Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

forumefc

Üye
....................

klezer

Üye
merhaba arkadaslar yüklemeyi yaptim şuan Garmin calisiyor ve harita olarak da NavCity 2009.06 IKLTL gözüküyor...
Harıta tara kısmında harita sorunsuz gözüküyor fakat harıta tara dedıgım zaman yaad yol tarifi istediğim zaman alt kisimda no map yaziyor ve harita gözükmüyor acaba sorun ne ?

ogggy

Üye
arkdaslar acil yardim programi kurdum 1 haftadan beri bununla ugrasiyorum kafayi yemek uzereyim.hersey tamam ama uyduya baglanamiyorum.bu ingilterede calisir mi?ingilterenin haritasini yukledim denilenlerin hepsini yaptim ve tlf nu fabrika ayarlarina getirdim.ingiltere map icin kod 449 dediler onu girdim. daha iyi gps dogrulugu icin bekleniyor diyor NE YAPMAM LAZIM BI BILEN VARMI ORALARDA!!!
TESEKKURLER

dark.sea35

dark.sea35

Üye
ogggy açık havada dene bakalım ve ingiltere haritasını buldunmu tamam kodunu girmişsin ama belki yüklediğin harita yanlıştır.

abraham001

Üye
Arkadaşlar Merhabalar,
İlk sayfadaki kurulum işlemleri harfiyyen uyguladım...program çalışıyor...uyduyada bağlanıyorum 4 tane yeşil çizgi çıkıyor.5800 kullanıyorum...zoom out yapsamda....no map dior...bir yol söyleyin? nerede hata yaptım :S...yokmu bi çaresi...

resitcan23

Üye
"abraham001" aynı sorun bende de war bi türlü yapamadım... ilk sayfada yazan herseyi yaptığıma eminim ama no map yazıyor we uydu aranıyor diyor we öle duruyo sadece. ne kadar beklesem de uydu bulmuyor :S
LÜTFEN YARDIMMMMM......

yolcu298

Üye
selamün aleyküm arkadaşlar
emeğinize sağlık program çalışıyor ama varış zamanını gösteriyor
acaba kalan kilometreyi gösteriyormu ben bulamadım da

kurtluelma1

Üye
merhaba arkadaslar...programi kurdum bir sıkıntı yok cogu arkadasin yazilarini okudum .unl problemi ve no map sorununu yasamislar...bende de harita gözükmüyor yanliz bir yer aradigimda haritada göster dedigimde karsima harita cikiyor biraz bekleyince kilitleniyor.ben 5800 xpm kullanicisiyim .telefonda yüklü olan navigazyon hakkinda sikayetciydim burda garmini görünce yükleyip bu sorundan kurtulmak istedim ama GPS te sorun yasiyorum baglanti yapmiyor.telefonu ilk aldigimda gayet güzel nerde olsam gösteriyordu kirmizi bir noktayla ama şimdi bu uygulama işlemiyor.umarim sikayetimi tam anlatmisimdir.bu konudan anlayan sayin arkadaslarimiz olursa bana yardimci olabilirlerse cok sevinirim.garminde .unl leri yaptim haritayida yükledim ama cözüme ulasamadim...Lütfen yardimci olacak bir arkadas ariyorum.Simdiden tesekkürler

jcgveg

Üye
sorunuz bir şekilde hallettim teşekkürler :oke:

ayzek1111

Üye
bende n82 var ve her iki sürümüde yüklememe rağmen sys dosyasını yükleyince file coropted diye uyarı geliyor

abraham001

Üye
bugün araba ile deneme şansım oldu.garmini çalıştırıyorum,sonrasında nereye ve harita gör menüleri geliyor.harita gör. menüsünde bir türlü haritayı gösteremedim.harita gör. menüsünde iken, ekrana 2 defa tıkladığımda açılan sayfada harita görüntülendi :) acaip sevindirik oldum aMA o bölümdeyken böyle sağa sola ilerlettiğimde kilitleniyor...çiziliyor diyor ve kalıyor uzun süre bekliyor...valla araba kullanırken :) kullanılmaması lazım...riskli garmin haricinde alternatif kullanışlı bir GPS uygulaması varmı?

metinkuru

Üye
Sevgili Reis

Paylaşım için çok teşekkürler . E52 de bende kilitlenme sorunu yaşayanlardanım , bişi ilgimi çekti , garmin klasörünün içinde "cache" diye bi klasör var , ve benim telefonda bomboş , acaba kilitienmeyen telefonlarda o klasörde herhangi bişi varmı nasıl öğreniriz bunu , konuyu okuyan diğer arkadaşlar , sizde bakabilirmisiniz , hafıza kartındaki garmin klasörünün içindeki "cache" klasörünün içinde bişi varmı ? yoksa bomboş mu?

ayzek1111

Üye
arkadaşlar niye n82 de programı kurmak istediğimde FİLE CORRUPTED diye uyarı geliyor, bildiği olan söylesin lütfen

ahmetin01

Üye
teşekkür ederim öncelikle herşeyi harfiyyen uyguladım. program açılıyo ancak tek sinyal gücü tek diş çekiyo.uydu aranıyo diyo ama bi türlü bağlanmıyo. araç resmi görünüyo.bekliyo öyle. cihazım 5800 tümleşik gps var. bulunduğum il niğde.

mosayman

Üye
Bende herşeyi harfiyen uyguladım, dışarıda bekledim ama nafile uydu aranıyor yazıp öyle bekliyor..

atillaturan71

Üye
valla ben haziran 2009 dan beri kullanıyorum. emeği geçen herkese teşekkürler. Hiçbir sorun yok. POI leri müthiş hızlı buluyor. Bahsettiğiniz birçok sorun " no map, uydu bulamama ..vb" sorunları ilkbaşta bende yaşamıştım ama yükleme yaparken yazılanları tam dikkaet etmeden yüklemiştim sonrada tekrar yüklerken dikkat ettim ve düzeldi. Şehir dışında otobanda falan uyduyu kolay bulur ama siz hemen kolay ve hızlı bulsun isterseniz mutlaka yardımlı gps i işaretleyin. ayda çok ama çok az bir maliyeti olur . 3-5 tl gibi. konumlarınızı kayıt yaparken mutlaka büyük harfle yapın yoksa devamlı sizi dışarı atar.Bulunduğunuz şehir dışından bir POI ararken mutlaka yakın tuşuna basarek yakın ilçeyi seçerek tekrar POI yi girin o zaman hemen bulur. Ben ayrıca avrupa haritasını da ekledi. Fransa-belçika ve almanyada kusursuz çalıştı.

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
Arkadaşlar aşağı yukarı herkes aynı şeyden bahsediyor. Fakat anlatılanları harfi harfine uygulayın lütfen sorun çıkmıyor.
Kendi telefonum N95 2 yıldır kullanıyorum , 1 hafta önce de arkadaşımın telefonuna ( NOKİA 5800 )kurdum oda şuan sorunsuz çalışıyor, 5800 işlemcisi biraz ağır kaldığından bazen haritada geç algılama oluyor.

Haritayı ilk seferde bulamadım diyenler lütfen telefonu açık hava da bırakıp 15 dakika kadar unutsunlar.

Heyecan ile lütfen geldi mi ,buldu mu diye sürekli ellemeyin, bakmayın. Zoom tuşuna ( 3) bir kaç kez bastığınızdan emin olun.

bommmberman

Üye
merhabalar...

Nokia n95 8gb telefonum var anlatilan sekilde herseyi klasore yerlestirdim... programi kurtdum ve programa tikladigimda program acilir gibi oluyor ve tekrar aninda kapaniyor... yardimci olursaniz cok sevinirim... tesekkurler...

mosayman

Üye
Evet dışarıda yeniden bekledim bu sefer telefonu sabit bıraktım ellemedim ve oldu. Çok güzel çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkürler..

kucukKUL

kucukKUL

Üye
Arkadaşlar DAHA İYİ GPS DOĞRULUĞU BEKLENİYOR uyarısı, cihaz sim kartsız veya sim kart kısıtlamalı (şirket hatları, kontörsüz) olduğu zaman geliyor..!

Üst Alt