GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

ardagunes

Üye
Reyiz şarj olaylari nasil 4.2 mizin ;) cikar cikmaz yuklicem

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Arco bu romu en düzgün şekilde hazırlamaya sorunlarından kurtulmuş en iyi hale getirmeye çalışıyor arkadaşlar yoksa görüldüğü gibi rom hazır onun paylaşımı olmadan yüklemenizi önermiyorum zaten bir sürü sorunla karşılaşa bilirsiniz. Biraz daha sabredin sonra sizin başınız ağrımasın.

• Beğen
Tepkiler: babyshoot
blackcat67

blackcat67

Üye
Suan fazla bi sorun kalmadi alpha sürüm cikartcam

• Beğen
Tepkiler: alprnx
blackcat67

blackcat67

Üye
3.0 kernele gecis yaptim sorunsuz calisiyor kurdugunuz zaman bluetooth sakin acmayi denemeyn arco dedi bunu konuyu duzenleyip linkleri eklemeye calscam bugun

• Beğen
Tepkiler: caneira07
KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
3.0 kernele gecis yaptim sorunsuz calisiyor kurdugunuz zaman bluetooth sakin acmayi denemeyn arco dedi bunu konuyu duzenleyip linkleri eklemeye calscam bugun

Hocam sizin cıkaracağınız romdamı bluetooth acmayacağız :) bide açınca ne oluyor merak ettim :D

ardagunes

Üye

Abi 2 sorum olcak bluetooth acarsak bluetooth ile ilgili donanim bozulur mu ve saat kac gibi cikar :)

bensukru

Üye
Takip :0

alprnx

alprnx

Üye

Reyiz demek istediğim şu yani romu kuruyoruz telefonla biraz kurcalayip daha sonra oyun oynadigimda oyunlarda sıkıntı çıkmıyor. Mesela rc6da romu ilk kuruyorum ilk açılışta herseyi ayarladiktan sonra oyunlarda sıfır kasma var. Ertesi sabah kalıyorum teli elime alıyorum açıyorum oyunda çok fena kasma oluyor anladigim kadariyla gpuda frekans düşüklüğü oluyor gpu her zaman en iyi performansla calismiyor. Bu sonra teli biraz kullandıktan sonra oyundaki kasma sorunu düzenliyor. Sırf bunu yaşamamak için rc3 + castagnalT kernel kurdum başka hiç bişe yok oyunu ne zaman oynarsam oynayalım sıfır kasma oyun performansı şu anda çok iyi. Bu yani çıkacağım cm10.1 de gpu frekans düşüklüğü olmasın istiyorum

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
reyiz uygulamaları kapatmazsan tabi kasar yani s3 kullanmıyoruzki :D oyuna girmeden önce uygulamaları kapatırsan sıkıntı olmaz

alprnx

alprnx

Üye
reyiz uygulamaları kapatmazsan tabi kasar yani s3 kullanmıyoruzki :D oyuna girmeden önce uygulamaları kapatırsan sıkıntı olmaz

reyiz sen arka plandakılerı kapatmak ıcın bi program kullanıyormusun ? uygulamar / çalışanlardan kapatıyorum ben

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
  • Beğen
Tepkiler: AlperTunga87 ve alprnx
blackcat67

blackcat67

Üye
uploada başladım acayip yavaş yaw

• Beğen
Tepkiler: alprnx ve caneira07

slvestre-99

Üye
wonder icin port edilen ace 2 romunu anlamadim ben ya; 3 gun once%82 dün 77 oldu bugunde%42-44 civarlarinda tamamlandi dio

Üst Alt