp rehber tuşuna tıkladıdığımda eğer o gecikme olursa bazen dalga konusu dahi oluyor telefonum.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Arkadaslar rehber olayı android de genel bir sorundur tum cihazlarda ilk açılış 3 sn sürer sonra 1 2 sn icinde açılır bu olayı büyütmemek lazım

fsagcan

Üye
KernelTeam

KernelTeam

Üye
Anlaşıldı.Aynı sıkıntı Türkiye sürümünde de devam ediyor demekki.Neden buna bir çözüm bulmuyorlar anlamadım.
Bazen birisi bir numara soruyor,telefonu çıkarıp rehber tuşuna tıkladıdığımda eğer o gecikme olursa bazen dalga konusu dahi oluyor telefonum.

katılıyorum :D dün başıma geldi daha ne yazik ki yanımdaki iosçu hemen verdi numarayı oysa jelly bean in bütün sürümlerinde bu takılma oluyor sonra bazen oyunlar kasıyor :S jelly bean in stabilite konusunda sorunları var

loneely42

loneely42

Üye
Ewet sorun 4.1.2 den kaynaklanıyor rehber geç açıyor telden değil.

Ama benim tek sıkıntım videolar video açtığım zaman takılıyor çıkamıyorsunda ölece kalıyor önemi olan buna çözüm bulmaları gerek...

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi
Ewet sorun 4.1.2 den kaynaklanıyor rehber geç açıyor telden değil.

Ama benim tek sıkıntım videolar video açtığım zaman takılıyor çıkamıyorsunda ölece kalıyor önemi olan buna çözüm bulmaları gerek...

O sorunu cocore kernel yükleyerek aştık.Yanlız ben Türkiye rom'unu kurduktan sonra kernel değiştirmedim.Bende şuan bir problem yok videoda

fsagcan

Üye
O sorunu cocore kernel yükleyerek aştık.Yanlız ben Türkiye rom'unu kurduktan sonra kernel değiştirmedim.Bende şuan bir problem yok videoda

dün TUR sürümünü bende yükledim, cocore yapmadım ama yapacağım birazdan,
çünkü telefonda donmalar arttı

darkleader

darkleader

Üye
    Konu Sahibi

Sende kikit ekranında google, chaton ve kamera kısayolları var mı?

KernelTeam

KernelTeam

Üye

bende de az önce modern combat 2 de oldu ara sıra tutukluk yapıyor ama kernel işe yarıyor ise yaparım

fsagcan

Üye
Sende kikit ekranında google, chaton ve kamera kısayolları var mı?

yok

- - - Eklendi - - -

Türkiye sürümünü yükleyecek arkadaşlara tavsiye;

telefonunuz stabil çalışıyorsa hiç ellemeyin, Turkiye sürümü diğerlerine göre sorunlu geldi bana,
çok fazla kilitlenme oluyor telde.

yüklemeyin, almanya ve hollanda bunda iyiydi.
bilginize

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Bende var

Üst Alt