dejawu_32 Üye link ölüüüüüüüüüü --------------- Ekleme --------------- ya linkler ölüüüü deli oldum yükleyemedim offf
link ölüüüüüüüüüü --------------- Ekleme --------------- ya linkler ölüüüü deli oldum yükleyemedim offf
Dj_MeRo Üye 20. sayfada reis en son haritayı ve başka bir arkadaşta türkçe programın linklerini vermiş. oradan indirebilirsiniz...
20. sayfada reis en son haritayı ve başka bir arkadaşta türkçe programın linklerini vermiş. oradan indirebilirsiniz...
bicer79 Üye arkadaşlar bende garmin donma ve kasma yapıyor özellikle harita inceleme yaparken donup kalıyor bunun bir çözümü varmı
arkadaşlar bende garmin donma ve kasma yapıyor özellikle harita inceleme yaparken donup kalıyor bunun bir çözümü varmı
mad_love1982 Üye nokia n8de türkçe seçemiyorum ve telefon uyarı veriyor. bu uygulama bu telefon için uyumlu değil diyor
nokia n8de türkçe seçemiyorum ve telefon uyarı veriyor. bu uygulama bu telefon için uyumlu değil diyor
kaptan_70 Üye GarminXt 5.00.60 + 2010.01 haritası indirme linki: 1) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız BU LİNK OLMUS
GarminXt 5.00.60 + 2010.01 haritası indirme linki: 1) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız BU LİNK OLMUS
erquin Üye EbiXa' Alıntı: Buyur kardeşim harita ve ilcsız yanlız kurulum dosyasının linki: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu da olmus
EbiXa' Alıntı: Buyur kardeşim harita ve ilcsız yanlız kurulum dosyasının linki: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu da olmus
numan.tr Üye Reis-i Eagles' Alıntı: Harita Yenilendi!! Garmin Navcity Turkey 2010.09 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kilidi açılmıştır. (Unlocked) Genişletmek için tıkla ... bu dosyayı programla açamadım (demon tools, poweriso vs) uyumsuzluk uyarısı çıkıyor. cdye yazınca da aynısı olacak. yardımcı olurmusunuz?
Reis-i Eagles' Alıntı: Harita Yenilendi!! Garmin Navcity Turkey 2010.09 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kilidi açılmıştır. (Unlocked) Genişletmek için tıkla ... bu dosyayı programla açamadım (demon tools, poweriso vs) uyumsuzluk uyarısı çıkıyor. cdye yazınca da aynısı olacak. yardımcı olurmusunuz?
bozgoc Üye Merhaba Arkadaşım , Linkler ölmüş sana zahmet şu linkleri yenileyebilirmisin , indiremedik birtürlü son versiyonu . Emeğin için teşekkür ederim , saygılar
Merhaba Arkadaşım , Linkler ölmüş sana zahmet şu linkleri yenileyebilirmisin , indiremedik birtürlü son versiyonu . Emeğin için teşekkür ederim , saygılar
cellomusti Üye Üstad yani çok teşekkür ederiz.Yaw bir hesap numaran falan olsa sana bir yemek falan ısmarlasaydık. Çok sağolasın.ellerin dert görmesin
Üstad yani çok teşekkür ederiz.Yaw bir hesap numaran falan olsa sana bir yemek falan ısmarlasaydık. Çok sağolasın.ellerin dert görmesin
beslenmeciler Üye numan.tr' Alıntı: bu dosyayı programla açamadım (demon tools, poweriso vs) uyumsuzluk uyarısı çıkıyor. cdye yazınca da aynısı olacak. yardımcı olurmusunuz? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım dosyayı indiği şekliyle direk atıyosun sorun hallolur başka bir hata yoksa...
numan.tr' Alıntı: bu dosyayı programla açamadım (demon tools, poweriso vs) uyumsuzluk uyarısı çıkıyor. cdye yazınca da aynısı olacak. yardımcı olurmusunuz? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım dosyayı indiği şekliyle direk atıyosun sorun hallolur başka bir hata yoksa...