Reis-i Eagles
Üye
şebeke tabanlı kapalı ise gitmez.peki bunda kontor gidiomu
şebeke tabanlı kapalı ise gitmez.peki bunda kontor gidiomu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu dosya varmi garmin dosyasinda bende de ayni problem oldu arkadas bu linki verdi yükledim haritalar geldi
Bu dünya haritası bu olmayınca en uzak mesafede oldugunuz icin veya uyduya daha baglanmadıgınız icin ilk defa ingiltereden baglanır .3 ile sonuna kadar yaklasınca detaylı haritalar görünür.
--------------- Ekleme ---------------
şebeke tabanlı kapalı ise gitmez.
yanlış anlaşılmasın kontor gitmez, araba gider
yardımlı gps acıksa ve internet ayarlarınız varsa ilk uydu bağlantılarında gider sadece o da ayda 6-7 TL falan en garantisi sadece tümleşik gps işaretli olsun.
selam millet haritam çalışıyor artık ancak sorun bitmedi malesef.... ilçeleri filan gördüm haritayı çok genel çiziyor herhangi bir poi bulmuyor detaylı harita lazım diyor... sanıyorum sadece anayol gösteriyor bunu nasıl aşıcam mesela nokia maps te her detayı gösteriyor bunda nasıl göstericem...
ne poi gösteriyor ne adres girebiliyorum kaba hatlarıyla çevre yolu otoyol filan gösteriyor detayları hepsini maksimize ettim nafile off offf...
arkadaşlar 6220 classic telefonum var.bu program bende calısır mı?ayrıca Kontörle mi bu ?
O iki dosyanın silinmesi tamamda bu Keep_TSR=1 nerede?Arkadaşlar bu işlemi mutlaka uygulayın pil ömrü 6 katına çıkıyor.İnanılmaz ama gerçek.Arkadaşımıza teşekkürler.
tolga kardeş sadece tümleşik gps i seçtiğim zaman GPS i bulamıyor. Mutlaka yardımlıyıda seçmem gerekiyor. Bu bir maliyet getiriyor mu?Çalısır ve en super calıştıranlarından biridir.sadece ayarlar-konumlama -konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik (entegred)GPS secili olsun kontor kesinlikle gitmiyor ben bir senedir kullanıyorum.6220 c ocak 2009 dan beri kullanıyorum.Birde ayarlar- baglantı-erişim noktalarındaki gprs ve wap inretnet noktalarını sil garanti olsun.
tolga nasıl yaptın 6220 c de uydu aranıyor yazısı var ve bir araba var bu menude 6 7 dk durdu bişey cıkmadı bi yardımcı olursan sevinirim nasıl yaptın acaba.6220c aldım ben de yeni sorun oldugunu dusunmuyorum. Ayrıca +1 ini verdim.bir de bu program bizim nerede olduğumuzu gösteriyor de mi?bende 6220c var ve super calısıyor ve diğerlerinden daha hızlı baglanıyor.
her şeyi tam neden olmadı bılmıyorum hatta 2.ye kurdum yine olmadı.v5.00.50 bunu yüklüyorum olmuyor :Sunl tamsa bluetooth falan açmıyorsa herşey tam demektir. açık alanda 4-5dk bekleyince bağlanması lazım.![]()
demeye kalmadan oldu çok teşekkürlerher şeyi tam neden olmadı bılmıyorum hatta 2.ye kurdum yine olmadı.v5.00.50 bunu yüklüyorum olmuyor :S

aa_tolga kardeşim teşekkürelr oldu çalışıyor.bi daha yaptım oldu.ayrıca reis-i eagles e de teşekkürler6220 c de sol taraftaki GPS ışıgının altındaki tusa yani ayarlardan tusum menusune de garmini at tek tusla navigasyon yap süperdir.
unl tamsa bluetooth falan açmıyorsa herşey tam demektir. açık alanda 4-5dk bekleyince bağlanması lazım.![]()
aa_tolga kardeşim teşekkürelr oldu çalışıyor.bi daha yaptım oldu.ayrıca reis-i eagles e de teşekkürler
mahalle sokak isimlerini görme şansımız var mı?
sesli yardım yapıyortolga kardeş görüşlerini bekliyorum
amerika haritasını nasıl bulabiliriz?
slm arkadaşlar burda emeği geçen tüm arkadaşlara teşkrler telefonuma format atmak zorunda kaldım daha önce yüklediğim garmini şimdi yükleyemedim nerde yanlış yapıyorum. herşeyi normal yüklüyorum ayarlarınıda yapıyorum garmine girince birim numarası ................ kullanılarak haritalar açılamıyor yazısı çıkıyor. ve tmm deyince kilitli bir harita yüklediniz satın alın die uyarı veriyor ve haritayı görmüyor nasıl yapmam lazım bi yardım lütfen. teşkrler şimdiden.
ya bana yardımcı olabilecek kimse yok mu ??gmapsupp.img dosyasını sd karta atamıyorum.bütün dosyalar gönderiliyor sd karta.ama gmapsupp.img ye gelince parametre hatası veriyor. hata kodu 0x80070057 .sonu img. ile biten hiçbir dosyayı sd karta atmıyor.ne yapmalıyım?