Galaxy S'ten sonra yeni telefon alacağım. TAVSİYELERİNİZ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2. El aldirmaz artik ailem.

----------Eklendi @ 23:03:39 ---------- Yazıldı @ 23:01:02 ----------

Anladım. ben zaten telde oyun oynamıyorum. benim için tel demek internet, mesaj ve müzik demek. bunlar için galaxy s mantıklı mı kullanmak yoksa wave2 mi?

Walla kardes ben oyun oynamayacaksan wave2 öneririm. Hem daha ucuz hem metal kasa hem kamerası iyi. Arkadasta var iyi harbiden. Belli basli oyunlarda var yine.

maxxiceppp

Üye
2. El aldirmaz artik ailem.

----------Eklendi @ 23:03:39 ---------- Yazıldı @ 23:01:02 ----------

Walla kardes ben oyun oynamayacaksan wave2 öneririm. Hem daha ucuz hem metal kasa hem kamerası iyi. Arkadasta var iyi harbiden. Belli basli oyunlarda var yine.

orası öyle ama bada da uygulama kıtlığı var daha 2,0 güncellemesini bile çıkarmadılar:D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kendi bilir :)

mancukya

Üye
Badaya yatirim yapmayin Intel ile birlesme karari aldilar gelicegi ve update olayi belirsiz.
s1 sonrasi para durumuna göre s3 yakisir Nisanda piyasada olucak ama Htc, Lg (Eski Android sürümle cikarmasalar iyi telleri var ama) yada Panosonic ve diger Japon firmalarinin tellerini bekle derim cünkü 3 tane Japonya sirketi avrupa piyasasina girme karari aldi ve bomba gibide teller gösterdiler gecen hafta icinde.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Badaya yatirim yapmayin Intel ile birlesme karari aldilar gelicegi ve update olayi belirsiz.
s1 sonrasi para durumuna göre s3 yakisir Nisanda piyasada olucak ama Htc, Lg (Eski Android sürümle cikarmasalar iyi telleri var ama) yada Panosonic ve diger Japon firmalarinin tellerini bekle derim cünkü 3 tane Japonya sirketi avrupa piyasasina girme karari aldi ve bomba gibide teller gösterdiler gecen hafta icinde.

bende öyle düşünüyorum ama benim telefon 500 tl ancak eder 2 hafta sonra. neyse bekleyelim olmazzsa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt