Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

taru

Üye
merhabalar;
N78 'de tüm işlemleri yapmama rağmen
uygulamalardan bir türlü programı başlatmıyor tel kilitleniyor
tüm proglamarı sildim (handy task vb.) haf.kart. format attım yine aynı problemi veriyor
sorun ne olabilir?

rcep80

Üye
n78 de 4.20.20 versiyonu calışıyor digerleri hata verir

hattab1

Üye
tesekkürler:oke:

taru

Üye
n78 de 4.20.20 sorun çözüldü
teşekkürler...

duyahsi

Üye
merhaba bütün yazilanlari okudun bana almanya haritasi lazim nereden bulabilirimve nasil yükleyebilirim

tonight

Üye
selam banada almanya haritasi lazim simdiden tesekkurler

besiktasli34

besiktasli34

Üye
Arkadaşlar bende N73 var yükledim programı uygulamalara kısa yol attı ama sizin dediğiniz gibi yüklerken yönergeler çıkmadı,kısa yoldan programı açmak iteyince siyah garmin ekranı çıkıyor ve daha sonra kapanıyor program.
Bu pro N73 le kullanılabiliyormu, kullanılıyorsa sorunu nasıl hallederim ?

Teşekkürler iyi çalışmalar.

tonight

Üye
selam yaa bilgisizligimi bagislayin :) xda diamondima yeni kavustum GarminMobileXT.sis dosyasina tikladigim zaman kurulum neden baslamiyor? extra bir program yuklemem lazim mi acaba sis dosyasini calistirabilmek icin ?

sametugba

sametugba

Üye
hayır arkadaşım nerden çıkardın onu tıkladın mı yüklemeye başlar sen bidaha bi dene bence :)
selam yaa bilgisizligimi bagislayin :) xda diamondima yeni kavustum GarminMobileXT.sis dosyasina tikladigim zaman kurulum neden baslamiyor? extra bir program yuklemem lazim mi acaba sis dosyasini calistirabilmek icin ?

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ben yaptım bende de olmuyordu ama ben biçimlendirerek yaptım kartı birde o rootun içindekileri karta kopyala rootu direk atma arkadaşımın anlatığı sırayla git

evet arkadaşlar garminin yeni haritası 2008.04 yeni
MAP ID: 848
DOSYA BOYUTU: 119 MB
konu alıntıdır

yükleme dowloantıda alıntıdır:

lütfen emeğe saygı
Süpersin baba bide şöle bir kıyak geçsen bana bide bulgasristan haritası bulsan :):):)

sony ericcson p1i e uygunmudur?
arkadaşım:nono: sen uiq3 programlarına bakacaksın :sn: bu s6o v3....hani windows macintosh hesabı :oke:

tonight

Üye
hayır arkadaşım nerden çıkardın onu tıkladın mı yüklemeye başlar sen bidaha bi dene bence :)

selam sametugba,peki root icindeki dosyalari hafiza kartinda herhangibir yere mi atiyoruz yoksa programfiles in icine filan mi. cunku GarminMobileXT.sis e tikladigim zaman hata veriyor. daha adim 4 te sictik yaa :)

hasanhasan123

Üye
beyler bulgaristan haritası varmı garminin ????

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
n78 de 4.20.20 sorun çözüldü
teşekkürler...
4.20.20 sürümü zaten FP2'li cihazlar için :oke:
Resmi olarak çıkınca güncellicem anlatımı.

Arkadaşlar bende N73 var yükledim programı uygulamalara kısa yol attı ama sizin dediğiniz gibi yüklerken yönergeler çıkmadı,kısa yoldan programı açmak iteyince siyah garmin ekranı çıkıyor ve daha sonra kapanıyor program.
Bu pro N73 le kullanılabiliyormu, kullanılıyorsa sorunu nasıl hallederim ?

Teşekkürler iyi çalışmalar.
Garmin direkt kartta değilse geri atar. buna dikkat et. N73de dahili alıcı yok. harici bluetooth ile bağlayabilirsin ayrı 1 donanımı.

Abi naptın? :sopa:Seninki Windows Mobile. Symbian değil ki. Sana tavsiyem IGO var onu kur. :)
bu arada hayırlı olsun süper cihazdır diamond TR'de de çıktı ;)

talkie

Üye
Arkadaşlar herşeyi adım adım uyguladım.Bende N958Gb var.Roots içindeki beş dosyayı yığın hafızaya kopyaladım.Garmini kurduktan sonra açtığımda ekran gelip 3 sn sonra yokoluyor tekrar denesem de açılmıyor.Nerede hata yapıyorum?Dosyaları telefona atarken Pc suite ile atmadım.Direkt bilgisayara harici disk gibi tanıtıp o şekilde attım.Zaten Pc suite ile atılmıyor.

Arkadaşlar herşeyi adım adım uyguladım.Bende N958Gb var.Roots içindeki beş dosyayı yığın hafızaya kopyaladım.Garmini kurduktan sonra açtığımda ekran gelip 3 sn sonra yokoluyor tekrar denesem de açılmıyor.Nerede hata yapıyorum?Dosyaları telefona atarken Pc suite ile atmadım.Direkt bilgisayara harici disk gibi tanıtıp o şekilde attım.Zaten Pc suite ile atılmıyor.
Arkadaşlar bu problemi çözdüm.Başka arkadaşlara yardımı olur diye mesajımı silmiyorum.Root klasöründeki beş dosyayı tek tek bilgisayara kopyalamanız gerekiyor.Klasörde bulunduğu sırayla.
Ama gelgelelim no map sorunu bende de var ve programı kullanamıyorum.

recep42

Üye

Arkadaşlar bu problemi çözdüm.Başka arkadaşlara yardımı olur diye mesajımı silmiyorum.Root klasöründeki beş dosyayı tek tek bilgisayara kopyalamanız gerekiyor.Klasörde bulunduğu sırayla.

Root klasörünün içimde harita yoki siz kendiniz atacaksınız ilaçladıktan sonra. 1. sayfada resi vermiş yeni harita diye. Haritayı garmin dosyasının içine atacaksınız sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarıyla birlikte.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi

ben belirttim önceden root dizinin içindekileri direkt karta atın. yani garmin klasörü ve sistem dosyaları örtüşsün.

sw.unl.txt olmuştur yaptıkların kalsör seçeneklerinde uzantıları göster de. sonra .txt'yi sil.
önemli olan unl
unl ler doğruysa uyduya bağlanmanız gerekir çünkü cihaz alim değil bilmez nerdesiniz :)
bağlanıncada 3 ile yakınlaşın haritaya haritayı algılar sistem :oke:

kumuks

Üye
sw.unl dosyası olamasada acılması gerek.gps yi kullanmak için gerekli ama olmaması programdan atmamalı.ben 958g ye defalarca yukledim.bence iyi okumdan yapıyosunuz...daha dikkatli okuyun.defalarca aynı şeyler sorulmuş ve aynı şeyler anlatılmış...ayrıca emeği gecen tüm arkadaşlara eşekkurler.bu program harika çalışıyor.ve üstünede tanımıyorum..

rcep80

Üye
Reis-i Eagles™ versiyonu ne zaman güncelliceksin resmi olarak duyuruldu sanırım yeni haritada sorun vermiyormuş.En kısa sürede güncelleme bekliyoruz...SAYGILAR:sukur:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Kontrol ettim hala 4.20.00 gözüküyor. ;)
Çıkınca upload ederim.

Haritam son zaten 119mb'lik (124.000kb)

Üst Alt