aa-tolga
Üye
ya kardes bırınız bana yardımcı olun ltfen msn ımı eklersenız sewnırım [email protected] lütfenn
hangi konuda yardım istiyorsun.
buradan yükle:http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-111-149961.html
ya kardes bırınız bana yardımcı olun ltfen msn ımı eklersenız sewnırım [email protected] lütfenn
n79 sahibiyim ve bugün söylenen şeyleri harfiyen yaptım... ama olmuyor prpgram tamam kurulum tamam gerekli ....lama tamam sinyal tamam tümleşik gps tamam ancak harita yok ... çok sıkıldım... lütfen yardım edin...Arkadaşlar programı kurdum cihaz mükemmel sinyal alıyor harita yüklü görünüyor ancak no maps diyor mesela arabada giderken süratimi görüyorum, ama no maps no maps no maps!!! bu konuda kimse yardımcı olamayacak mı??
arkadaslar garmini bir arkadasn sayesinde kurdum mükemmel calisiyor ancak almanyada oturuyorum ve henüz almanyayi yüklemedim yerimi göster dedigimde göstermiyor sebebi almanyayi yüklememis olmam mi acaba ?
)onu yeniden nasıl düzenleyeceğim?? yani tekrar filan kurmadan bu işlem mümkün mü hocam? lütfen yardım et hocam bu gece bu konuyu halletmek istiyorum...
--------------- Ekleme ---------------
Reis bi cevabın yok mu?? Çok teşekkürler..
Ya yapma hocam yaaa.. o kadar da diil haritam da doğru bulunduğu klasör de doğru.... herhalde harita kodu için 848 istediğinde doğru girmesini biliyoruz... Bu konuda gerçekten bana kim yardımcı olabilir??Harita dosyasını yuklememişsin veya bulunduğun yerin haritasını değil baska haritayı yuklemişsin.Harita dosyası GARMIN klasorunun içinde olacak.
--------------- Ekleme ---------------
Evet bulunduğun yerin haritası olmadan doğal olarak göremezsin)
Ya yapma hocam yaaa.. o kadar da diil haritam da doğru bulunduğu klasör de doğru.... herhalde harita kodu için 848 istediğinde doğru girmesini biliyoruz... Bu konuda gerçekten bana kim yardımcı olabilir??
yahu karta attıktan sonra yükleme yapmaya calısıyor hani sonra uygulama yöneticisindn garmin pa'ı silin demişsiniz ya, seçeneklere tıklıyorum sil yokneyse yükledim kurdum programı, bu kez de gps olarak yerlesik'i seçtiğimde bluetooh'U açmak istiyor , gps baglantısı olmuyor. N73 telefon
yahu karta attıktan sonra yükleme yapmaya calısıyor hani sonra uygulama yöneticisindn garmin pa'ı silin demişsiniz ya, seçeneklere tıklıyorum sil yokneyse yükledim kurdum programı, bu kez de gps olarak yerlesik'i seçtiğimde bluetooh'U açmak istiyor , gps baglantısı olmuyor. N73 telefon
garmin klasöründe gmapbmap.img dosyası var mı?öncelikle sonsuz tesekkürler paylasim icin
biraz önce verdiginiz avrupa linkinden almanyayi indirdim ve kurdum .su an nerdeyim konumumu gösteriyor gps verisi üksek tek problem harita ekrana gelmiyor no map yaziyor .bir seferligine uyduya baglanmaniz gerekiyor demissiniz bu nasil olacak haritaya baska nasil ulasabilirim 3 tusuyla yakinlastirmada yapiyorum ama ???sonuc yok lütfen acil cevap

gmapsupp.img dosyasi var hem türkiye hemde almanya var .almanyayi yükledikten sonra gps cekmeye basladi yerimi göster dedigimde enlem boylam olarak veriyor haritalara basinca seyir icin hazir diyor ama harita gelmiyor
Hocam program için çok teşekkürler, herşeyi hallettim çoğu kişinin başaramadığı *.unl dosyalarını bile ilk seferde yaptım ama benim şöyle bir sorunum var:
Harita üzerinde biraz gezinmeye başladıktan sonra program kitleniyor hiçbir şey yapamıyorum, telefonun No tuşuna basıp kapatmak zorunda kalıyorum.
Bu nedendir acaba yardımcı olursan sevinirim. Telefonum 5800 ve harita olarakda 2009.02 yi yükledim
5800 klasik problemi
araclar -ayarlar - haritadan harita ayarları normal veasagıda ayrn harita hatları hayır yap