Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

tbaydogan

Üye
arkadaşım bende n95 8 gb kullanıyorum bende aynı şekilde anlatıldığı gibi kurulumu tamam ladım ama seninde dediğin gibi reisin anlatımında gözden kaçabilecek küçük bir ayrıntı var. ama program mükemmel derecede sağlıklı çaılışıyor. öncelikle program için teşekkürler reis. ayrıntı hatası da not defteri açarak yazdığın kod böülümünü kaydederken uzantısını sw.unl olarak kaydediyorsun ama not defterinin uzantısı gizli olduğundan kaydettiğin dosya sw.unl.txt olarak kalıyor ama sen sadece sw.unl olarak görüyorsun. denetim masası klasör seçeneklerinden bilinin dosya uzantılarını gizle seçeneğini deaktif ederek dosya uzantısının görünmesini sağlarsan kaydettiğin dosyanın sw.unl.txt olduğunu göreceksin. yapman gereken tek şey .txt yi silerek sw.unl yapmap olacak. pc sana uzantıyı değiştirmek istediğinize eminmisiniz diyecek sende evet diyeceksin ve programı ondan sonra karttan kuracaksın. o zaman ekli gps kısmı görünedecek ve türkçe sesli sunumu ile adres sorma derdin kalmayacak. program başta biraz karışık gelecek ama aslında baya basitmiş. ama şunu aklından çıkarma kesintisis olarak gps çalışır durumda tel şarjı sadece 1 saat 45 dakika dayanıyor. yedek batarya yada şarj cihazını herdaim yanında bulundur. yine de bir sorunun olursa [email protected] dan her daim yardım ederim. saygılar. reis program için tekrar teşekkürler.

farnear

Üye

buradan nasıl yükleyeceğin var.. o linkte allvehicle denen yerde download linki mevcut

"Browse to find the “Garmin/vehicle” folder on the Garmin drive, and click Extract.You may need to create the vehicle folder."

kart içinde bak garmin içinde yoksa "garmin/vehicle" denen bir klasör oluştur (garmin içinde vehicle adında klasör oluştur)
araçları bunun içine at (indirdiğin dosya içindekileri) sonra istediğini seçersin..
ben verilen siteden indirip tele attım vehicle klasörü olarak yanlız bir ayrıntı tüm küçük görüntüleri almaın telde vehicle klasörüne o zaman açmıyor beğendiğiniz birkaç araba görüntüsünü atınca rahatlıkla açıyor:oke:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
:)
arkadaşım bende n95 8 gb kullanıyorum bende aynı şekilde anlatıldığı gibi kurulumu tamam ladım ama seninde dediğin gibi reisin anlatımında gözden kaçabilecek küçük bir ayrıntı var. ama program mükemmel derecede sağlıklı çaılışıyor. öncelikle program için teşekkürler reis. ayrıntı hatası da not defteri açarak yazdığın kod böülümünü kaydederken uzantısını sw.unl olarak kaydediyorsun ama not defterinin uzantısı gizli olduğundan kaydettiğin dosya sw.unl.txt olarak kalıyor ama sen sadece sw.unl olarak görüyorsun. denetim masası klasör seçeneklerinden bilinin dosya uzantılarını gizle seçeneğini deaktif ederek dosya uzantısının görünmesini sağlarsan kaydettiğin dosyanın sw.unl.txt olduğunu göreceksin. yapman gereken tek şey .txt yi silerek sw.unl yapmap olacak. pc sana uzantıyı değiştirmek istediğinize eminmisiniz diyecek sende evet diyeceksin ve programı ondan sonra karttan kuracaksın. o zaman ekli gps kısmı görünedecek ve türkçe sesli sunumu ile adres sorma derdin kalmayacak. program başta biraz karışık gelecek ama aslında baya basitmiş. ama şunu aklından çıkarma kesintisis olarak gps çalışır durumda tel şarjı sadece 1 saat 45 dakika dayanıyor. yedek batarya yada şarj cihazını herdaim yanında bulundur. yine de bir sorunun olursa [email protected] dan her daim yardım ederim. saygılar. reis program için tekrar teşekkürler.
ben bunu belirttim lakin txt kaydediyor yine de
anlatımda yazmıyor gerçi
sonradan yazdım

eyw bu arada :oke:

rosnovsky

Üye
Hocam söylenecek birşey yok, Allah bin kere razı olsun. Yükledim, mükemmelen çalışıyor. Bu kadar emek harcadığın ve hatta bu programı parasıyla alsak dahi vermeyecekleri "satış sonrası desteğe" bu kadar vakit ayırdığın için çok çok teşekkürler.
Tanrı seni korusun! :10numara:

dabster

Üye
çok güzel bi çalışam valla
ama bende n 95 8 gb var aynen yaptım kurulurken sertika kontrolü dedi internete baglandı ve yükleme devam etti kurdu ama Adım 4 ün 3 üncü maddesi olan ekran ve sorası yok zaten telefondada acılmıyo sadece uygulamaların içinde kısayol olarak var

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle basarılı calısmadan dolayı tesekkürler herkes cok memnun okudugm kadarıyla ama bende problem oldu hepsini yapıyorum telefona atıyorum kurmaya basladıgında sertifika kontrol ediliyor ve sora yüklemeye baslıyor ve yükleme tamamlandı diyor sora sadece uygulamaların içinde ikonu tıklayınca garmin yazısı cı kıp tekrar kapanıyo bişeleri yannışyapıyo olabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
direkt karta atman lazım garmin klasörü ilgili dizinde olmaya bilir :oke:
yada taskman falan kullanıyomusun onları kapatıp dene

dizinlere dikkat et;)

roket22

Üye
ismim evren bende normal bir nokia n95 var ama indiriyorum ama telefona yukledigimde olmuyor neden bana yardim edermisiniz lutfen

mhazar0

Üye
bende ahmet arkadaşım gibi kuruyorum fakat uzak gps çalışmadığı için program işe yaramıyor
yardımcı olursanız sevinirim 2007 versiyonu gayet
iyi çalışıyor
acaba dopsyaların hepsini garmin olarakmı telefona atıyoruzda çalışmı yor yoksa ayrı ayrımı 5 klasörü telefonun kartınamı kopyalamamız gerekiyor
teşekkürler

teşekkürler

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tüm olay tamaaaamen unl dosyalarından.

uzantısı .txt kaydederseniz tabiiki olmaz

.unl olacak uzantı. ımei conveter ile çevirin idniz öyle girin buna da dikkat edin.

garmin klasörü direkt hafıza kartında olsun alt dizinlerde olmasın

ayyasreis

ayyasreis

Üye
:bigstar:

Elime geçince veririrm. :oke:

Garmin Araçları (Resmi Sitesinden)

:oke:

İstediğinizi indirip, vehicle klasörünün içine atın. Güzel araçlar var. ;)
:yurureis sana bir sorum olacak sen cevap yazmadan önce ben vehicle klosörünü oluşturdum fakat araçları seçince pro kendiliginden kapanıyor ve tekrar açtığımda aynı ok işareti çıkıyor bunu nasıl çözeriz şimdiden teşekkürler :bilmem:
arkadaşlarda sabırsızlıkla bekliyorlardır :heyo: :oke:

dabster

Üye
ustasüpersin kafana sağlık cok yormuşun :oke:kendini biraz daha yoralım birincisi türkiyenin topoğrafik haritasını nasıl bulabilirim 2 cisi koordinat sistemini coğrafi deil de grid sistemde nasıl görürüm hayde kolay gelsin:allalla:

sametugba

sametugba

Üye
İyi günler arladaşlarım.Bende n95 8gb var ve denilenleri harfi harfine yaptım.uzantılardaki txt leri sildim a dan z ye herşeyi yaptım. Bu tarz şeylerede yabancı bir insan değilim bilgisayardan da çok iyi anlarım. gel zaman git zaman o kadar çok uğraştım ama şu ekli gps göster zımbırtısı çıkmadı. On kere sildim kurdum herşeyi denedim. Hatta her sildiğimde geride garmin ile ilgili kalan bütün dosyalarıda sildim sıfırdan tekrar kurdum ama OLMUUUYOR neden ekli gps çıkmıyor bende ? yardım ederseniz çok memnun kalırım dostlarım herşey için çok teşekkür ederim şimdiden.

sevgili dostlarım sw ve gmapsupp yazılarını ne alakaysa büyük yazdığımda programı tekrar açtım ve ekli gps i buldu tetkinleştir dedim ve uydulara girdiğimde 5 6 tane uydu buldu bir tanesi nerdeyse full çekiyor fakat bu seferde yaklaşık 1 saattir bekliyorum ve telefon cam kenarında hala harita çıkmadı.Kafayı yemek istemiyorum çıldıracağım nedendir acaba böle yapması?

alpaaaa

Üye
arkadaşlar ben de denilenleri aynen yaptım programa girdim haritaya tıkladığım zaman'uydu aranıyor' die bi yazı çıkıyo üsttte, fakat baya bi beklememe rağmen birtürlü harita açılmıyo sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

sametugba

sametugba

Üye
dostum ilk işin cam kenarına gitmek olsun biraz bekle bende ilk zamanlar açılmıyo diye üzülmüştüm ama açılıyor bekle.3 5 dk bekle.... iyi günler...

TEŞEKKÜRLER Reis-i Eagles :maxicep:

ilker80

Üye
arkadaşlar tr haritası 2 parti den oluşuyor birincisini sorunsuz yüklüyorum ama ikincisine sıra gelince dosya zaten mevcut diyor ve ikinci dosyayı atamıyorum bunu nasıl atabilirim telefona yardımcı olurmusunuz?

sametugba

sametugba

Üye
dostum ilker80 sende çakallık yap ikini haritanın isminin sonuna 2 koy :oke:

neuron2

Üye
arkadaşlar unl uzantılı yapma konusunda daha önce ppc için önerilen bir yöntemle denemenizi tavsiye ederim. yaptıgınız dosyayı winrarla paketleyin. sonra üzerinde çift tıklayıp winrarla açıp yeniden adlandır seçeneğine gelip .txt yi siliyoruz. paketten tekrar çıkarınca .unl hazır oluyor. ben i550 de bu yöntemle yaptım hiç sorunu yok ve çalıştı

recep42

Üye
:sopa:Orjinalden alıntı: FlighTAiR

Arkadaslar,

Bu da benden size.

Bu arada hala elimde 8 GB kart var isteyene bunlari yukleyip gonderebilirim

Üst kısım alıntısıdır.
Arkadaşlar en son guncel harita. 114 mblık harityaı silip kullanabilirsiniz. Adresler bölümü ve diğer bölümler çalışıyormuş.

Üst Alt