Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

hunkar159

hunkar159

Üye
Sevgili Reis

Paylaşım için çok teşekkürler . E52 de bende kilitlenme sorunu yaşayanlardanım , bişi ilgimi çekti , garmin klasörünün içinde "cache" diye bi klasör var , ve benim telefonda bomboş , acaba kilitienmeyen telefonlarda o klasörde herhangi bişi varmı nasıl öğreniriz bunu , konuyu okuyan diğer arkadaşlar , sizde bakabilirmisiniz , hafıza kartındaki garmin klasörünün içindeki "cache" klasörünün içinde bişi varmı ? yoksa bomboş mu?
malesef bende n97 de ayni sorunu yasiyorum haritayi tara kismini acinca birkac dokunustan sonra program donuyo acaba "cache" bu dosyanin bos olmasiyla alakali mi?

RALP

reis Allah senden razı olsun tıkır tıkır çalışıyor.yalnız bir sorum olacak.garmin kurduktan sonra ondan önce kurduğum programlar görünmüyor hafıza kartında ? ama garminden sonrakilerde problem yok.sorunum ne olabilir reis.şimdiden sağolasın

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar...

Nokia n95 8gb telefonum var anlatilan sekilde herseyi klasore yerlestirdim... programi kurtdum ve programa tikladigimda program acilir gibi oluyor ve tekrar aninda kapaniyor... yardimci olursaniz cok sevinirim... tesekkurler...
dosya ve kasörleri yeni klasör açıp içine atma ya da root klasörünü direkt atma. içindekileri atacaksın.

Arkadaşlar DAHA İYİ GPS DOĞRULUĞU BEKLENİYOR uyarısı, cihaz sim kartsız veya sim kart kısıtlamalı (şirket hatları, kontörsüz) olduğu zaman geliyor..!
açık havada 4-5 dk sabit bekle. ilk bağlantı uzun sürer.

reis Allah senden razı olsun tıkır tıkır çalışıyor.yalnız bir sorum olacak.garmin kurduktan sonra ondan önce kurduğum programlar görünmüyor hafıza kartında ? ama garminden sonrakilerde problem yok.sorunum ne olabilir reis.şimdiden sağolasın
kartı çıkar tak :allalla:

RALP

çıkarıp taktım hatta format bile attım karta ama durum değişmedi

kaler

kaler

Üye
arkadaşlar bir kaç soru sormak istiyorum 1.benim telefon n95 gps özelliği varmı varsa nden ilk önce bağlandım kontorüm biitii şimdi bağlanmıyor acaaba gps kontor yiyiomu???ve benim extralar çalışmıyor nasıl yapabilirim..

metldlkl

Üye
birim numarası 33........ kullanılarak haritalar açılmıyor uyarısı verdi" nerde yanlış yapmış olabilirim ve çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
birim numarası 33........ kullanılarak haritalar açılmıyor uyarısı verdi" nerde yanlış yapmış olabilirim ve çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim
unl dosyan hatalı. .txt olmuştur sonu dikkat et.

istanbulcad1

Üye
arkadaslar benımde e63 marka telefonum var programı dedıklerınızı yaparak yukledım program calısıyor fakat soyle bısı eklı gps kullan deyıp etkınlestır dedıkten sonra arıyor ıbaresı gelıyor ve orda kalıyor yanu eklı gps bulmuyor sehırlerarası seyahat etmekteyım cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var sımdıden tesekkurler

cemo60

Üye
Slm arkadaşlar benor yardım lütfen.Garmin mobile Xtv5.0050 aynı anlatıldığı gibi kurdum ama haritayı çalıştıramadım.Yardımcı olurmusunuz.İlk açılışta geçerli bir sayı olmadğında gibi bişey sölüyor ve harita açılamadı diy

kaanay27

Üye
arkadaşım süper bir paylaşım olmuş ben herşeyi yaptım proğram craklendi her ayarı yapabiliyorum ama haritem açılmıyor :s

bece3284

Üye
program sorunsuz çalısıor bir sey dısında, belli bir konum kaydedip konuma git dediğimde,yada rota çiz dediğimde program direk kapanıyor sorun nedir dersiniz??

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
haritayı indiriyorum unl dosyalarını yaptım bakalım inşallah olur

--------------- Ekleme ---------------

Reis bey turkcell gps her baglandıgında 1 tl gider dedi. Garmin dede 1 tl her girişimizde gidecekmidir cevap yazarsan memnun olurum.Turkcell bence uyduya bizi bedava baglatmaz diye düşünüyorum.

SpooXo

SpooXo

Üye
Lütfen yardımcı olun artık sinirden çatlamak üzereyim:off:.............5800 telefonuma Garmin Mobile XT v5.00.50 programını yüklüyorum ve her seferinde doğruluğunu kontrol ediyorum %100 doğru yoldan gidiyorum.Sonra telefonda kuruluma geçince Garmin logo yazı geliyor ve hemen kapanıyor.Bir türlü kuruluma geçemedim kendi kendine kapanıyor:off: çıldırmak:aha: üzereyim en sonunda telefonu parçalamak korkuyorum inat yaptım:off:..........Lütfen yardım.....:ağlarım:

hunkar159

hunkar159

Üye
ekranda artı isareti var oraya basınca yaklasır

avrupanın tamamı 1.6 gb istersen hangi ülkeyi istersen oda var

2010.10 avrupa haritası.img 1.6 gb Map id kodu:449

3D Binalar:

Şerit Asistanı :(su anda sadece avrupa ve amerika haritalarında var)

arkadaslar hicbir linki acamiyorum linkleri yenileyebilir misiniz?

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
emegin için çok teşekür ediyorum.Ellerine saglık txt yi unl ye çevirirken ben windows 7 kullanıyorum not defteri yok metin belgesiyle yaptım telefon kuzey yönü camda bekledi bulamadı şimdi batı yönündeki camda bekliyor en son aşagı inecem.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞ:yuru

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlardan uzak gps yi kapatıp tümleşik gps yi açmayı unutma yoksa bağlanmaz..

aymaviolsa

Üye
Arkadaşlar garmin v5,00 ı nokia 6220 classic de kurup kullanan varmı, çalışıyormu??

muratbaymis

Üye
Arkadaş ben 5800 xm telefonuma yükledim tamam çalışıyor ama bir türlü türkçe ses yok.Ben de bunu yapamadım.Kaç defa ses dosyalarını yüklüyorum ama olmuyor.

Lütfen yardımcı olun artık sinirden çatlamak üzereyim:off:.............5800 telefonuma Garmin Mobile XT v5.00.50 programını yüklüyorum ve her seferinde doğruluğunu kontrol ediyorum %100 doğru yoldan gidiyorum.Sonra telefonda kuruluma geçince Garmin logo yazı geliyor ve hemen kapanıyor.Bir türlü kuruluma geçemedim kendi kendine kapanıyor:off: çıldırmak:aha: üzereyim en sonunda telefonu parçalamak korkuyorum inat yaptım:off:..........Lütfen yardım.....:ağlarım:
Arkadaşım yükleme yaparken programı masa üstüne indir ve bağlantı tipini depolama yap ve masa üstündeki sis dosyasını yani yükleme dosyasını çift tıkla otomatik yüklemye başlar ve sorunsuz çalışır.Ben de senin gibi yükleyememiştim.Sorun olursa yaz yardımcı olurum.Fakat türkçe ses olmuyor bir türlü de yapamadım.Kolay gelsin.:evet:

gadanalam

Üye
Ben yükledim ama elazığda çalıştırdım no map dedi, harita yok diyor. Yoksa bu programda sadece büyük iller mi var İstanbul, Ankara gibi...

mtunctr

Üye
Reis . Emegine sağlık. Ancak bende OMNİA İ900 var. sis dosyasını açmıyor. Bunun için sanırım farklı bir program gerekiyor. Yol gösterirseniz teşekkür ederim.

Üst Alt