Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

hunkar159

hunkar159

Üye
taamam süper bu kez oldu ancak map id finder birden fazla haritaya no verince görmüyor dolayisiyla sadece bir harita onaylandi örnek: gmapsupp.unl icin gamapsupp.img dosyasinda sorun yokken gmapsupp1.img olarak 2.haritayi id finder gösteremiyor aynisekilde gmapsupp2.img yide görmüyo dolayisiyla listeden no secerek yapsam bile garmin haritayi onaylamiyor malesef ama herseye ragmen avusturya haritasida yeterli bunun icn cok tesekkür ederim emeginize saglik

babayigit2007

Üye
map-id'den kodu alınacak gmapsup2.img isimli haritayı pc'de masaüstüne gmappsupp.img olarak kaydedip kodu alınca problem kalmıyor.

erkanyurttas

erkanyurttas

Üye
ya ben bişi sorcam
b linklerin hepsini indicekmiyiz

emir_ua

Üye
wallahi reis Allah tuttuğunu altın etsin. bian yapamıycam diye çok korktum fakat dediklerini harfiyen yapınca oldu. İnanamıyorum ya artık benimde bir navigasyonum var =D bu anı hiç uunutmayacağım tıkır tıkır yükledim. açtım daha önceki garmin yazısından sonra atıyor flan demişler dua ediyorum ama atmasın diye =D atmadı. Telefonum n73 harici gps ile bağlandım. denemek için k.örenden aydınlık evlere gittim hayatımda hiç girmediğim sokaklara soktu beni ama bi baktım istediğim sokaktayım şimdiye kadar salaklık etmişiz o kadar yolu kat etmekle. tekrar evime götür dedim. 200 m. sonra sağa dön sola dön pat evimdeyim. biraz kaçamak yapalım dedim dediği sokaklara girmedim. rota hesaplaması 2 sn bile sürmüyor. sana hemen en yakın ve hızlı alternatifi sunuyor HARİKAAA =D sana tekrar tüm forum adına teşekkürler. çok işime yaradı. SAĞOL...

hunkar159

hunkar159

Üye
arkadalar haritalara radarda eklenebiliyor mu?

brkrt

Üye
teşekkürler kardeş

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba kardeş paylaşımların için teşekkürler.garmin yükledim ama GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e giriyorum ama ekli GPS çıkmıyor. Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir diyor.uzak GPS'i değiştiremiyorum.
bir yerde yanlış mı yaptım acaba. hani yükleme yaparken garmin klasörünün içinde olması gereken sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarından sw.unl olanını görememiştimyardım lütfen. bu dosyayı nasıl oluşturuyoruz.

merhaba hakan bulut kardeşim. Sen bu sw.unl dosyasını nasıl oluşturdun. tarifi pek anlamadım ben. garmini kurdum ama ekli gps ye ulaşamıyorum. belki bu dosysnın eksikliğindendir

bora35mm

Üye
Selamlar ben yurtdisindayim ve surekli dolasiyorum . Her ulke icin ayri haritami yuklemem gerekiyor acaba bu haritalari nereden temin edebilirim yardimci olabilirseniz sevinirim
Tesekkuler
Nokia E71

Tekrardan selamlar net uzerinde sunu buldum

Download Instructions:
Map ID: 445
Mapsource ID: 2FA9AMHRNBVGSWFADNZTFMR7H

Download Links:
Mapsource:

Code:

GMAPSUPP.IMG:

Code:

GMAPSUPP.IMG dosyasi yeterlimidir benim icin yoksa Mapsource sartmidir sart ise bunu nasil yukluyebilrim

Tesekkurler.

Tekrardan selamlar net uzerinde sunu buldum

Download Instructions:
Map ID: 445
Mapsource ID: 2FA9AMHRNBVGSWFADNZTFMR7H

Download Links:
Mapsource:

Code:

GMAPSUPP.IMG:

Code:

GMAPSUPP.IMG dosyasi yeterlimidir benim icin yoksa Mapsource sartmidir sart ise bunu nasil yukluyebilrim

Tesekkurler.

mutlumuc

Üye
harika bir paylaşım çok teşekkür ederim

alpaykara

alpaykara

Üye
sağolasın kardeş 3 4 aydır kullanıyorum SORUNSUZ.Haritam 2008.10 TKLTLA değiştirmek istermi?
Yani yeni haritalar çok mu farklı?

EvrimS

Üye
E72 de kullanıyorum 5.00.60 versiyonunu. Navigasyon esnasında bir süre sona donuyor ekran ve öylece kalıyor.
Bununl iligli bir çözüm mevcut mu?

metinkuru

Üye
E52 de Aynı sorunu yaşıyorum 5.00.20 den 5.00.60 a kadar tüm versiyonları hem 2009.2 hemde 2009.6 haritalarla denedim nafile

serkan_kup

serkan_kup

Üye
çok güzel hareket teşekkürler..

kemal_h

Üye
çok teşekkür ederim çok güzel bir program vede paylaşım için sagol REİS

ogggy

Üye
kardesler program icin cok sagolun ben ingilteredeyim bana bir yardimci olursaniz cok sevinecegim.bana bu programi ingilterede nasil kullanacagimi anlatirmisiniz.buraya yeni geldim ve yollar cok karisik burda garmin e cok ihtiyacim var.
ben programi kurdum ama burda gps bulunamadi diyor ve ingilterenin haritasi bende yok nerden bulabilirim.
emegi gecen arkadaslar cok sagolun! cevapbinizi dorgozle bekliyorum

bu arada bende n-95 var

dark.sea35

dark.sea35

Üye
ben şimdi 1. sayfada bulunan kurulumu harfiyen uyguladığım zaman olacakmı 2008 yılında yazılmış çünnkü 1. sayfa bu konuda ne diyorsunuz arkadaşlar pek sayfaları inceleme fırsatım olmadı..........

alpaykara

alpaykara

Üye
dark.sea35 aynen uygula kardeş kurulumu birebir yaparsan sorun yok.Ben 2009'un EYLÜLÜNDE kurdum çalışıyor ...

dark.sea35

dark.sea35

Üye
ben 1.sayfada dediklerinizi ayne yaptım ancak harita gps aranıyor diyor 2 saat oldu çıkmadı ve sağ altta no map diyor 1. sayfada sadece 2009.06 NT - ENG (IKLTL) sadece bunu indirdim acaba bundanmı hepsinimi indeirmem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum kafayı yemek üzereyim

kartalcevat

Üye
arkadaşlar 5800 da 3 tuşunu nasıl kullanabiliriz haritayı görmek için,ya da başka birşey mi yapmak gerekir,yardımcı olursanız sevinirim,ayrıca bu güzel paylaşım için de herkese teşekkürler emeği geçen herkese.

terminator98

Üye
merhaba ben kabloı aracılıyla telefona atarken garmin ve sis dosyanısıı atıyor fakat diğer dosyaları atmıyor onlar için farklı bi konuma kaydedin diyor mesela nokia klasörünün içine kaydediyor fakat ana bölüme kaydetmiyor yardım edermisiniz...

dark.sea35

dark.sea35

Üye
terminatör98 telefonu bilgisayara bağlarken depolama özelliğini seçeceksin öncelikle ondan sonra garmin programının içindekileri hepsini seç gönder ama hedef olarak genelde g sürücüsü olarak çıkar

VE

Arkadaşlar 5800'da garmin olayını çözdüm halloldu :) gerekli yardım isteyenlere buradan yardımcı olabilirim reise bu program için teşekkür ederim

Üst Alt