rehberce
Üye
ya ben indiriyorum dediğiniz gibi not defteri açıp numaraları kaydediyorum sonra telefona atılacak olanları sıkışıtırıp telefona atıyorum sis dosyasını da atıyorum sonra sis dosyasını açıyorum kurulum başlamıyor neden acaba ama benim telefonda ovinin navigasyonu duruyor ondan olabilir mii yardımınız içi teşekkürler şimdiden
dosyaları sıkıştırmadan telefonun hafıza kartına atacaksınya ben indiriyorum dediğiniz gibi not defteri açıp numaraları kaydediyorum sonra telefona atılacak olanları sıkışıtırıp telefona atıyorum sis dosyasını da atıyorum sonra sis dosyasını açıyorum kurulum başlamıyor neden acaba ama benim telefonda ovinin navigasyonu duruyor ondan olabilir mii yardımınız içi teşekkürler şimdiden
aynı hata devam ediyor.konum ekleyip isim değiştirince sistemden atıyorArkadaşlar v5 versiyonunda harita da gezinirken sistemden atıyor konumları eklerken hata veriyordu (poi ekleyip onun üzerinde değişiklik yapıyorduk) bu gibi sorunlar çözülmüşmü acaba. boştan boşa uğraşmayalım aynı sorunlar devam ediyorsa v5 devam..
sis dosyasını imzalamadan telefona attıysanız kurmayabilir...ama sana tavsiyem dostum ndrive kullan bu kadar uğraşmassın kurmak için
Her adımı tam olarak yaptığınızdan emin misiniz?telefon hackli ama satın al ve kullan deneme başlat gibi seçenekler çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?