GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

alprnx

alprnx

Üye
Ben sorunlari yavas yavas czym galaxy s plusta bluetooth cozerlerse benim cihazdada cozerim

kardeş takma kafana biz her türlü arkandayız.sen yap gel burda paylaş en başında demıstık xdada pişman ederler diye ama neyse olan oldu ne dıyelım helal olsun...adamlar çekememezlikten yedı bıtırdı bence artık arcoyu seneye kadar beklicez.bi yazısında ayın 12 sınde cm9 final çıkartcam demışti bugun 12'si tık yok.

slvestre-99

Üye
kardeş takma kafana biz her türlü arkandayız.sen yap gel burda paylaş en başında demıstık xdada pişman ederler diye ama neyse olan oldu ne dıyelım helal olsun...adamlar çekememezlikten yedı bıtırdı bence artık arcoyu seneye kadar beklicez.bi yazısında ayın 12 sınde cm9 final çıkartcam demışti bugun 12'si tık yok.

ya arco hikaye cm9 finallide hikaye bundan sonra arco duzgun rom cikarmaz cikarsa cikarsa dogukan hocam cikartir arcoyu bekleseydik seneye cikardi belki cm10.1 alpha 1

• Beğen
Tepkiler: alprnx
blackcat67

blackcat67

Üye
Arco foruma bile ugramiyor bugunde bise cikmassa beklemeyin bosuna zaten cok deisiklik yok sadece wifi suucusunu guncellemis o kadarh

slvestre-99

Üye
son kararimi verdim artik wonder satiyorum arcosuda hikaye cm9 da hikaye sahtekar arco

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
son kararimi verdim artik wonder satiyorum arcosuda hikaye cm9 da hikaye sahtekar arco

Pişman olacaksın.
Şunu unutma, Wonder bir gün dünyanın en hızlı telefonu olacak. Biri çıkıp öyle bir rom yapacak ki, Crysis 3 bile oynayabileceğiz. İşte o zaman...

• Beğen
Ali58_58

Ali58_58

Üye
Pişman olacaksın.
Şunu unutma, Wonder bir gün dünyanın en hızlı telefonu olacak. Biri çıkıp öyle bir rom yapacak ki, Crysis 3 bile oynayabileceğiz. İşte o zaman...
kardeş dikkat psikolog gözetiminde yap bu işleri mazallah benim gibi cm10.1 felan yükleyemezsin kafayı yersin :d yaw biri şu cm10.1i backu yapıp upload etmedi bende receovery 6.1 var neden yüklemiyorum indirmediğim alette kalmadı vallahi birisi backup atsın lütfne

- - - Eklendi - - -

aynen hocam bende s4 düşünüyorum :)

- - - Eklendi - - -

kafam rahaqt olsun doğukan kardeş sanada öneririm az ye iç az uyu çok çalış :d şaka biyana tavsiye ederim al s4 kafan rahat olsun

- - - Eklendi - - -

s4ün çıkmasına 3 gün var tabi Türkiyeye gelmesi uzun sürerde ...

- - - Eklendi - - -

birde tekrar söylüyorum kızmayın :D lütfen bir backup slvstre hocam doğukan hocam özellikle ikinizden biri yapsın ortada bir cm10.1dir dolaşıyo yükleyemedim gitti :D

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Pişman olacaksınız...

• Beğen
Tepkiler: cambaX
Ali58_58

Ali58_58

Üye
canını yediğimin aleti ne duruyor yaw :)

spazmol

spazmol

Üye
O değilde siz gidince forum bayağı sessiz kalacak ben ona yanıyorum :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beyler yaw kimse yanaşmıyor birisi upload yüklese on numara olur

spazmol

spazmol

Üye
valla ben cm9a geri döndüm önceden yazaydin Upload ederdim hemen :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
valla ben cm9a geri döndüm önceden yazaydin Upload ederdim hemen :D
hocam cm9u bacpkup edin sonra cm10.1i yükleyin onun backupunu upload edin sonra kaldığınız gibi cm9a dönersiniz :) cm10.1 çıktı bir türlü yükleyemedim :(

blackcat67

blackcat67

Üye
S3 alablrm s4 cknca ucuzlar oda :)

spazmol

spazmol

Üye
hocam cm9u bacpkup edin sonra cm10.1i yükleyin onun backupunu upload edin sonra kaldığınız gibi cm9a dönersiniz :) cm10.1 çıktı bir türlü yükleyemedim :(

Çok zahmetli gözüküyor :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam ne olcak bunun icinde konu acsam ayip olur :D

spazmol

spazmol

Üye
yüklü olan arkadaşlar bi el atıverin hemen :D

calmdown

Üye
Birisi çıkmış hiç bir karşılık beklemeden telefona samsungun bile yapmadığını yapıyor ve az ya da çok bir emek veriyor, bunu da isteyen kullansın diye paylaşıyor. Bunun bilincinde olmak lazım, adam isterse hiç bir güncelleme yapmaz kimse de niye yapmadın diyemez, isterse sadece kendisinin beğeneceği şekilde hazırlar romu kimseyi de ilgilendirmez.
Söylediklerin belki şaka olsun diyedir ama genel olarak böyle bir kanı var insanlarda, çok yanlış..

blackcat67

blackcat67

Üye
bu kadar beklediğimize göre arco galiba cm10.1 de çıkartıcak rom tekrar yayınlayayımmı ?

• Beğen

aslanalp75

Üye
bu kadar beklediğimize göre arco galiba cm10.1 de çıkartıcak rom tekrar yayınlayayımmı ?

Romda anladığım kadarı gerekli olan herşey çalışıyor.Teferruatta bazı şeyler çalışmıyor. Memnunsan romdan Bende yukleyim.

blackcat67

blackcat67

Üye
oyalıyor bizi arco github'da sadece wifi sürücülerini güncellemiş wifi zaten gayet güzel çalışıyordu hata yapıyor arco cm10.1 daha akıcı ve şarj konusunda 4.1 den oldukça hatta kat kat daha iyi hatta 4.0.4 ten bile daha iyi

Üst Alt