Dostum benim ayarlarım öyle zaten acaba o normal'in altında olan ayarlardan birini (en az falan var) seçersem sorun çözülür mü?
cok tesekkürler .haritalar geldi verilerimi yönet yerinde almanya haritasini göstermiyor eklemeyi almnya GMAPSUPP2.IMG GMAPSUPP2.UNL SW.UNL seklinde garmin dosyasina attim gmapsup ve sw.unl yi avrurpa 449 id yazarak olusturdum ..genede almanya haritasini algilamadi
her sey icin cok tesekkürler ellerinize dillerinize saglik arkadaslar n95 te cok iyi calisiyor (henüz bir yere gitmedim ama kurulum ve calisma simdilik süper ) birde yolda deneyecez insallah bakalim nolacak
birde o şekilde dene bizde dediğim şekilde yapınca çözülüyordu.Birde nokia yazılımın hangi versiyon bende son versiyona yukseltmiştim 5800 ları link istersen bu:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html
5800XM RM-356_EMEA_21.0.025_v5.0
son yazılımı budur.yukarıdaki link benim linkimdir.

Bende telefonumu yeni güncellemiştim yazılım en son versiyon. Aytıntıları daha az yaptım hatta en az yaptım ama haritada bir süre dolaştıktan sonra yine kilitleniyor.Arkada açık başka program falanda yok.![]()
sadece yeni harita dosyasını indirip garminin içine atmak yeterli mi yoksa türkiye haritasında yaptığımız işlemlerin aynısı mı yapacağız?Ana caddelerden gitmek istiyorsan daha kısa süreyi secmelisin rotalardan.
1. HARİTA İSMİ GMAPSUPP.IMG VE GMAPSUPP.UNL OLACAK
2. HARİTA GMAPSUP2.IMG ve GMAPSUP2.UNL olacak.
3.HARİTA GMAPPROM.IMG ve GMAPPROM.IMG olacak.
İndirdiğin haritaların isimlerini bu şekilde yeniden adlandır.Ve Garmin klasörünün içine at.
sadece yeni harita dosyasını indirip garminin içine atmak yeterli mi yoksa türkiye haritasında yaptığımız işlemlerin aynısı mı yapacağız?
slm arkadaşlar reis arkadaşım çok teşekkürler dediklerinin hepsini yaptın samsung i8510 telefonunda sorunsuz çalıştı tuvalette bile uyduya bağladı valla bende vanking vardı ona bağlanmak bir ölümdü ben samsung da garmin e geçmeli navking çok sorunlu hem de garmin den kötü adres bulmak çok zor hem de bazen yanlış yönlendirmeler yapabiliyor örneğin u dönüşü yapılmaz yerde u dönüşü yap ama daha garminle navigasyon yapmadım ama adres bulmak konusu hem daha rahat hem de kullanışlı geldi. Navigasyon yaptığımda görüşlerimi aktaracağım çok teşekkürler reis seni önceki sitelerden biliyorum anlatamın harika harfi harfine yapınca sorunsuz çalışıyor tekrar teşekkür ederim ... son konuları takipteyim
Ben yardım edeceğim.
bunu - kontrol et:
Garmın programında araçlar -verilerimi yönet -harita ayarları -mapsource buradan yuklu haritaların yanındaki kutucuklar işaretli olacak bir de bunu kontrol et.olmazsaaşagıdakileri dene.
hafıza kartındaki Garmin\Apps\Symbian klasörü içindeki klasörlere dokunma ,
sadece
errlog.txt
GARMIN.NVM
GARMIN_ARTE.NVM
GARMIN_ATRK.NVM
GARMIN_FLSH.NVM
GARMIN_MPM.NVM
GARMIN_WPT.NVM
gmobile.ini
Dosyalarını sil ve tekrar programı çalıştır.senden yeniden dil ve ayarları secmeni isteyecek.
Eğer buda sorunu cözmezse,garmin uygulama yöneticisinden kaldır.ardından hafıza kartındaki garmin klasorunu sil ve yeniden yükle.
Sonucunu bekliyorum.
Hocam benim sorunum kurulum diil, cihaz uyduyu görüyor sinyali algılıyor, mesela süratimi gösteriyor ama no maps diyor harita görmüyor... Bakıyorum veri yönetiminden haritam yüklü son versiyon 132 MB, senin çözümünü tam anlamadım açıkcası... sende de sorun harita görmeme olayımıy dı?? bugün akşam eve gidince kaldırıp yeniden kurucam... Selam...
Şu anda sende yardımlı gps acık olursa o zaman aylık 6-7 TL ücret ödersin ayarlardan konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik GPS seçili olacak.Senin telefon NOKIA olmadıgı için yoksa eğer ozaman wap ve GPRS ayarlarını sil internete bağlanamasın ozaman ücret gitmez . sadece wlan varsa wiriless e bağlansın.peki bunda kontor gidiomu