axpe
Üye
Samsung Galaxy Wonder Android Güncellme Samsung Mail Kampanayası
Arkadaşlar aşağıdaki linkten Samsunga Galaxy Wonder için Android 4 sürümü için e-mail kampanyası yapalım herkes telefonunu seçip kendi android 4 gelmesi için mail yazarsa sevinirim.Herkes kendi yazsınki daha etkili olsun.
Günceleme gelmemesi için hiç bir etken yok daha düşük siteme android 4 işletim sistemi yüklüdür. Telefon modeli GT-I8150
Galaxy Fame İşlemci: 1GHZ Ram:512mb Ram
Galaxy Wonder İşlemci :1.4GHZ Ram:512mb Ram
Herkes 5dksını ayrırsa sevinirim.Olmaz demeyin yardım edin adam gibi telefon kullanalım..
Gelişmeler!
Her cebe KitKat!
Android 4.4, düşük segmentli Android cihazlarla uyumuyla da dikkat çekiyor. Yüksek donanım özelliklerine sahip olmayan, 512MB RAM'e sahip cihazlarda dahi kullanılabilecek. Böylelikle neredeyse tüm Android'li telefonlar aşama aşama Android 4.4'e kavuşacak.
Haber Linkleri
Arkadaşlar iyi haber konun üstüne gelirmiş ısrar edelim yukardaki haberlere göre ısrarın gerçekten faydası olur zaten en kötü güzel romlar çıkıcak ama güncelleme neden olmasın daha garantsi bitmemiş bir telefona güncelleme neden gelmesin!
Günceleme gelmemesi için hiç bir etken yok daha düşük siteme android 4 işletim sistemi yüklüdür. Telefon modeli GT-I8150
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy Fame İşlemci: 1GHZ Ram:512mb Ram
Galaxy Wonder İşlemci :1.4GHZ Ram:512mb Ram
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herkes 5dksını ayrırsa sevinirim.Olmaz demeyin yardım edin adam gibi telefon kullanalım..
Gelişmeler!
Her cebe KitKat!
Android 4.4, düşük segmentli Android cihazlarla uyumuyla da dikkat çekiyor. Yüksek donanım özelliklerine sahip olmayan, 512MB RAM'e sahip cihazlarda dahi kullanılabilecek. Böylelikle neredeyse tüm Android'li telefonlar aşama aşama Android 4.4'e kavuşacak.
Haber Linkleri
Kod:
http://shiftdelete.net/android-kitkat-giris-seviyesini-canlandiracak-47982.html
http://www.aksam.com.tr/ekonomi/teknoloji/nexus-5-ve-android-44-kitkat-tanitildi/haber-257342
Son düzenleme:

(