Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

qwert7267

Üye
cok tesekkürler .haritalar geldi verilerimi yönet yerinde almanya haritasini göstermiyor eklemeyi almnya GMAPSUPP2.IMG GMAPSUPP2.UNL SW.UNL seklinde garmin dosyasina attim gmapsup ve sw.unl yi avrurpa 449 id yazarak olusturdum ..genede almanya haritasini algilamadi

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Dostum benim ayarlarım öyle zaten acaba o normal'in altında olan ayarlardan birini (en az falan var) seçersem sorun çözülür mü?

birde o şekilde dene bizde dediğim şekilde yapınca çözülüyordu.Birde nokia yazılımın hangi versiyon bende son versiyona yukseltmiştim 5800 ları link istersen bu:

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

5800XM RM-356_EMEA_21.0.025_v5.0
son yazılımı budur.yukarıdaki link benim linkimdir.

--------------- Ekleme ---------------

cok tesekkürler .haritalar geldi verilerimi yönet yerinde almanya haritasini göstermiyor eklemeyi almnya GMAPSUPP2.IMG GMAPSUPP2.UNL SW.UNL seklinde garmin dosyasina attim gmapsup ve sw.unl yi avrurpa 449 id yazarak olusturdum ..genede almanya haritasini algilamadi

SW.UNL programın sifre dosyasıdır.
GMAPBMAP.IMG dünya haritasıdır ve kilit kodu olmaz
GMAPSUPP.IMG 1.Haritan ve esas kullandığın haritanın ismi bu olsun.
GMAPSUPP.UNL 1.Haritanın şifre dosyası
GMAPSUP2.IMG 2.Haritan ve almanyayı buna atabilirsin
GMAPSUP2.UNL 2. Haritanın şifre dosyası
GMAPPROM.IMG 3. Haritan baska istediğn harita olursa adını boyle değiştir.
GMAPPROM.UNL 3.Haritanın şifre dosyası

aynı anda 3 farklı bolge haritası görebilirsin.
Bu şekildemi tekrar bir zahmet kontrol et.

Elindeki programının versiyonu 1.5 değlse ondanda olmayabilir.Ben 1.5 le cözüyorum.

qwert7267

Üye
her sey icin cok tesekkürler ellerinize dillerinize saglik arkadaslar n95 te cok iyi calisiyor (henüz bir yere gitmedim ama kurulum ve calisma simdilik süper ) birde yolda deneyecez insallah bakalim nolacak

aa-tolga

aa-tolga

Üye
her sey icin cok tesekkürler ellerinize dillerinize saglik arkadaslar n95 te cok iyi calisiyor (henüz bir yere gitmedim ama kurulum ve calisma simdilik süper ) birde yolda deneyecez insallah bakalim nolacak

halletiysen sevindim kolay gelsin.

qwert7267

Üye
tplga cok cok tesekkür aynen öyle yaptim ikinci defa kurdugumda bastan satin al falan dedi ama sonra ben dosyalari kontrol ettim,dosyalari GMAPSUPP.UNL.unl olarak kaydetmis bende kücük yazan unl leri sildim problem cözüldü saolasin
n95 kullanan arkadaslara artik yardimci olabilirim selamlar

Scudrox

Scudrox

Üye
birde o şekilde dene bizde dediğim şekilde yapınca çözülüyordu.Birde nokia yazılımın hangi versiyon bende son versiyona yukseltmiştim 5800 ları link istersen bu:

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

5800XM RM-356_EMEA_21.0.025_v5.0
son yazılımı budur.yukarıdaki link benim linkimdir.

Bende telefonumu yeni güncellemiştim yazılım en son versiyon. Aytıntıları daha az yaptım hatta en az yaptım ama haritada bir süre dolaştıktan sonra yine kilitleniyor.Arkada açık başka program falanda yok. :bilmem:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Bende telefonumu yeni güncellemiştim yazılım en son versiyon. Aytıntıları daha az yaptım hatta en az yaptım ama haritada bir süre dolaştıktan sonra yine kilitleniyor.Arkada açık başka program falanda yok. :bilmem:

GARMIN 5.00.50 kullanıyorsunuz değil mi?olmazsa kaldırın tekrar kurun derim

atillaturan71

Üye
Ana caddelerden gitmek istiyorsan daha kısa süreyi secmelisin rotalardan.

1. HARİTA İSMİ GMAPSUPP.IMG VE GMAPSUPP.UNL OLACAK
2. HARİTA GMAPSUP2.IMG ve GMAPSUP2.UNL olacak.
3.HARİTA GMAPPROM.IMG ve GMAPPROM.IMG olacak.

İndirdiğin haritaların isimlerini bu şekilde yeniden adlandır.Ve Garmin klasörünün içine at.
sadece yeni harita dosyasını indirip garminin içine atmak yeterli mi yoksa türkiye haritasında yaptığımız işlemlerin aynısı mı yapacağız?

iceman35

Üye
2 gün önce aldığım nokia6220c'ye çok rahatlıkla kurdum ve sorunsuz çalışıyor.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
sadece yeni harita dosyasını indirip garminin içine atmak yeterli mi yoksa türkiye haritasında yaptığımız işlemlerin aynısı mı yapacağız?

hayır her haritanın map id kodu farklıdır onu yapacaksın.ama türkiyenin yeni haritası cıkar ve map id si değişmezse 848 kalırsa turkiye haritan hangisiyse o sekilde ismini degiştir at yeter aynı ise direk at.tamam

evo_8

Üye
slm arkadaşlar reis arkadaşım çok teşekkürler dediklerinin hepsini yaptın samsung i8510 telefonunda sorunsuz çalıştı tuvalette bile uyduya bağladı valla bende vanking vardı ona bağlanmak bir ölümdü ben samsung da garmin e geçmeli navking çok sorunlu hem de garmin den kötü adres bulmak çok zor hem de bazen yanlış yönlendirmeler yapabiliyor örneğin u dönüşü yapılmaz yerde u dönüşü yap ama daha garminle navigasyon yapmadım ama adres bulmak konusu hem daha rahat hem de kullanışlı geldi. Navigasyon yaptığımda görüşlerimi aktaracağım çok teşekkürler reis seni önceki sitelerden biliyorum anlatamın harika harfi harfine yapınca sorunsuz çalışıyor tekrar teşekkür ederim ... son konuları takipteyim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
slm arkadaşlar reis arkadaşım çok teşekkürler dediklerinin hepsini yaptın samsung i8510 telefonunda sorunsuz çalıştı tuvalette bile uyduya bağladı valla bende vanking vardı ona bağlanmak bir ölümdü ben samsung da garmin e geçmeli navking çok sorunlu hem de garmin den kötü adres bulmak çok zor hem de bazen yanlış yönlendirmeler yapabiliyor örneğin u dönüşü yapılmaz yerde u dönüşü yap ama daha garminle navigasyon yapmadım ama adres bulmak konusu hem daha rahat hem de kullanışlı geldi. Navigasyon yaptığımda görüşlerimi aktaracağım çok teşekkürler reis seni önceki sitelerden biliyorum anlatamın harika harfi harfine yapınca sorunsuz çalışıyor tekrar teşekkür ederim ... son konuları takipteyim

Tuvalette bile uyduya baglandı demişsin.su anda sende yardımlı gps acık sanırım .o zaman aylık 6-7 TL ücret ödersin ayarlardan konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik GPS seçili olacak.Senin telefon NOKIA olmadıgı için yoksa eğer ozaman wap ve GPRS ayarlarını sil internete bağlanamasın ozaman ücret gitmez . sadece wlan varsa wiriless e bağlansın.

tkaraalp

Üye
Ben yardım edeceğim.

bunu - kontrol et:
Garmın programında araçlar -verilerimi yönet -harita ayarları -mapsource buradan yuklu haritaların yanındaki kutucuklar işaretli olacak bir de bunu kontrol et.olmazsaaşagıdakileri dene.

hafıza kartındaki Garmin\Apps\Symbian klasörü içindeki klasörlere dokunma ,
sadece
errlog.txt
GARMIN.NVM
GARMIN_ARTE.NVM
GARMIN_ATRK.NVM
GARMIN_FLSH.NVM
GARMIN_MPM.NVM
GARMIN_WPT.NVM
gmobile.ini
Dosyalarını sil ve tekrar programı çalıştır.senden yeniden dil ve ayarları secmeni isteyecek.

Eğer buda sorunu cözmezse,garmin uygulama yöneticisinden kaldır.ardından hafıza kartındaki garmin klasorunu sil ve yeniden yükle.

Sonucunu bekliyorum.

Hocam harita kaynağına verilerimi yönetten baktım sorun görünmüyor, 2. yöntemi de birkaç kez denedim olmadı, akşam garmini kaldırıp yeniden kurmayı deneyeceğim, yalnız bilgi almak istediğim bir konu var: benim hafıza kartındaki garmin klasörünün içerisindeki gmapsupp.img dosyasının solunda soru işareti ikonu var, sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?? programı aktif kullanan arkadaşlar bu dosyanın yanındaki işareti kontrol edebilir mi?? saygılar

qwert7267

Üye
arkadasim ben n 95 kullaniyorum senin problemlerin birkac kez bende de oldu gmapsupp.unl de soru isareti yok saadece img lerde var

tkaraalp

Üye
Arkadaşım bende de unlnin yanında soru işareti yok, dikkat edersen img nin sonunda soru işareti olduğunu yazdım... öyleyse sorun bu diil... Nasıl çözücem bu sorunu

qwert7267

Üye
ben en son söyle cözdüm sorunu bütün dosyalari unl leri yeniden alip wordpad(wista kullaniliyorsa wordpad dosyasinin ikinci dosya olan texdokument yazan (metinbelgesi) yazan kisma kaydettim winzpte birlestirdim garmin dosyasina attim söylenilen belgeleri tekrar karta yükledim calistirdim garmin satin al yazisi geldi unl garmin dosyasindaki dosyalarin ismi ( SW.UNL.unl ) (GMAPSUPP.UNL.unl )olarak kayitliydi isimlerini kücük ( unl ) yazanlari sildim problem cözüldü ve simdi güzel calisiyor

tkaraalp

Üye
Hocam benim sorunum kurulum diil, cihaz uyduyu görüyor sinyali algılıyor, mesela süratimi gösteriyor ama no maps diyor harita görmüyor... Bakıyorum veri yönetiminden haritam yüklü son versiyon 132 MB, senin çözümünü tam anlamadım açıkcası... sende de sorun harita görmeme olayımıy dı?? bugün akşam eve gidince kaldırıp yeniden kurucam... Selam...

qwert7267

Üye
bu dosya varmi garmin dosyasinda bende de ayni problem oldu arkadas bu linki verdi yükledim haritalar geldi

yalniz unl dosyalarini yeniden olusturdum ve tekrar yükledim yanlislik olmasin

Saq0Leraa

Saq0Leraa

Üye
peki bunda kontor gidiomu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Hocam benim sorunum kurulum diil, cihaz uyduyu görüyor sinyali algılıyor, mesela süratimi gösteriyor ama no maps diyor harita görmüyor... Bakıyorum veri yönetiminden haritam yüklü son versiyon 132 MB, senin çözümünü tam anlamadım açıkcası... sende de sorun harita görmeme olayımıy dı?? bugün akşam eve gidince kaldırıp yeniden kurucam... Selam...

tekrar kaldırıp garmin klasörünü sil ve yeniden kur.

peki bunda kontor gidiomu
Şu anda sende yardımlı gps acık olursa o zaman aylık 6-7 TL ücret ödersin ayarlardan konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik GPS seçili olacak.Senin telefon NOKIA olmadıgı için yoksa eğer ozaman wap ve GPRS ayarlarını sil internete bağlanamasın ozaman ücret gitmez . sadece wlan varsa wiriless e bağlansın.

Üst Alt