tbaydogan
Üye
arkadaşım bende n95 8 gb kullanıyorum bende aynı şekilde anlatıldığı gibi kurulumu tamam ladım ama seninde dediğin gibi reisin anlatımında gözden kaçabilecek küçük bir ayrıntı var. ama program mükemmel derecede sağlıklı çaılışıyor. öncelikle program için teşekkürler reis. ayrıntı hatası da not defteri açarak yazdığın kod böülümünü kaydederken uzantısını sw.unl olarak kaydediyorsun ama not defterinin uzantısı gizli olduğundan kaydettiğin dosya sw.unl.txt olarak kalıyor ama sen sadece sw.unl olarak görüyorsun. denetim masası klasör seçeneklerinden bilinin dosya uzantılarını gizle seçeneğini deaktif ederek dosya uzantısının görünmesini sağlarsan kaydettiğin dosyanın sw.unl.txt olduğunu göreceksin. yapman gereken tek şey .txt yi silerek sw.unl yapmap olacak. pc sana uzantıyı değiştirmek istediğinize eminmisiniz diyecek sende evet diyeceksin ve programı ondan sonra karttan kuracaksın. o zaman ekli gps kısmı görünedecek ve türkçe sesli sunumu ile adres sorma derdin kalmayacak. program başta biraz karışık gelecek ama aslında baya basitmiş. ama şunu aklından çıkarma kesintisis olarak gps çalışır durumda tel şarjı sadece 1 saat 45 dakika dayanıyor. yedek batarya yada şarj cihazını herdaim yanında bulundur. yine de bir sorunun olursa [email protected] dan her daim yardım ederim. saygılar. reis program için tekrar teşekkürler.

reis sana bir sorum olacak sen cevap yazmadan önce ben vehicle klosörünü oluşturdum fakat araçları seçince pro kendiliginden kapanıyor ve tekrar açtığımda aynı ok işareti çıkıyor bunu nasıl çözeriz şimdiden teşekkürler 

Orjinalden alıntı: FlighTAiR