Galaxy Wonder Android 4.3 [cm-10.2-20130911-experimental-ancora-alpha1]

Sponsorlu Bağlantılar

odunuzz

odunuzz

Üye
    Konu Sahibi
En iyi rom bu

ozakin70

ozakin70

Üye
ben sıkıntı yaşadım oyunları açmamaya başladı 4.2.2ye döndüm

blackcat67

blackcat67

Üye
Yeni Sürüm Yani Build3 Upload Ediyorum Şuanda

En Güncel Kernel :
samsung hala güncelleme verecek cihaza tam bir yalancı bunlar ya 1 yıl geçti bir güncelleme bile vermediler galaxy aceden ne farkı kaldı bu telefonun şimdi uyuz samsung bir dahada para vermicem samsunga

-Emre

-Emre

Üye
ne gerek var güncellemeye ya, kendi düzenlediğim romda kafam rahat :pro: arco'dan da Allah razı olsun adam çalıştı yaptı :D samsungun yapamadığını yapıyor adam helal olsun cidden.

blackcat67

blackcat67

Üye
zaten samsungun vereceği güncelleme ile stabil olcağını zannetmiyorum zaten vermezde güncelleme :D yakında ion çıkcak bakın ozamanki performansa

ismailnayir

Kapalı Hesap
galaxy w'ye güncelleme gelmeyecek

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaslar samsungun bu twlefona yapavilecği en büük iyilik kernel kodlarını paylaşması o kodlar paylaşılırsa coktan 4.3 final almstık ve bütün gelisrtiricilerin gözü bu telwfonda olurdu ama iste saklı tutuyor galax s inki acık meselabu arada blackcat xdada sordu ama alpha 2 hala bir geliş tarihi bile yok belli değil yani :vurarco keşke desteği kesmeseydi çok çok daha iyi olurdu

serif-23

serif-23

Üye
Arkadaslar bu romlar gelistiriliyor mu ne cm 10.1 den ne de bu romdan bir haber var :close_tema::duvar2:

ismailnayir

Kapalı Hesap
yeni 4.3

xda uyedi konuyu acmajtan vazgecmis s+ icinde kinu vardi o da silinmis

Son düzenleme:
blackcat67

blackcat67

Üye
bu telefonn allah bin türlü belasını versin samsungunda versin ulan telefonu modemin dibine sokuyoruz yine çekmiyor böyle aptal birşey olamaz ya allah belanı versin samsung !!!

-Emre

-Emre

Üye
Dibine sokarsan çekmez tabi ben 200 metreden cektiriyorum valla Wifi çok çok iyi.

ismailnayir

Kapalı Hesap
bu telefonn allah bin türlü belasını versin samsungunda versin ulan telefonu modemin dibine sokuyoruz yine çekmiyor böyle aptal birşey olamaz ya allah belanı versin samsung !!!

modem kanak ayarlarini wifi analayzir gibi uygulamalarka kontrol et uygulama markette mevcut en iyi kanali mekanda doladarak bulabilirsin diger frekanskarka karismayab kanali bulup modem arayuzunden ayarkayip cekme gucunu artirablirsin

blackcat67

blackcat67

Üye
çözüm buldum sorun stok romda stok türkiye romunda sorun var vermesin onlar güncelleme kurdum cm10 güncel kernel ile kaymak gibi

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Abi Samsungun zaten a** ben :D Daha güncelleme bile almadı adam akıllı telefon ve canavar gibi geçen sene aldım 700 TL daha bügün gittim baktım 700 TL halen telefon. Stock ICS verseler her türlü kaldırır. Ama işine gelmiyor o kadar telefonu varken bakar mı bize

-Emre

-Emre

Üye
Valla stock ics verse ben yine wonderlightimi kullanirim :ehe

ismailnayir

Kapalı Hesap
CM9'DAN CM10.2'E KADAR STOCK KERNELLER

Üst Alt