Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

tkaraalp

Üye
hocam lütfen yardım edin herşey doğru gps sinya de alıyor 3 e basıp yakunlaştırmada yapıyorum ancak ne yaparsam yapayım harita görmüyor... no maps... 3 e basıp yakınlaştırma da yapıyorum cep n79 tümleşik gps bütün herşey doğru öyle olmasa programı açtığımda sinyal alamam lütfen yardım edin

--------------- Ekleme ---------------

cihaz harika sinyal alıyor ancak siyah bir zamin üzarinde araç ikonu ve de no maps :( n79 sahibiyim ve bugün söylenen şeyleri harfiyen yaptım... ama olmuyor prpgram tamam kurulum tamam gerekli ....lama tamam sinyal tamam tümleşik gps tamam ancak harita yok ... çok sıkıldım... lütfen yardım edin...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
harita unl'sinde problem olmuş olabilir. harita unl'sini yeniden düzenle.

tkaraalp

Üye
onu yeniden nasıl düzenleyeceğim?? yani tekrar filan kurmadan bu işlem mümkün mü hocam? lütfen yardım et hocam bu gece bu konuyu halletmek istiyorum...

Reis bi cevabın yok mu?? Çok teşekkürler..

halilex

halilex

Üye
Arkadaslar

garmin programini telefonuma yükledim ve dil secenegini Türkce yaptim sonraki yazan yere tikliyorum program ilerlemiyor sorun nedir acaba telefonum nokia 5800

tsk

qwert7267

Üye
arkadaslar garmini bir arkadasn sayesinde kurdum mükemmel calisiyor ancak almanyada oturuyorum ve henüz almanyayi yüklemedim yerimi göster dedigimde göstermiyor sebebi almanyayi yüklememis olmam mi acaba ?

tkaraalp

Üye
Arkadaşlar programı kurdum cihaz mükemmel sinyal alıyor harita yüklü görünüyor ancak no maps diyor mesela arabada giderken süratimi görüyorum, ama no maps no maps no maps!!! bu konuda kimse yardımcı olamayacak mı??

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Arkadaşlar programı kurdum cihaz mükemmel sinyal alıyor harita yüklü görünüyor ancak no maps diyor mesela arabada giderken süratimi görüyorum, ama no maps no maps no maps!!! bu konuda kimse yardımcı olamayacak mı??

Harita dosyasını yuklememişsin veya bulunduğun yerin haritasını değil baska haritayı yuklemişsin.Harita dosyası GARMIN klasorunun içinde olacak.

arkadaslar garmini bir arkadasn sayesinde kurdum mükemmel calisiyor ancak almanyada oturuyorum ve henüz almanyayi yüklemedim yerimi göster dedigimde göstermiyor sebebi almanyayi yüklememis olmam mi acaba ?

Evet bulunduğun yerin haritası olmadan doğal olarak göremezsin :))

onu yeniden nasıl düzenleyeceğim?? yani tekrar filan kurmadan bu işlem mümkün mü hocam? lütfen yardım et hocam bu gece bu konuyu halletmek istiyorum...

Reis bi cevabın yok mu?? Çok teşekkürler..

Tekrar kurmayacaksın ilaç programını calıştıracaksın imei converter ile birkod alacaksın.Bu kodu ****** programında enuste Enter your unıt ID here yazan yere yapıştıracaksın,ve generate butonuna basacaksın.Buradan aldığın kodu SW.UNL dosyasının içindeki numara ile değiştireceksin.programı kapatmadan SELECT MAP PRODUCT yazan pencereden en alttaki custom mapset yazan yeri seç ve türkiye haritası için 848 diğer haritalar için kodu neyse onu yaz ok bas .sonra alttaki generate butonuna bas.buradaki koduda GMAPSUPP.UNL dosyasını birlikte aç diyerek program sec de ve not defterinisec ama sol alttaki herzaman kutucuğu işaretliyse işareti kaldır.ve tamam buşekilde bütün haritalarının UNL dosyalarını yenile aynı anda ****** programıyla işlem tamam.

tkaraalp

Üye
Harita dosyasını yuklememişsin veya bulunduğun yerin haritasını değil baska haritayı yuklemişsin.Harita dosyası GARMIN klasorunun içinde olacak.

Evet bulunduğun yerin haritası olmadan doğal olarak göremezsin :))
Ya yapma hocam yaaa.. o kadar da diil haritam da doğru bulunduğu klasör de doğru.... herhalde harita kodu için 848 istediğinde doğru girmesini biliyoruz... Bu konuda gerçekten bana kim yardımcı olabilir??

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Ya yapma hocam yaaa.. o kadar da diil haritam da doğru bulunduğu klasör de doğru.... herhalde harita kodu için 848 istediğinde doğru girmesini biliyoruz... Bu konuda gerçekten bana kim yardımcı olabilir??

Ben yardım edeceğim.

bunu - kontrol et:
Garmın programında araçlar -verilerimi yönet -harita ayarları -mapsource buradan yuklu haritaların yanındaki kutucuklar işaretli olacak bir de bunu kontrol et.olmazsaaşagıdakileri dene.

hafıza kartındaki Garmin\Apps\Symbian klasörü içindeki klasörlere dokunma ,
sadece
errlog.txt
GARMIN.NVM
GARMIN_ARTE.NVM
GARMIN_ATRK.NVM
GARMIN_FLSH.NVM
GARMIN_MPM.NVM
GARMIN_WPT.NVM
gmobile.ini
Dosyalarını sil ve tekrar programı çalıştır.senden yeniden dil ve ayarları secmeni isteyecek.

Eğer buda sorunu cözmezse,garmin uygulama yöneticisinden kaldır.ardından hafıza kartındaki garmin klasorunu sil ve yeniden yükle.

Sonucunu bekliyorum.

romanali33

Üye
yahu karta attıktan sonra yükleme yapmaya calısıyor hani sonra uygulama yöneticisindn garmin pa'ı silin demişsiniz ya, seçeneklere tıklıyorum sil yok :D neyse yükledim kurdum programı, bu kez de gps olarak yerlesik'i seçtiğimde bluetooh'U açmak istiyor , gps baglantısı olmuyor. N73 telefon

qwert7267

Üye
selam arkadaslar ..almanya haritasini baska bir yerden yükledim ama calistiramadim .haritayi satin al yazisi geliyor sadece almanya icin olan haritayi nerden indirecegimi ve nasil ekleyecegimi yazarsaniz sevinirim

romanali33

Üye
yahu karta attıktan sonra yükleme yapmaya calısıyor hani sonra uygulama yöneticisindn garmin pa'ı silin demişsiniz ya, seçeneklere tıklıyorum sil yok :D neyse yükledim kurdum programı, bu kez de gps olarak yerlesik'i seçtiğimde bluetooh'U açmak istiyor , gps baglantısı olmuyor. N73 telefon

??????????????????????????????????????

aa-tolga

aa-tolga

Üye

cunku N73 te yerleşik GPS Yokta ondan ,harici GPS cihazı alıp onunla navigasyon yapman lazım.

royaltek rt 2100 bluetooth GPS cihazını tavsiye ederim 115 TL

qwert7267

Üye
öncelikle sonsuz tesekkürler paylasim icin
biraz önce verdiginiz avrupa linkinden almanyayi indirdim ve kurdum .su an nerdeyim konumumu gösteriyor gps verisi üksek tek problem harita ekrana gelmiyor no map yaziyor .bir seferligine uyduya baglanmaniz gerekiyor demissiniz bu nasil olacak haritaya baska nasil ulasabilirim 3 tusuyla yakinlastirmada yapiyorum ama ???sonuc yok lütfen acil cevap

aa-tolga

aa-tolga

Üye
öncelikle sonsuz tesekkürler paylasim icin
biraz önce verdiginiz avrupa linkinden almanyayi indirdim ve kurdum .su an nerdeyim konumumu gösteriyor gps verisi üksek tek problem harita ekrana gelmiyor no map yaziyor .bir seferligine uyduya baglanmaniz gerekiyor demissiniz bu nasil olacak haritaya baska nasil ulasabilirim 3 tusuyla yakinlastirmada yapiyorum ama ???sonuc yok lütfen acil cevap
garmin klasöründe gmapbmap.img dosyası var mı?

qwert7267

Üye
gmapsupp.img dosyasi var hem türkiye hemde almanya var .almanyayi yükledikten sonra gps cekmeye basladi yerimi göster dedigimde enlem boylam olarak veriyor haritalara basinca seyir icin hazir diyor ama harita gelmiyor

Scudrox

Scudrox

Üye
Hocam program için çok teşekkürler, herşeyi hallettim çoğu kişinin başaramadığı *.unl dosyalarını bile ilk seferde yaptım ama benim şöyle bir sorunum var:
Harita üzerinde biraz gezinmeye başladıktan sonra program kitleniyor hiçbir şey yapamıyorum, telefonun No tuşuna basıp kapatmak zorunda kalıyorum. :(
Bu nedendir acaba yardımcı olursan sevinirim. Telefonum 5800 ve harita olarakda 2009.02 yi yükledim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
gmapsupp.img dosyasi var hem türkiye hemde almanya var .almanyayi yükledikten sonra gps cekmeye basladi yerimi göster dedigimde enlem boylam olarak veriyor haritalara basinca seyir icin hazir diyor ama harita gelmiyor

UNL dosyalarını yeniden olusturman gerek

Dosyayı indir ve Garmin ana klasörüne at.dünya haritası

bunu - kontrol et:
Garmın programında araçlar -verilerimi yönet -harita ayarları -mapsource buradan yuklu haritaların yanındaki kutucuklar işaretli olacak bir de bunu kontrol et.olmazsaaşagıdakileri dene.

hafıza kartındaki Garmin\Apps\Symbian klasörü içindeki klasörlere dokunma ,
sadece
errlog.txt
GARMIN.NVM
GARMIN_ARTE.NVM
GARMIN_ATRK.NVM
GARMIN_FLSH.NVM
GARMIN_MPM.NVM
GARMIN_WPT.NVM
gmobile.ini
Dosyalarını sil ve tekrar programı çalıştır.senden yeniden dil ve ayarları secmeni isteyecek.

Eğer buda sorunu cözmezse,garmin uygulama yöneticisinden kaldır.ardından hafıza kartındaki garmin klasorunu sil ve yeniden yükle.

Sonucunu bekliyorum.

Hocam program için çok teşekkürler, herşeyi hallettim çoğu kişinin başaramadığı *.unl dosyalarını bile ilk seferde yaptım ama benim şöyle bir sorunum var:
Harita üzerinde biraz gezinmeye başladıktan sonra program kitleniyor hiçbir şey yapamıyorum, telefonun No tuşuna basıp kapatmak zorunda kalıyorum. :(
Bu nedendir acaba yardımcı olursan sevinirim. Telefonum 5800 ve harita olarakda 2009.02 yi yükledim

5800 klasik problemi
araclar -ayarlar - haritadan harita ayarları normal veasagıda ayrn harita hatları hayır yap

Scudrox

Scudrox

Üye
5800 klasik problemi
araclar -ayarlar - haritadan harita ayarları normal veasagıda ayrn harita hatları hayır yap

Dostum benim ayarlarım öyle zaten acaba o normal'in altında olan ayarlardan birini (en az falan var) seçersem sorun çözülür mü?

Üst Alt