Galaxy Wonder Android 4.3 [cm-10.2-20130911-experimental-ancora-alpha1]

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ben Stock u Deodex yaparım. Sonra editler keyfime bakarım Touchwizi seviyorum ama En çok Miui Romu Seviyorum Doğukan hocam saolsun nasıl portlayacağım hakkında gerekli bilgiyi verdi yaptım bi tane hatası var ama düzeltmeye çalışıcam :D

blackcat67

blackcat67

Üye
çok uğraşıyorum cihaz için bende bırakırsam uğraşcak kimse yok xda da dalga geçiyolar benimle sürekli eta yaptığım için haklıyım kendimce teknoloji hergün gelişiyor galaxy w için rom beklemektense gider yeni chaz alırım arco beyfendi yapmicaksa söylesin millet yapcak diyor ama yapacağını hiiç zannetmiyorum başına öyle bir dert aldıki s4 mini ile her hafta rom çıkarmak zorunda s4 mini ye

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam Galaxy W yi bende bırakıcam zaten forumda geliştiriciye gerek saygı yok zaten herkez Arco padişahımız diyo başka bişey demiyor. Halbuki o kadar çok geliştirici varkı toplasan çıkacak. Galaxy W yi en kısa zamanda satıcam üstüne para ekleyim S2 alıcam hem Sürekli Rom geliyo hemde Performans da bi işe yarar.

blackcat67

blackcat67

Üye
kardeşim diyolarki arco geliştirmeye devam ediyor şimdi bir hareket var çekemiyorum onlara yahu çok salak bu insanlar ya beklesinler takan kim ben romda çıkardım tepki gördüm hiç umrumda değil hatta :D nolcaksa olsun

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam bazı şeylere ulaşmak için destek olmayan insanları dinlememek gerekir çekemezler :) Ne olucak yani o kadar uğraşmış şunun bir uygualamasını yapmak editlemek bile bir emek. Teşekkür etsen ne olucak yine kullanma senin kararın ama laf etmelerinede hakkları yok :DArkandayız hocam hangi romu çıkartırsan bu bizim forumumuz için yarar. Çıkarttığınız Romların çoğunu kurdum telefona Miui, CM10.1, CM9 un Touchwiz Versiyonu :D Biraz daha uğraşsanız iyi sonuç yakalarsınız :D Takım derseniz her zaman destek çıkmaya hazırım :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Yav bu android v5 512 mb da bile calisacak denildi ya ondan ugrasilmiyor 5 i portlayip yayinlayacaklar vesselam

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Daha Android 5.0 ın çıkmasına çok var hocam. 4.3.-4.4 var daha bakalım portlayacak geliştiricimiz varmı :bilmem:

blackcat67

blackcat67

Üye
vardı davidteri her gün çıkarabilirdi ama bu işten onu kim caydırdı gerçekten merak ediyorum aramızda bir sülük var kim rom yapmak istese adam en fazla 1 hafta uğraşıyor bırakıyor hayır yorumlar genelde şöyle arco geliştrimeye devam ediyor gibi ya arco en büyük şerefsizliği dev team rom çıkardıktan sonra yaptı sonra dev team bıraktı davidde bıraktı yani anlamıyorm arconun yapmak istediğini hadi bende yaparım fakat boşa zaman harcayacam zor iş değil gerçekten çok kolay sadece 15 gb boş alan olcak hdd ve internetin hızlı olacak 2 gün sürmez dosyaların inmesi hızlı internet ile 15 yada 12 saatte inebilir rom dosyaları

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam ROM dosyaları derken bunları yaparken farklı dosyalar indiriliyor sanırım bunlar nerden temin ediliyor :D Sanırım bide Ubuntu gibi işletim sistemi gerekiyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Şu kamerada yeşillenmeyle alakalı bi video var mı?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya aynen abi doğukan çok haklı bi sülük var ş...siz kimse ya abi sorun deil android 4.4 ü bekliyorum xdadan gerek galaxy s3 geliştiricileri felan şu an yatıyor yani zamanı var onlara toplanıp mesaj atsak yaparlar ama dediği gibi bura arconun felan filan dicekler lan kafasına ettiklerim arcodan ben bi hayır göremedimki bide yavaş bide yavaş şu telefondan herkez desteği kessin abiş bu xdadakiler adam gibi adamlar varya zaten şu telefon kitkattan çok umutluyum onun kaynağı açılsın birine yaptıralım şu 4.4ü nedir bu ya arco da ctrl+c ctrl + v anca arkadan kernel güncelle oh ne rahat arco ya adam gbi ilgilensin yada bıraksın zaten adc temada bişeyden çaktığı yok ben anlamadım ne cenabet telefonmuş

blackcat67

blackcat67

Üye
arco yapmasa bile samsung artık mecbur çünkü ace bile geçiyormuş listede

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Soruma cevap?

blackcat67

blackcat67

Üye
evet yeni güncel kernel geldi

CM9 :

CM10.1 :

Kamerada Yeşillenme sorununu kısaca söyle söyliyeyim bu sorun sadece cm10 ve 10.1 de oluyor şöyle resim çekiyorsun ekran yeşillenip geçiyor yani resim yeşillenip geçiyor resimde birşey olmuyor normal sadece geçişte bir yeşillenme oluyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
doğukan kardeşim samsung ş...ne hiç güvenmiyorum unutma o tırlarla appleye para ödeyen bi şirket ama hadi bakalım inşallah verirler 4.4 googlenin dediği gibiyse samsungda verse adam etmek zor olmaz yalnız umudumuz samsung umudumuz şaban hiç güvenmiyorum

blackcat67

blackcat67

Üye
keşke galaxy s plus alsaydım yani beni mağazada kandıran o çocuğu yani ürünü bana satan yetkiliyi bulursam dalacam ona bana güncelleme gelcek dedi yalancı normalde htc vardı androidden pek anlamıyordum doğrusu telefonu alırken :D kısaca pişmanım s plus stabil sürüme geçti

Ali58_58

Ali58_58

Üye
balackvat hocam sen hangi listeye baktın benim baktığım listede çünkü ace değil ace2 vardı

blackcat67

blackcat67

Üye
ben forumda gördüm galiba hatırlamıyorum android 4.4 galaxy ace için çıkabilirmiş tabi lafta çok satıldı ya ona çıkarda bize çıkmazsa çok büyük ayıp eder samsung yani biz üvey evlatmıyız biz daha çk para verdik cihaza ama bize yok ace ye olcak ayrıca ace2 daha jb 4.1 kaldıramıyor sürünüyor resmen bizim cm10 daha iyi :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cm10u bende kullanıyodum ama oyun performansı cm10un daha iyi şu wonderlight emre harbiden yapmış şu ana kadar en uzun kullandığım rom oldu ya doğukan kardeş yemişim güncellemesini seneye paraya kııyıp s5 alcam zaten plastikten demir malzemeye geçicekler araştırabilirsin işte o zaman alıcam :D wonderden bi yol olmaz

blackcat67

blackcat67

Üye
samsunga paramı vercen bak pişman olursun :D bunlar sanıyorki yeni çıkan android eski cihazlarda çalışmaz piyasaya yeni cihaz sürelim güncellemeyi ona verelim halbuki çıkan her android sürümü hataları gidermek ve performansı arttırmak için yani bizim galaxy wonder galaxy ace galaxy s plus gibi cihazların alması gereken güncellemelerdi

Üst Alt