GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
So guys we're doing it and this is the OFFICIAL Thread of the porting.

We're doing all the best with the ROM to make it usable on our W.

We're writing the post and ending the work.

Progress post:
Building Kernel - 100%
Porting /system - 100%
Adapting frameworks - 0%
Adapting ramdisk - 0%
Adapting updater-script - 50%
Flash on cwm - 0%
Boots - NO(for now)

Total: 42%
Progress: Fixing frameworks

Simdi de boyle yaziyo bir suru sey %0 hic bisey anlamadim ben. Daha cok yolu var onu anladim ama :D

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
lanet wonder :))

slvestre-99

Üye
eger wondera cm10.1 stabil surum 1 nisana kadar gelmezse galaxy s4 alacagim bune ya hep format at birisi ariyor tel donuyor inadina elimdeki htc one yide wonderda satip s4 alacagim

- - - Eklendi - - -

kafa rahat olacak s4 le :D

• Beğen
Tepkiler: alprnx
alprnx

alprnx

Üye
eger wondera cm10.1 stabil surum 1 nisana kadar gelmezse galaxy s4 alacagim bune ya hep format at birisi ariyor tel donuyor inadina elimdeki htc one yide wonderda satip s4 alacagim

- - - Eklendi - - -

kafa rahat olacak s4 le :D

abi wonderi anladık diger telleride anladık htc one da sorunlu dıosan artık :D

• Beğen
Tepkiler: caneira07

slvestre-99

Üye
abi wonderi anladık diger telleride anladık htc one da sorunlu dıosan artık :D

htc one sorunlu degil elimdeki telleri satip baska telle ugrasmak istemedigmmdenn s4 istiyorum rahat bi tel istedigimden

• Beğen

kenanp

Üye
Wonder kullanicisiyim cm9 yuledim bazi sorunlarla karsilasiyorum tek uykuda uzun zaman bkledigi zaman ancak guc tusuyla aciliyo ve pin istemiyor, wifi ve mobil int i acik oldugu halde gormuyor yeniden baslatinca duzeliyor guncelleme yi nasil yapacam? Cm 10 u 9 gibimi yuklemem gerekiyor

- - - Eklendi - - -

wonder a 4.1.2 yukledim ama kamera yı bulamadım ekran alıntısı yapamıyorum yardım edermisiniz

cavciv

Üye
kardeş nasıl yükleyecem bende rc6-4.0.4 var

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
An itibariyle Cm10'a geçmiş bulunmaktayım.
Nasıl yükleyeceğini soran arkadaş da Cm9'u nasıl yüklediyse bunu da öyle yükleyecek.

19nswzaj05

Üye
Emeginize saglık tesekkürler yükledim hersey tamam. Fakat bir sorum olucak wonder 2.3.6 da direk görev yöneticisi uygulaması vardı girip istedigimizde rami temizliyebiliyorduk. 4.1.2 de öyle bir sey bulamadım sürümün özelliği olarak yokmu acaba yada benmi bulamadım yoksa nasıl bir sey işime yarar yardımcı olursanız sevinirim.

calmdown

Üye
Emeginize saglık tesekkürler yükledim hersey tamam. Fakat bir sorum olucak wonder 2.3.6 da direk görev yöneticisi uygulaması vardı girip istedigimizde rami temizliyebiliyorduk. 4.1.2 de öyle bir sey bulamadım sürümün özelliği olarak yokmu acaba yada benmi bulamadım yoksa nasıl bir sey işime yarar yardımcı olursanız sevinirim.
Home tuşuna basılı tuttuğunda son uygulamalar ekranı çıkıyor, onları sağa sola kaydırarak tek tek ya da sağ üst köşedeki icona tıklayarak topluca kapatabiliyorsun.

cavciv

Üye

ismailnayir

Kapalı Hesap
10.1 konusu kapatılmış.
xda da kapatılmış
dedik bu işin sonu gelmez.

slvestre-99

Üye
sanki arco daha iyi yapacak tamam yapabilir.daha iyisini ama.ne zaman adam.daha cm9 cm10 final cikartmadi ancak.seneye gelir bu cm10.1

blackcat67

blackcat67

Üye
Ben sorunlari yavas yavas czym galaxy s plusta bluetooth cozerlerse benim cihazdada cozerim

• Beğen
Ali58_58

Ali58_58

Üye
Ben sorunlari yavas yavas czym galaxy s plusta bluetooth cozerlerse benim cihazdada cozerim
aynen kardeşğim bu iş zevk işi xdaya bulaşmkla hata yaptın ama eminim konunu çalıp xdada paylaşacaklrdı millet türk olmktan korkuyor hele bir çocuk vardı kimliğini pek belli etmiyordu rootboxu yapan adamın neden öyle yaptığını anladım neyse sen çöz xdada paylaşırsın burda kimse sana bişey demiyor olumsuz yorumları sil hatta olumsuz yorum yapana ben laf sokucam :) helal olsun xtience felan neysede hele birisi kıskançlığından diyor ama sen keşke konunu ismini uncontiened felan yapsaydında neyse olan olmuş takma helal olsun hoş ben daha yükleyemedimde o da ayrı mesele :D

• Beğen

ardagunes

Üye
Baseband lar ornegin xxlb4 xxmli xxlmd fln stock rom disinda performans etkiler mi?

- - - Eklendi - - -

Baseband lar ornegin xxlb4 xxmli xxlmd fln stock rom disinda performans etkiler mi?

Üst Alt