Galaxy S'ten sonra yeni telefon alacağım. TAVSİYELERİNİZ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy S'ten sonra yeni telefon alacağım. TAVSİYELERİNİZ?
arkadaşlar telefonum galaxy s'imi garantisi var diye 2. el almıştım 2 ay önce ama cihaz 1 yıl önce suya düşmüş garantiden çıkmış. o zaman adam para verip yaptırmış. ama telefona güvenim azaldı. aldığım telefoncuyla tartıştık bayağı. ben yaparım dedi neyse yaptı ama bu benim hiç içime sinmiyor. değiştireceğim ve 0 bi cihaz alacağım.
aman 2. el al demeyin. bunun üzerine sizden tavsiye bekliyorum. ama galaxy s'ten sonra beni saracak bir cihaz arıyorum. aklımda xperia neo v var ama tereddütlüyümde. bütçem 700 tl civarı. aslında galaxy s'i yaptırsam diye düşünüyorumda telefondan soğudum bi kere.
EVET SİZİ DİNLİYORUM? :D

karayel90

karayel90

Üye
Sony ericson xperia neo v tavsiye ederim 750 tl civarında

R.A.M

R.A.M

Üye
Lg optimus 2x androidi anca onda tadabilirsin :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

700 tl ?!?

uuncu:bence Galaxy s ile kal.ama illaki değiştirecem dersen Neo V.

ya bende telefonumu seviyorumda bu adam telefonu açmış, adamdada at hırsızı tipi vardı. içine etmiş telefonun. ben telefonu 700 tl'ye almıştım şimdi 600'e satabilirim. değmezmi?
ayrıca bu huawei honor Türkiye'ye ne zaman gelir?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sensation xe burada 400 euro

stoch94

Üye
Bence galaxy s i sat htc sensation xe beats audio al baya sarar :) ama bütçeni biraz aşabilir

----------Eklendi @ 17:26:49 ---------- Yazıldı @ 17:24:59 ----------

sensation xe burada 400 euro

Sn nerde oturuosun ya 400 euro bedava fiat gnder bna 2-3 tane ;D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Bence galaxy s i sat htc sensation xe beats audio al baya sarar :) ama bütçeni biraz aşabilir

----------Eklendi @ 17:26:49 ---------- Yazıldı @ 17:24:59 ----------

Sn nerde oturuosun ya 400 euro bedava fiat gnder bna 2-3 tane ;D
hollanda t-mobile dan aldım 12 ay kontratlı

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vatanda haftasonu indirimi felan varmış nasıl oluyo o?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Vatanda haftasonu indirimi felan varmış nasıl oluyo o?

yüzde 30 u yada yüzde 25 i bekle sakın indirim çeki olduğu zaman gitme adamı sinir ediyolar haftasonu gittim ürün almak için haftaiçi alabilirsiniz ürünü dediler çekide aslında ürünü alırsında çeki vermiyolar hafta içi yurt dışına gidicem dedim dinlemediler :(

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasi yani mesela yuzde 25 de neo v 500 tlmi oluyo? Normalde 700 felan.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım bir kullanıcı olarak sana danışmak istiyorum:
galaxy s'den memnun musun? tavsiye eder misin? şarjı falan nasıl gidiyor?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonum su anda naneyi yedi garantisi olmayipta telefoncuya verdigim icin. Ama telefon iyi. Sarj sureside sadece oyun oynarsan kotu. Muzik internet gibi seylerde kolay kolay bitmiyor.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Telefonum su anda naneyi yedi garantisi olmayipta telefoncuya verdigim icin. Ama telefon iyi. Sarj sureside sadece oyun oynarsan kotu. Muzik internet gibi seylerde kolay kolay bitmiyor.

Anladım. ben zaten telde oyun oynamıyorum. benim için tel demek internet, mesaj ve müzik demek. bunlar için galaxy s mantıklı mı kullanmak yoksa wave2 mi?

PriZm

PriZm

Üye
turker10

turker10

Üye
bece galaxy s sardıysa seni gene 2. el s al ama bu sefer 4-5 aylık garantisi devam eden tr garantili al o paraya alırsın ve içinde rahat olur ben n8 le s2 takas yaptım 3 aylıktı 1200 civarına geldi bana üstüne 550 vermiştim garantisi olunca içi rahat oluyor insanın kasada iyiyse düşünülebilir aklında olsun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt