Cm10 mu yoksa Cm9 mu daha iyi hepsi var 9-10-10.1 hangisini yüklemeyelim çok oyun oynuyorum birde adreno ve kernelleri link atarsanız sevinirim(Şuanda cm9 rc6 var)
Cm10 mu yoksa Cm9 mu daha iyi hepsi var 9-10-10.1 hangisini yüklemeyelim çok oyun oynuyorum birde adreno ve kernelleri link atarsanız sevinirim(Şuanda cm9 rc6 var)
ama ben kamerayı bıle açmadıgımdan pek bi zararı yok.Biraz sabırlı olursak güzel bir sürüm geleceğe benziyor, çünkü şu haliyle bile pek fazla sorunu yok, biraz iyileştirme olursa çok daha güzel bir iş çıkacaktır ortaya.arcodan hiç ses seda yokmu ya bekleyip duruyoruz ama adam bu işleri bırakıp kaçmış olmasın![]()
Seeder_7 linki bir Allahin kulunda yokmu

Open Source (açık kaynak kod) kodlarda yazılımcıların kullandığı, siteye yüklediğiniz kodlarda yine online olarak değişiklik yapma imkanınızın olduğu ve bu değişikliklerin yine o site üzerinden takip edilmesine olanak sağlayan bunun yanı sıra bir parça kısıtlı forum tadında yorumların yapılabildiği harikulade sistem. Bir nevi yazılımcıların dükkanlarının vitrini diyebiliriz.Şu Github olayı nedir? Biri bana anlatsa...
beyler benım düşüncem şu yönde cm9 final çok saglam olcak gibi.şöyle açıklayayım mesela
cm9 rc3 ile rc4 arasında 3 gün var.
cm9 rc4 ile rc5 arasında 6 gün var.
cm9 rc5 ile rc6 arasında 9 gün var.
cm9 rc6 2013-02-19 tarihinde çıktı.bugun ise 13.3.2013 yani baya bi zaman geçti.bu süreçte inş.arco çok saglam bi cm9 final hazırlamıştır diye düşünüyorum.bilmem sizin görüşleriniz neler ?

HCK42 kardeş işine yaradımı bi ses ver...
bütün sorunları çözdüm tek eksiğim ekran foto su alamıyorum sebebini bilen varmı?
@pionner'in söylediğine ilave olarak; ses kısma + güç tuşuna basılı tuturak da ekran görüntüsü alabilirsin.bütün sorunları çözdüm tek eksiğim ekran foto su alamıyorum sebebini bilen varmı?