Reis-i Eagles
Üye
-
Konu Sahibi
-
yok lea 1 şey olmasBişey sorcam.Bu işlem yasal mı.Bi de bizi uydudan bulmasınlar!!!!!!!!!!
en son verdiğim haritayı yükle...Öncelikle çok teşekkürler,çok büyük emek var, konu çok düzgün bi şekilde anlatılmış,linkler çok düzenli.
Benim sorumsa haritanın çıkış tarihi nedir,bilen varmı?? Önceki haritayı kullandıımda biraz sorunluyduda
sevgili reis ben vehicles dosyasını bulamadım nerde bulabilirim o dosyayı.yardımcı olursanız sevinirim
Elime geçince veririrm.
--------------- Ekleme ---------------
Garmin Araçları (Resmi Sitesinden)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İstediğinizi indirip, vehicle klasörünün içine atın. Güzel araçlar var.
sayın reis özür dilerim cahilliğime ver.vehicles içindeki istediğimi nasıl aktif duruma getirecem.bu konuda yardımını rica edecektim
Elime geçince veririrm.
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
[sıze=3]garmin araçları (resmi sitesinden)[/sıze]
[sıze=3]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/sıze]
[sıze=3]istediğinizi indirip, vehicle klasörünün içine atın. Güzel araçlar var.[/sıze]
diamond windows mobile kullanıyor symbian değil kitelefonun tc dıamond sıs dosyasını acmıyo telefon ne yapmam lazım
teşekkürler reis
herşeyi denilgiği gibi kurdum..sonra dışarı çıktım 5dk uyduyu bulmasını bekledim..sadece tek çubuk vardı sürekli..hata nerede anlamadım
Reis soruma cevap alamadım sen biliyormusun garmin'in rota hesaplayıp sesli navigasyon yapması için gprs gereklimi yoksa tamamen uydudan mı hallediyor işi?
848 yazdığın yerdeki kodu oraya girkaç dakikada buluyor normalde..tel N95
--------------- Ekleme ---------------
28..........birim numaralı garmin cihazı için harita açılamıyor..şimdi açmak istiyormusunuz?
diye bir soruyla karşılaşıyorum..evet diyince enter unlock code diyor..oraya hiç bir şey yazamıyorum..
hayır deyince de uydu aranıyor diyor hiç bir şey bulamıyor
gpsr gerek yok uydu yetiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?