GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bi kaç haftaya anca biter :(

sefa__54

Üye
on kamera sorunu ne zmn duzelir goruntulu konusma icin lazm

sefa__54

Üye
nden skype icin?

ceydonmez

ceydonmez

Üye
arka kamera neden yok

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Cm 10 tam anlamıyla günlük hayata uygun deil cm 9 yüklemenizi tavsiye ediyorum

ceydonmez

ceydonmez

Üye
eyvallah sagol

- - - Eklendi - - -

alpha 6 Kernel 3 linkini bulamadim. Ayrica ben alpha 4.1 Kernel 3 yükledim ama bu tonda arka kamera yok

- - - Eklendi - - -

alpha 6 Kernel 3 linkini bulamadim. Ayrica ben alpha 4.1 Kernel 3 yükledim ama bu tonda arka kamera yok

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

calmdown

Üye
Alpha 7 sürümü geliyor. Githubtaki değişikliklerde açıkça görülüyor. Bakalım ne gibi değişiklikler olacak.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Alpha 7 sürümü geliyor. Githubtaki değişikliklerde açıkça görülüyor. Bakalım ne gibi değişiklikler olacak.
zor ama beta birde olabilir doğukan kardeş camcory zaten para için yapmadığı için bunu camcorynin yhardıımıyla yaptım diyerek bie konu aça bilirsin yada onada sor birde ne haber bletut önemlki değil ama çözebildinmi ne oldu :D

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
doğukan hocam usb ve wifi sorununu cozmus sanırım bluetooth ve torch calısmıor sanırım 10 numara bisi olacak galiba :D

• Beğen
Tepkiler: alprnx
Ali58_58

Ali58_58

Üye
doğukan hocam usb ve wifi sorununu cozmus sanırım bluetooth ve torch calısmıor sanırım 10 numara bisi olacak galiba :D
aynen bluetooth heleki torc baya kolay olacaktır onun için ama alphamalpha bişey paylaşsaydı ne olcak bunda ticari bir amaç yokki :D

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
aynen bluetooth heleki torc baya kolay olacaktır onun için ama alphamalpha bişey paylaşsaydı ne olcak bunda ticari bir amaç yokki :D

torch yazılımsalmış ama bluetooth çözmek pek kolay değilmiş sanırım
torch icin marketten bi el feneri indiririz ya :D problem deil :)

alprnx

alprnx

Üye
abi torch önemli deil ya olmasada olur marketten bi el feneri indirirz olur biter.bluetooth çözülsün yeter

Ali58_58

Ali58_58

Üye
abi torch önemli deil ya olmasada olur marketten bi el feneri indirirz olur biter.bluetooth çözülsün yeter
telefon bir alo diyo benim birde bilgisayar gbi :d bletuth olmasada olur :D ama aga bi yayınlasa on numara olcak :D

blackcat67

blackcat67

Üye
Bletooth cozemedim kimse cozemedi o sorunu:)
Ram 346 mb 720 p video kaydediyor wifi ucuyor

Daha bkletmicem aksilik ckmassa yarn pylscm vinn kullaniyom upload dusuk biraz :)

• Beğen
alprnx

alprnx

Üye
Bletooth cozemedim kimse cozemedi o sorunu:)
Ram 346 mb 720 p video kaydediyor wifi ucuyor

Daha bkletmicem aksilik ckmassa yarn pylscm vinn kullaniyom upload dusuk biraz :)

hadi kardeş hayırlısı...konuyla alakalı olcak yanı rom yazmadan anlayan arkadaşların varsa onlardan yardım iste bizim için güzel bi romumuz olsun artık.

bu arada rc3 + CastagnalT kernelde oynadıgım oyunların hiç biri kasmıyor nasıl dıceksınız bende anlamadım :D

calmdown

Üye
zor ama beta birde olabilir doğukan kardeş camcory zaten para için yapmadığı için bunu camcorynin yhardıımıyla yaptım diyerek bie konu aça bilirsin yada onada sor birde ne haber bletut önemlki değil ama çözebildinmi ne oldu :D

bu linkteki
CM_EXPERIMENTAL := true
CM_EXTRAVERSION := alpha7

kısımları alpha7'nin hazırlandığını gösteriyor

• Beğen
JohanGielen

JohanGielen

Üye
Ön kamera sorunsuz olsa bile görüntülü konuşamazsın. Geç onu. :pro:

Neden bir bildiğin mi var arkadasim herkesin merakla beklediği görüntülü görüşme stock romu millet sırf bunun için kullanıyor

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Neden bir bildiğin mi var arkadasim herkesin merakla beklediği görüntülü görüşme stock romu millet sırf bunun için kullanıyor

Reyiz stock rom haricinde hic bir romda görüntülü görüşme yok ama skype gibi programlarla sağlanabiliyor

• Beğen

Üst Alt