Ardaslar merabalar oncelıkle yenı yukledıgım garmın mobıle xt v5.00.50 ı yukledım herseyı kontrol ettıım ama bı turlu ılerlemıyo sadece ılk sayfa acılıyo garmın sıyah fonda daha sonra program kendını kapatıyor!!!!!!!!!! 3 kez denedım kontrol ettım ama sureklı aynı olay oluyo yardımcı olun bu konuda tessukler sımdıden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşım yükleme yaparken programı masa üstüne indir ve bağlantı tipini depolama yap ve masa üstündeki sis dosyasını yani yükleme dosyasını çift tıkla otomatik yüklemye başlar ve sorunsuz çalışır.Ben de senin gibi yükleyememiştim.Sorun olursa yaz yardımcı olurum.Fakat türkçe ses olmuyor bir türlü de yapamadım.Kolay gelsin.Ardaslar merabalar oncelıkle yenı yukledıgım garmın mobıle xt v5.00.50 ı yukledım herseyı kontrol ettıım ama bı turlu ılerlemıyo sadece ılk sayfa acılıyo garmın sıyah fonda daha sonra program kendını kapatıyor!!!!!!!!!! 3 kez denedım kontrol ettım ama sureklı aynı olay oluyo yardımcı olun bu konuda tessukler sımdıden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar baştaki anlatılan herşeyi yapın ben yaptım sorunsuz çalışıyor.uyduya geç bağlanıyor o doğru hava şartlarından dolayı.bende türkçe sesle yönlendirmede var hiçbir sorun yok yani.emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim.
arkadaş seninkinde de sesli konuşuyor mu yani.?Reis çok tesekkürler sana SE Satioda da çalıştı açıklamalar cok basit ve anlaşılır ben biletek seferde kurup çalıştırdım eline sağlık kullandığım en iyi navigasyon diyebılırım
Arkadaşım yükleme yaparken programı masa üstüne indir ve bağlantı tipini depolama yap ve masa üstündeki sis dosyasını yani yükleme dosyasını çift tıkla otomatik yüklemye başlar ve sorunsuz çalışır.Ben de senin gibi yükleyememiştim.Sorun olursa yaz yardımcı olurum.Fakat türkçe ses olmuyor bir türlü de yapamadım.Kolay gelsin.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar garmini yükleyip sesli olarak anlatan konuşan programı kullanan var mı ?yoksa herkesin garmini de sessiz mi çalışıyor sadece yol tarif ediyor.Anlatmıyor yani.benimki hala sessiz çalışıyor.