selam yaa bilgisizligimi bagislayinxda diamondima yeni kavustum GarminMobileXT.sis dosyasina tikladigim zaman kurulum neden baslamiyor? extra bir program yuklemem lazim mi acaba sis dosyasini calistirabilmek icin ?
Süpersin baba bide şöle bir kıyak geçsen bana bide bulgasristan haritası bulsankardeş ben yaptım bende de olmuyordu ama ben biçimlendirerek yaptım kartı birde o rootun içindekileri karta kopyala rootu direk atma arkadaşımın anlatığı sırayla git
--------------- Ekleme ---------------
evet arkadaşlar garminin yeni haritası 2008.04 yeni
MAP ID: 848
DOSYA BOYUTU: 119 MB
konu alıntıdır
yükleme dowloantıda alıntıdır:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lütfen emeğe saygı

arkadaşımsony ericcson p1i e uygunmudur?
sen uiq3 programlarına bakacaksın
n: bu s6o v3....hani windows macintosh hesabı 
hayır arkadaşım nerden çıkardın onu tıkladın mı yüklemeye başlar sen bidaha bi dene bence
selam sametugba,peki root icindeki dosyalari hafiza kartinda herhangibir yere mi atiyoruz yoksa programfiles in icine filan mi. cunku GarminMobileXT.sis e tikladigim zaman hata veriyor. daha adim 4 te sictik yaa![]()
beyler bulgaristan haritası varmı garminin ????
4.20.20 sürümü zaten FP2'li cihazlar içinn78 de 4.20.20 sorun çözüldü
teşekkürler...

Garmin direkt kartta değilse geri atar. buna dikkat et. N73de dahili alıcı yok. harici bluetooth ile bağlayabilirsin ayrı 1 donanımı.Arkadaşlar bende N73 var yükledim programı uygulamalara kısa yol attı ama sizin dediğiniz gibi yüklerken yönergeler çıkmadı,kısa yoldan programı açmak iteyince siyah garmin ekranı çıkıyor ve daha sonra kapanıyor program.
Bu pro N73 le kullanılabiliyormu, kullanılıyorsa sorunu nasıl hallederim ?
Teşekkürler iyi çalışmalar.
Abi naptın?selam yaa bilgisizligimi bagislayinxda diamondima yeni kavustum GarminMobileXT.sis dosyasina tikladigim zaman kurulum neden baslamiyor? extra bir program yuklemem lazim mi acaba sis dosyasini calistirabilmek icin ?
Seninki Windows Mobile. Symbian değil ki. Sana tavsiyem IGO var onu kur. 
Arkadaşlar bu problemi çözdüm.Başka arkadaşlara yardımı olur diye mesajımı silmiyorum.Root klasöründeki beş dosyayı tek tek bilgisayara kopyalamanız gerekiyor.Klasörde bulunduğu sırayla.Arkadaşlar herşeyi adım adım uyguladım.Bende N958Gb var.Roots içindeki beş dosyayı yığın hafızaya kopyaladım.Garmini kurduktan sonra açtığımda ekran gelip 3 sn sonra yokoluyor tekrar denesem de açılmıyor.Nerede hata yapıyorum?Dosyaları telefona atarken Pc suite ile atmadım.Direkt bilgisayara harici disk gibi tanıtıp o şekilde attım.Zaten Pc suite ile atılmıyor.
Arkadaşlar herşeyi adım adım uyguladım.Bende N958Gb var.Roots içindeki beş dosyayı yığın hafızaya kopyaladım.Garmini kurduktan sonra açtığımda ekran gelip 3 sn sonra yokoluyor tekrar denesem de açılmıyor.Nerede hata yapıyorum?Dosyaları telefona atarken Pc suite ile atmadım.Direkt bilgisayara harici disk gibi tanıtıp o şekilde attım.Zaten Pc suite ile atılmıyor.
Arkadaşlar bu problemi çözdüm.Başka arkadaşlara yardımı olur diye mesajımı silmiyorum.Root klasöründeki beş dosyayı tek tek bilgisayara kopyalamanız gerekiyor.Klasörde bulunduğu sırayla.
Ama gelgelelim no map sorunu bende de var ve programı kullanamıyorum.
ben belirttim önceden root dizinin içindekileri direkt karta atın. yani garmin klasörü ve sistem dosyaları örtüşsün.Arkadaşlar herşeyi adım adım uyguladım.Bende N958Gb var.Roots içindeki beş dosyayı yığın hafızaya kopyaladım.Garmini kurduktan sonra açtığımda ekran gelip 3 sn sonra yokoluyor tekrar denesem de açılmıyor.Nerede hata yapıyorum?Dosyaları telefona atarken Pc suite ile atmadım.Direkt bilgisayara harici disk gibi tanıtıp o şekilde attım.Zaten Pc suite ile atılmıyor.
Arkadaşlar bu problemi çözdüm.Başka arkadaşlara yardımı olur diye mesajımı silmiyorum.Root klasöründeki beş dosyayı tek tek bilgisayara kopyalamanız gerekiyor.Klasörde bulunduğu sırayla.
Ama gelgelelim no map sorunu bende de var ve programı kullanamıyorum.

beyler bulgaristan haritası varmı garminin ????