JohanGielen
Üye
Reyiz stock rom haricinde hic bir romda görüntülü görüşme yok ama skype gibi programlarla sağlanabiliyor
Evet reyiz haklısın ama ace 2 romu diyince olma ihtimali insanın aklına geliyor
Reyiz stock rom haricinde hic bir romda görüntülü görüşme yok ama skype gibi programlarla sağlanabiliyor
reyiz 2.6 kerneliylemi gelcek yoksa kurdugumuzda 3.0 kerneliylemi gelcek ?Suan fazla bi sorun kalmadi alpha sürüm cikartcam
3.0 kernele gecis yaptim sorunsuz calisiyor kurdugunuz zaman bluetooth sakin acmayi denemeyn arco dedi bunu konuyu duzenleyip linkleri eklemeye calscam bugun
bide açınca ne oluyor merak ettim 
3.0 kernele gecis yaptim sorunsuz calisiyor kurdugunuz zaman bluetooth sakin acmayi denemeyn arco dedi bunu konuyu duzenleyip linkleri eklemeye calscam bugun

reyiz uygulamaları kapatmazsan tabi kasar yani s3 kullanmıyoruzkioyuna girmeden önce uygulamaları kapatırsan sıkıntı olmaz
aynen bende öyle yapıodum da http://www.maxicep.com/android-turk...-olsun-rebooter-turkce-by-heroata-755664.html bunuda kullanabilrsin
programı sen nasıl kullanıon reyiz hangı ayarları yapıon detaylı kullanımı yaz bende onu uygulayım
Ooo... Bekliyoruz.uploada başladım acayip yavaş yaw
wonder icin port edilen ace 2 romunu anlamadim ben ya; 3 gun once%82 dün 77 oldu bugunde%42-44 civarlarinda tamamlandi dio
bende anlamadım onu abi belki kalanı gösterıyodur