Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

mahsun494

Üye
:yurureis sana bir sorum olacak sen cevap yazmadan önce ben vehicle klosörünü oluşturdum fakat araçları seçince pro kendiliginden kapanıyor ve tekrar açtığımda aynı ok işareti çıkıyor bunu nasıl çözeriz şimdiden teşekkürler :bilmem:
arkadaşlarda sabırsızlıkla bekliyorlardır :heyo: :oke:
arkadaşlar aynı sorun bende de var garmini açmaya çalışıyorum garmin açılışı geliyor 2008 görüyorum kendilinden kapanıyor sonra tekrar basıyorum hiç açılmıyor neyden olabilir acaba

delfy

delfy

Üye
ustasüpersin kafana sağlık cok yormuşun :oke:kendini biraz daha yoralım birincisi türkiyenin topoğrafik haritasını nasıl bulabilirim 2 cisi koordinat sistemini coğrafi deil de grid sistemde nasıl görürüm hayde kolay gelsin:allalla:

Turkiye topografik haritası (ogoksel tarafindan hazirlanmistir) yalnız iki harita bi arada çalışmıyor yada en azından ben çalıştıramadım birkaç kişiyede sordum bilmiyorla rgaliba sen bi yolunu bulursan bizede haber verirsin
grid sistemi ne bilmiyorum ama ayarlar-sistem-konum formatından harita sisteminde değişiklik yapmak mümkün

http://rapid-share.com/files/56532456/GMAPSUPP.part1.rar

http://rapid-share.com/files/56525344/GMAPSUPP.part2.rar

--------------- Ekleme ---------------

mahsun494

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de var garmini açmaya çalışıyorum garmin açılışı geliyor 2008 görüyorum kendilinden kapanıyor sonra tekrar basıyorum hiç açılmıyor neyden olabilir acaba
kardeş ben yaptım bende de olmuyordu ama ben biçimlendirerek yaptım kartı birde o rootun içindekileri karta kopyala rootu direk atma arkadaşımın anlatığı sırayla git

evet arkadaşlar garminin yeni haritası 2008.04 yeni
MAP ID: 848
DOSYA BOYUTU: 119 MB
konu alıntıdır

yükleme dowloantıda alıntıdır:

lütfen emeğe saygı

muzcom

Üye
sony ericcson p1i e uygunmudur?

mahsun494

Üye
arkadaşım garmin kullanıyorsan tabiki uygundur :oke:

delfy

delfy

Üye
mahsun494

teşekkürler yeni haritayı denedim çalışıyor

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
İlk sayfaya 119mb'lik (125.794kb) en son güncel harita eklenmiştir. :oke:

Programın geri atmasının nedeni Garmin klasörünün direkt hafıza kartının içinde olmayışıdır. Dizinler doğru değilse program geri atar. Root içindekileri kopmple kartı atın değiştirilsinmi derse evet deyin başkada 1şey yapmayın 1de haritaları atın işte ;)

arkadaşlar tr haritası 2 parti den oluşuyor birincisini sorunsuz yüklüyorum ama ikincisine sıra gelince dosya zaten mevcut diyor ve ikinci dosyayı atamıyorum bunu nasıl atabilirim telefona yardımcı olurmusunuz?
güncellediğim haritayı yükle tek part. :oke:

mahsun494

Üye
mahsun494

teşekkürler yeni haritayı denedim çalışıyor

bişe değil kardeş :oke:

gcoleri

Üye
anlatımın ve yardımların için teşekkürler benim sorum biraz farklı olucak garminin libyaya ait haritası var mı?
libya ve north africa olarak defalarca aradım ama sonuc olumsuz
garmin gibi nokia maps 2 de yüklü , fakat libya haritası (nokia maps loaderdan yukledim) cok yetersiz , walk ve drive için haritanın yetersiz oldugunu soyluyor
Libya'nın geri kalmıs bi ulke olmasından da kaynaklanıyo olabilir tabii :)

musder

Üye
slm
kardeş ben daha işin başındayım
Adım-4: Kurulum: u yapmaya çalışıyorum (Garmin, private, Resource, sys, system) dosyalayını yığın belleğe (hafıza kartına) kopyalayamadım private yi kopyalamıyor "dosya yok veya aktarılamıyor diyor"x-plore ile adını değişerek kopyaladım ama tekrar eski adını geri veremedim bu durumda ne yapabilirim
tşk

skygurkan

Üye
Yeni haritadaki değişiklikler ne anlayamadım. Düzeltilmesini beklediğim birçok yer hala aynı. Örneğin: İzmir çevreyolu çiğli bağlantısı hala boş.

adasahilleri

adasahilleri

Üye
Merhaba
tüm uygulamaların aynısını birebir defalarca kontrol ederek yaptım.cihaz nokia E50 (Symbian 9.1 3rd)
sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarınıda aynen yaptım.
Fakat bir türlü GPS yi görmüyor. Bluetooth gps yi kullan , yeni gps yi eşleştir , ekli yerleşik gps kullan.... bu 3 seçeneğide defalarac deniyorum HOLUX gps ile eşleştiremiyorum.

Sebebini bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim...

pain

Üye
Çok teşekkürler Ellerine sağlık d.h dede makalelerini kaçırmamaya çalışıyorum;

Bu arada bu programı kurduktan sonra yüklü gelen gps programını ve haritaları kaldırmamızda sakınca var mı ?
Acaba deneyen oldu mu kaldırmayı

hasanhasan123

Üye
arkadasım senin dedigin gibi harfiyen yaptım herseyi.acık alana cıktım calıstırdım garmini fakat ekranın ust tarafında hani seviye gibi duruyor ya 5 haneli sanki telefonların zil sesi seviyesini gosterir gibi,orada benim sadece en kucugu kırmızı olarak yanıor,bu durumda ne yapmam gerekiyor ?? n95 telefon kullanıyorum.tabi birde harita gor secenegine tıkladıgım zaman sag alt tarafta no map yazısı var..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba
tüm uygulamaların aynısını birebir defalarca kontrol ederek yaptım.cihaz nokia E50 (Symbian 9.1 3rd)
sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarınıda aynen yaptım.
Fakat bir türlü GPS yi görmüyor. Bluetooth gps yi kullan , yeni gps yi eşleştir , ekli yerleşik gps kullan.... bu 3 seçeneğide defalarac deniyorum HOLUX gps ile eşleştiremiyorum.

Sebebini bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim...
e senin cihazda dahili alıcı yok ki :bilmem:

Çok teşekkürler Ellerine sağlık d.h dede makalelerini kaçırmamaya çalışıyorum;

Bu arada bu programı kurduktan sonra yüklü gelen gps programını ve haritaları kaldırmamızda sakınca var mı ?
Acaba deneyen oldu mu kaldırmayı
Kaldıramassın onları ama haritaları silebilirsin. Karttan cities klasörünü sil.

arkadasım senin dedigin gibi harfiyen yaptım herseyi.acık alana cıktım calıstırdım garmini fakat ekranın ust tarafında hani seviye gibi duruyor ya 5 haneli sanki telefonların zil sesi seviyesini gosterir gibi,orada benim sadece en kucugu kırmızı olarak yanıor,bu durumda ne yapmam gerekiyor ?? n95 telefon kullanıyorum.tabi birde harita gor secenegine tıkladıgım zaman sag alt tarafta no map yazısı var..
Herşeyi aktifleştirmişsin iş uyduya bağlanmaya kalmış. ;) 1az bekle 3-5dk kadar ilk bağlanış uzun sürer zaten bağlandıktan sonra haritaya 3 ile yaklaş kenarda detail map yazacaktır. sen şuan uyduya bağlanmadığın için senin konumunu bilmiyor ve muhtemelen ingiltere üzerinde gösteriyor. e sende de ingiltere haritası yok no map diyor. çok uzaksan da haritaya algılamaz yakınlaşman gerekir. kısaca 2 şey yapacan: uyduya bağlan-1 bağlandıktan sonra 3 ile yakınlaş bu da 2 :oke:

slm
kardeş ben daha işin başındayım
Adım-4: Kurulum: u yapmaya çalışıyorum (Garmin, private, Resource, sys, system) dosyalayını yığın belleğe (hafıza kartına) kopyalayamadım private yi kopyalamıyor "dosya yok veya aktarılamıyor diyor"x-plore ile adını değişerek kopyaladım ama tekrar eski adını geri veremedim bu durumda ne yapabilirim
tşk
Anladığım kadarıyla x-plore ile karttan karta atmaya çalışıyon dosyaları.

private'ı açamazsın zaten o sistem klasörüdür izin vermez. o yüzden kart okuyucu kullanmanı öneririm ama sistem dosyalarına erişim işlemini yaparsan ulaşırsın private'a ve dene olur uhtemelen.

ama bilgden 2 dkda yaparsın 1 data kablosu bile yeter

hasanhasan123

Üye
kardesim uyduya baglanma olayınıda bi zahmet yazarsan valla anlamıorum cunku de nasıl yapıcagımı :) kusuruma bakmassın artık :)

drscatris2004

Üye
programda reset problemiyle yine karşılaştım arkadaşlar n73 te 4.20 versiyon yüklü bu gün açtığımda tekrar dil seçeneği çıktı yeniden kurulum yapmak zorunda kaldım ve tüm favoriler silindi. bunun bir yöntemi yok mu arkadaşlar.. sanırım yazılım problemi bu aylık olarak program kendini resetliyor. yeniden yüklemek gerekiyor tıklayınca dil seçöeneklerinden tekrar kurmak lazım oluyor. çözen olupta yazarsa sevinirim arkadaşlar..

musder

Üye
slm
programı kurdum fakat harita açılamıyor
25 karekterli açma kodunu istiyor telefonun tuşları aktif değil bu açma kodu olayı ne acaba yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

KacakMazot

KacakMazot

Üye
yardım pleas bende gps modul var ama garmın sadece kendı gps aracından baska kullanmaz dıyooo denedım ama benım gps i tanıtamadım bunun bır caresı varmı acaba

recep42

Üye
slm
programı kurdum fakat harita açılamıyor
25 karekterli açma kodunu istiyor telefonun tuşları aktif değil bu açma kodu olayı ne acaba yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler
Kardeş gerekli sw.unl ve gmapsup.unl dosyalarını ilac exeyi kullanarak oluşturacaksın. Ondan sonra bu dosyaları tele atacaksın. Bunları Reis ilk sayfada anlatmış zaten.

Üst Alt