GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

cambaX

Üye
arcodan hiç ses seda yokmu ya bekleyip duruyoruz ama adam bu işleri bırakıp kaçmış olmasın :D

HCK42

HCK42

Üye
Cm10 mu yoksa Cm9 mu daha iyi hepsi var 9-10-10.1 hangisini yüklemeyelim çok oyun oynuyorum birde adreno ve kernelleri link atarsanız sevinirim(Şuanda cm9 rc6 var)

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Cm10 mu yoksa Cm9 mu daha iyi hepsi var 9-10-10.1 hangisini yüklemeyelim çok oyun oynuyorum birde adreno ve kernelleri link atarsanız sevinirim(Şuanda cm9 rc6 var)

Oyun oynuyorsan Cm9'dan şaşma derim. Cm10'un oyun performansı o kadar da iyi değil. Malum, daha alpha sürümlerinde.

alprnx

alprnx

Üye

bak kardeş ben oyuncuyum oyun oynarım ve teample run2 ve subway surf hiç bir zaman istedigim stabillikte çalışmadı taki cm9 rc6 + castagnalT kernel CFS + seeder_v7 kurana kadar.şu anda bu oyunları ne kadar oynarsam oynayayım 1saat-2saat yag gibi gram takılma yok.rebooter programı var arkadakı uygulamaları kapatan ve smart ram booster var deymeyin keyfime.fifa12-mass efect-spiderman-modern combat-gta3 hepsinde çok stabil akıcı bi şekilde oynuorum.oyun dıorsan castagnalT kernel.ama kötü yanlarıda var 480p video çekıor :) ama ben kamerayı bıle açmadıgımdan pek bi zararı yok.

HCK42

HCK42

Üye
Seeder_7 linki bir Allahin kulunda yokmu

• Beğen
Tepkiler: alprnx

calmdown

Üye
arcodan hiç ses seda yokmu ya bekleyip duruyoruz ama adam bu işleri bırakıp kaçmış olmasın :D
Biraz sabırlı olursak güzel bir sürüm geleceğe benziyor, çünkü şu haliyle bile pek fazla sorunu yok, biraz iyileştirme olursa çok daha güzel bir iş çıkacaktır ortaya.
Github'ından görebildiğimiz kadarıyla şuana kadar wifi özelliğinde değişiklik yaptı, bir de mininum parlaklık seviyesinde bir değişiklik yapmış gibi görünüyor. Belli ki yeni sürümde değişiklikler bunlarla sınırlı olmayacak, öyle olsaydı zaten bu haliyle yayınlardı.

• Beğen
Tepkiler: blackcat67
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Şu Github olayı nedir? Biri bana anlatsa...

alprnx

alprnx

Üye
Seeder_7 linki bir Allahin kulunda yokmu

buyrun hocam cmwden flaşlayın :

burdanda en aşşagıdakı seeder 2.0.0 indirin kurun açılan ekranda 3 seçenegi işaretleyin ordakı seçenegı agressive yapın kpl açk yapın :)

calmdown

Üye
Şu Github olayı nedir? Biri bana anlatsa...
Open Source (açık kaynak kod) kodlarda yazılımcıların kullandığı, siteye yüklediğiniz kodlarda yine online olarak değişiklik yapma imkanınızın olduğu ve bu değişikliklerin yine o site üzerinden takip edilmesine olanak sağlayan bunun yanı sıra bir parça kısıtlı forum tadında yorumların yapılabildiği harikulade sistem. Bir nevi yazılımcıların dükkanlarının vitrini diyebiliriz.
Bizim kullandığımız bu romun yapımcısının github adresi:

alprnx

alprnx

Üye
HCK42 kardeş işine yaradımı bi ses ver...

calmdown

Üye
beyler benım düşüncem şu yönde cm9 final çok saglam olcak gibi.şöyle açıklayayım mesela

cm9 rc3 ile rc4 arasında 3 gün var.
cm9 rc4 ile rc5 arasında 6 gün var.
cm9 rc5 ile rc6 arasında 9 gün var.
cm9 rc6 2013-02-19 tarihinde çıktı.bugun ise 13.3.2013 yani baya bi zaman geçti.bu süreçte inş.arco çok saglam bi cm9 final hazırlamıştır diye düşünüyorum.bilmem sizin görüşleriniz neler ?

Benim düşüncem bu sorunun yerinin cm9 konusu olduğu :)

• Beğen
Tepkiler: alprnx

samet1010

Üye
arkadaşlar hepsini yaptım ama 2.de su yazında not found dio devamını yapamıyorum ne yapmalıyım

kenanp

Üye
bütün sorunları çözdüm tek eksiğim ekran foto su alamıyorum sebebini bilen varmı?

pionner

pionner

Üye
bütün sorunları çözdüm tek eksiğim ekran foto su alamıyorum sebebini bilen varmı?

Güç tuşuna basılı tuttuğunda ekran görüntüsü al sekmesi yoksa eğer.
Ayarlar == sistem == güç menüsü = ekran görüntüsü tikli olacak

calmdown

Üye
@pionner'in söylediğine ilave olarak; ses kısma + güç tuşuna basılı tuturak da ekran görüntüsü alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: pionner
Ali58_58

Ali58_58

Üye
yaw millet bir Allah'ın kulu cm10.1 backup atmadı hatta backupu atıp konu açsın yaw lütfen :(

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Beyler Arco ölmüş.

Kerim.

Kerim.

Üye
77Romu deneyen varmi?

mem034

Üye
Bir sorum daha olucak, klasör yapıp indirdiğim app leri içine atamıyormuyum ? sayfalar baya karışıyor harf yada tarihe göre sıralayınca.

Üst Alt