Ön kamera sorunsuz olsa bile görüntülü konuşamazsın. Geç onu.on kamera sorunu ne zmn duzelir goruntulu konusma icin lazm

zor ama beta birde olabilir doğukan kardeş camcory zaten para için yapmadığı için bunu camcorynin yhardıımıyla yaptım diyerek bie konu aça bilirsin yada onada sor birde ne haber bletut önemlki değil ama çözebildinmi ne olduAlpha 7 sürümü geliyor. Githubtaki değişikliklerde açıkça görülüyor. Bakalım ne gibi değişiklikler olacak.

aynen bluetooth heleki torc baya kolay olacaktır onun için ama alphamalpha bişey paylaşsaydı ne olcak bunda ticari bir amaç yokkidoğukan hocam usb ve wifi sorununu cozmus sanırım bluetooth ve torch calısmıor sanırım 10 numara bisi olacak galiba![]()

aynen bluetooth heleki torc baya kolay olacaktır onun için ama alphamalpha bişey paylaşsaydı ne olcak bunda ticari bir amaç yokki![]()
problem deil 
telefon bir alo diyo benim birde bilgisayar gbi :d bletuth olmasada olurabi torch önemli deil ya olmasada olur marketten bi el feneri indirirz olur biter.bluetooth çözülsün yeter
ama aga bi yayınlasa on numara olcak 
Bletooth cozemedim kimse cozemedi o sorunu
Ram 346 mb 720 p video kaydediyor wifi ucuyor
Daha bkletmicem aksilik ckmassa yarn pylscm vinn kullaniyom upload dusuk biraz![]()

zor ama beta birde olabilir doğukan kardeş camcory zaten para için yapmadığı için bunu camcorynin yhardıımıyla yaptım diyerek bie konu aça bilirsin yada onada sor birde ne haber bletut önemlki değil ama çözebildinmi ne oldu![]()
CM_EXPERIMENTAL := true
CM_EXTRAVERSION := alpha7
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkteki
kısımları alpha7'nin hazırlandığını gösteriyor

Ön kamera sorunsuz olsa bile görüntülü konuşamazsın. Geç onu.![]()
Neden bir bildiğin mi var arkadasim herkesin merakla beklediği görüntülü görüşme stock romu millet sırf bunun için kullanıyor