Galaxy Wonder Android 4.3 [cm-10.2-20130911-experimental-ancora-alpha1]

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
evet yeni güncel kernel geldi

CM9 :

CM10.1 :

Kamerada Yeşillenme sorununu kısaca söyle söyliyeyim bu sorun sadece cm10 ve 10.1 de oluyor şöyle resim çekiyorsun ekran yeşillenip geçiyor yani resim yeşillenip geçiyor resimde birşey olmuyor normal sadece geçişte bir yeşillenme oluyor
Teşekkürler :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Nokia Mühendislerinden Yeni Firma: Newkia
Microsoft'un mobil hizmetler birimini satın aldığı Nokia'dan ayrılanların kurduğu Newkia, bir anda dikkatleri üzerine çekti. Firma, Android ve Nokia kalitesini bir arada sunacak.

Şimdi Samsungun akıllı telefon dünyasında bitişini izleme vakti :D :box:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru
:heyo2::heyo2:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Yok Hocam ya ne bitmesi bu Samsung her türlü bir bok bulur tekrar yükselişe geçirir kendini

blackcat67

blackcat67

Üye
CM10.2 BUILD 3 :
En Son Güncel Kernel:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yenilikler ne?

cadde19

cadde19

Üye
ne fark hocam bu sürümde

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Evet hocam yenilikler nedir ? Stabil Çalışıyormu ? Şarj Nasıl ? Performans Nasıl ? Bilgilendirin hocam kuralım :)

cadde19

cadde19

Üye
herhalde cevap vermeyecek

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Açık olmadığı için cevap verememesi normal -.-

blackcat67

blackcat67

Üye
paylaştığım sürüm daha önceden çıkmıştı fakat burda yayınlanmadı linkleri silinmişti arsradu upload etmiş bende kernel il paylaştım sürüm daha stabil halde

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beyler denedinizmi bilmiyorum ama bu build 3 ben ilk çıktığında yüklemiştim bootloap olmuştu zaten o yüzden silmiş olabilir

ahmettireli35

Üye
şarj sorunu olmasa süperşarj sorunu olmasa süper

mustafa938

mustafa938

Üye
Samsung bence guncelle vermedigi telefonlara yeni guncelleme getirip kendine apayri bir imaj verebilir tabi bundan bence encok galaxy w nasibini almali (en yakin zamanda note 3 alicam ama galaxy w nin yeri apayri )

ozakin70

ozakin70

Üye
Samsung bence guncelle vermedigi telefonlara yeni guncelleme getirip kendine apayri bir imaj verebilir tabi bundan bence encok galaxy w nasibini almali (en yakin zamanda note 3 alicam ama galaxy w nin yeri apayri )
Hala samsung diyorsun ha;) helal dogrusu

mustafa938

mustafa938

Üye
Apple mı alsam diye düşünüyorum ama çok pahalı be abi be ayrıca note 3 daha iyi iphone 5s e göre bence

Çook kötü bir huyum var inanılmaz derecede kararsızım :'( markete girince yarım saat ne alsam diye düşünüyorum

+ note 3 biraz zor bugün matematik sınavı bize girdi Sorular boruydu resmen

genco15

genco15

Üye
Guncellemeden umidi kesin samsung güncelleme verirse wonderin değeri artar piyasası değişir o yüzden bence samsung vermez ben cm 4.4 romunu bekliyorum umarım stabilite işi asılsız çıkmazda bizde rahat ederiz wonderciler olarak

Üst Alt