tcfb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamam ozaman sorun yk romunu bekliyoruzbu arada kardeş bak HeroMR kardeşimizin dedikleride dikkate alınacak bir konum bunları göz arda etmemek gerek buarada kardeşim benim şöyle bir sorunumda var yardımcı olabilicek arkadaşlarada sesleniyorum ben bu cm 10.1 ve bu romu kurdum cm10.1 şebeke çekiyor gözüküyor ama çekmiyor kimse ulaşamıyor bana. bu romdada şöyle bir sıkıntı var şebeke geliyor ama 1-2 saat telefonu cebimden çıkarmadığım zaman şebeke gidiyor yeniden başlatıyorum tekrar yerine geliyor.yani günde 5-10 kere yeniden başlatıyorum teli sorun neyden kaynaklanabilir romlardanmı ?
Romdan kaynaklandigini dusunuyorum ayni romu tekrar kur olmazsa baska bir rom kur.
Bu rom benimdi konuyu açan arkadaş izin alıp paylaştı. Bu biraz daha farklı benim yaptığımın editlenmiş hali.
Öneri olarak:
Hurtsky kernel rev2 çok eski onun yerine rev5 +bts ekliyebilirsin.
Turbo boost bazen kernel ile çakışıp tam tersine yavaşlamaya sebep olabiliyor onun doğru çalıştığından emin ol.
Birde sd swap sd card için zararlı bir işlem bunun için uyarı ekliyebilirsin veya kaldırabilirsin.Birde söylemeyi unutmuşum ben bu romda gapps'i birleştirmiştim güncellenmesi gerekli gapps'in. Şuanda eski gapps var romda.
Sdswap cihaza zarar vermez. Karta zarar veren RAMswaptir.(arkadasin yaptığı) Romla gelebileceğini sanmam ama, cidden varsa kaldırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?