galaxy s'ten sonra t20 kesermi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
galaxy s'ten sonra t20 kesermi?
Arkadaslar galaxy s almıştım sattım. Su an cebimde 600 tl var. Ben galaxy s'i oyun için almıştım. Ama telefonu aldıktan sonra 20 oyun yuklediysemde nerdeyse hiç oynamadım. Hep İnternet'e giriyordum. Sonradan lg optimus 3d alacaktım ama 2. Eli 900 tl ve o kadar para veresim gelmiyor. Bende t20ye yöneldim. Su an telefonda yapacagım şey internet, müzik, oyundur. Ki zaten duyumlarına göre t20 gta 3 bile acıyormuş. İnternet performansida iyiymis. Sizce bu telefonu alsam pişman olurmuştum? Özellikle kullanan arkadaslara soruyorum. Yarın öbür gün alacağım büyük ihtimal t20yi.

PriZm

PriZm

Üye
Kesinlikle t20 den galaxy s performansı bekleme.o çalışan gta 3 de bir sürü optimizasyon ve ses dosyalarını silince anca düzgün çalışıyor.keşke satmasaydın S'ini.

Türe

Türe

Üye
attan inip eşşeğe binmek misali olur

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Performans derken menü geçişi felarım n.a.w.y?
Zaten dediğim gibi oyun fazla oynamam. Ornek verdim sadece gta 3ü.
Yani oyunu bosversek?

----------Eklendi @ 16:19:32 ---------- Yazıldı @ 16:18:02 ----------

Bu arada s'i garantili diye almıştım ama cihaz suya düşmüşmus garantisi yokmuş. Ondan sattım.

PriZm

PriZm

Üye
menü geçişlerinde falan sorun yaratmaz okuldaki arkadaşımdan biliyorum.ama multitasking pek iyi değil.en fazla 4-5 program açık tutarsın arka planda.+görev yöneticisi bildirim çubuğundan açılıyor.kamerası 5 mp kalitesinde değil kesinlikle.onu belirteyim.

----------Eklendi @ 16:29:52 ---------- Yazıldı @ 16:27:59 ----------

t20 yerine yerine ikinci el huawei ideos x5 bulabilirsen daha iyi olur.ama tabi daha önceden 2.el konusunda kötü bir tecrüben olmuş.karar senin.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben hala akillanmadim t20 alirsamda 2. El alacağım :)
Benim multitaskingte yapacagım en fazla internetteyken müzik dinlemek. Kamerada Normal olsa yeterli. Tabi bide ideos x5 e bakarım.

----------Eklendi @ 16:43:56 ---------- Yazıldı @ 16:38:14 ----------

Yok ya ideos x5 Antalya'da bı tane var pahalı o

by*cambaz

Üye
bence lg optimus hub al

buda kıyaslaması t20 ile flash player da var lg optimus hub da

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sagol kardes araştırmışsin ama o cihaz hoşuma gitmedi. Teşekkürler yinede.

KayraBey

KayraBey

Üye
T20 keser bence... Ama telefon kullanma hevesini keser onu söyliyim :) Hele ki Galaxy S'ten sonra...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
blacktalon

blacktalon

Üye
t20 nokiada n8den 3310 a atlamak gibi bisey, gta3 de çalışır diye heveslenme ya kasar ya hata verir galaxy acede de çalışmıyor gta3

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi madem herkes alma diyor. Bende 1 ay para biriktirip optimus 3d almayı planlıyorum Bu durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt