Samsung Galaxy Wonder Android Güncellme Samsung Mail Kampanayası

Sponsorlu Bağlantılar

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder Android Güncellme Samsung Mail Kampanayası
Arkadaşlar aşağıdaki linkten Samsunga Galaxy Wonder için Android 4 sürümü için e-mail kampanyası yapalım herkes telefonunu seçip kendi android 4 gelmesi için mail yazarsa sevinirim.Herkes kendi yazsınki daha etkili olsun.

Günceleme gelmemesi için hiç bir etken yok daha düşük siteme android 4 işletim sistemi yüklüdür. Telefon modeli GT-I8150

Galaxy Fame İşlemci: 1GHZ Ram:512mb Ram
Galaxy Wonder İşlemci :1.4GHZ Ram:512mb Ram

Herkes 5dksını ayrırsa sevinirim.Olmaz demeyin yardım edin adam gibi telefon kullanalım..

Gelişmeler!

Her cebe KitKat!
Android 4.4
, düşük segmentli Android cihazlarla uyumuyla da dikkat çekiyor. Yüksek donanım özelliklerine sahip olmayan, 512MB RAM'e sahip cihazlarda dahi kullanılabilecek. Böylelikle neredeyse tüm Android'li telefonlar aşama aşama Android 4.4'e kavuşacak.

Haber Linkleri
Kod:
http://shiftdelete.net/android-kitkat-giris-seviyesini-canlandiracak-47982.html  

http://www.aksam.com.tr/ekonomi/teknoloji/nexus-5-ve-android-44-kitkat-tanitildi/haber-257342
Arkadaşlar iyi haber konun üstüne gelirmiş ısrar edelim yukardaki haberlere göre ısrarın gerçekten faydası olur zaten en kötü güzel romlar çıkıcak ama güncelleme neden olmasın daha garantsi bitmemiş bir telefona güncelleme neden gelmesin!

Son düzenleme:

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam bunu kaç kişi denedi daha umut beklenmez CM romlarla idare edebiliyoruz artık.

blackcat67

blackcat67

Üye
hazır bi yazı yazında kopyala yapıştır yapalım :ehe

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Haklisin galaxy y-ye bile 4.1.2 yaptik wondere olmasi lazim.

hergeleyim15

hergeleyim15

Üye
beyler herkes şikayet etsin hadi bakalım

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bende el atıyorum :D

hergeleyim15

hergeleyim15

Üye
seri numarası ne söyleyin bi :)

JosephLion

JosephLion

Üye
galaxy w telefonu olan olmayan herkes gönderirse çok iyi burası yardımlaşma forumu lütfen herkes göndersin :((

mesutgaga

mesutgaga

Üye
galaxy w telefonu olan olmayan herkes gönderirse çok iyi burası yardımlaşma forumu lütfen herkes göndersin :((
galaxy w çıkalı yıllar oldu bundan sonra bişey beklemek mantıksız olur :D

• Beğen
Tepkiler: NovaTR14
hergeleyim15

hergeleyim15

Üye
hadi herkes göndersin Allah rızası için yapın beyler ben herkese yardım ederim sıkıntı olmaz

JosephLion

JosephLion

Üye
niye verilmesin zorla sat bunu git lumia al diyolar ...

hergeleyim15

hergeleyim15

Üye
galaxy wonder güncelleme gelmeli bir çok insan bundan rahatsız düşük işletim sistemli telefonlar güncelleme alıyor wonder alamıyor bu konuda gereğinin yapılmasını arz ederim :))))

JosephLion

JosephLion

Üye
2 tane yolladım şimdi hergün yollayacam ben

HeroMR

HeroMR

Üye
Samsungun ics vermeme kararı aldı. Onu değiştirmez ama en azından valuepacki türkiyeye verebilir.

"
Günceleme gelmemesi için hiç bir etken yok daha düşük siteme android 4 işletim sistemi yüklüdür. Telefon modeli GT-I8150

Galaxy Fame İşlemci: 1GHZ Ram:512mb Ram
Galaxy Wonder İşlemci :1.4GHZ Ram:512mb Ram

Hadi bunu da geçtim avrupaya gelen value pack neden Türkiye'ye gelmiyor?"

yazarsanız daha faydalı olur.

• Beğen
Tepkiler: hergeleyim15
hergeleyim15

hergeleyim15

Üye
adamsınız beyler bütün wonder kullanıcıları yapmalı bence elden geldiği kadar yapalım belki kücük bir umut yapılır inşallah

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Beyler Galaxy Wonder kullanıcısı olarak artık bıktım çok ayar oluyorum güncelleme gelmemesine daha dandik telefona güncelleme gelirken bize niye gelmiyor buna artık son verilsin yazın yazabildiğiniz kadar
hazır bi yazı yazında kopyala yapıştır yapalım :ehe
Merhaba.2 yıldır Samsung galaxy wonder kullanıcısıyım ve artık sıkıldım.telefonu satma derecesine kadar geldim.Halbuki Samsung a çok güvenmiştim güncelleme gelir illa ki diye ama gelmedi bir türlü.Bu artık beni sinirlendiriyor.Telefonun özellikleri hiç fena değil en az android 4 rahatlıkla kaldırabilir.Siz ise hala bir adım atmıyorsunuz.Çok sayıda wonder kullanıcısı olmasına rağmen siz güncelleme getirmemekte ısrarcısınız. Samsung telefonlara duydum ki kasım ayında yeni güncellemeler gelecekmiş. Android 5 gibi veya daha düşük güncellemeyle fakat listeye baktığımda wonder ı yine göremedim ve çok sinirlendirdi beni tamam android 5 gelmesin ama android 4.3 veya 4 ten yukarısı gelmesini istiyorum yeter ki 2.3.6 olmasın . Wonder kullanıcılarının çok mağdur olduğunu düşünüyorum artık buna bir son denilsin. !!!!!!!!!!!!!!!!! GÜNCELLEME GELSİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!...................................Yeterli bir yazı olduğunu düşünüyorum :)

esokmen

esokmen

Üye
Bende attim insallah olur

Üst Alt