Galaxy S4'mü,note 3'mü,iphone 5'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün telefonu alacağım yere gittim..telefonları inceledim..Tam s4 alacaktım ki..iphone 5 ve note 3 ü gördüm ve inceledim..sonra ikilemde kaldım.. yarın telefon almaya karar verdim..Son kez soruyorum..İphone 5 mi, Note 3 mü ,Galaxy s4 müü ??

Invoke

Invoke

Üye
Note3 mü s4 mü dersen note3.
ama ıos farklı bir olay ayrıca, iphone 5 ile note3 arasında ciddi fark var
Biri kocaman diğeri ufak
Biri daha kaliteli ve asil duruyor diğeri daha dandik duruyor =P
Biri ios diğeri android. Sana hangisi uygunsa onu al. Büyük ekran iyidir bence :) Kalemde iyidir... Kişilerin beklentileri farklıdır, senin beklentini hangisi karşılar, bunu düşün :)

• Beğen
Tepkiler: efe kavas
mehmettech

mehmettech

Üye
.note 3 döver ,

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5 ile Note 3 arasında kaldıysan Note 3 ama biraz daha beklersen iPhone 5S'in fiyatı düşecektir. O zamanı bekleyebilirsen 5S al. Ama bekleyemezsen Note 3 al.

• Beğen
efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 ile Note 3 arasında kaldıysan Note 3 ama biraz daha beklersen iPhone 5S'in fiyatı düşecektir. O zamanı bekleyebilirsen 5S al. Ama bekleyemezsen Note 3 al.
İphone 5s'in iphone 5 göre pek farkı olmadığı için 5s e o kadar para vermeyi düşünmüyorum..

Invoke

Invoke

Üye
aslında fark var :D

Denqesiz61

Denqesiz61

Üye
Note 3 Her Açıdan Daha Kullanışlı Ve Hızlı Bir Cihaz.

efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
İos ve android olarak karşılaştırma yaparsak hangisi daha iyi sayılır ?

efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iphone 5 ve note 3 hakkında yoğun bilgi edindim..ios , androide göre stabil ve marketi çok çok iyi..note 3 ise yeni bir cihaz ve daha dikkat çekici ama android işletim sistemi kullanıyor..android iyi bir işletim sistemi fakat daha gelişmesi yani daha stabil olması lazım..bunun için işletim sistemi olarak ve marketi olarak ios diyorum..ama note 3 özellikle yeni bir cihaz ve ekranı daha büyük olduğu için note 3 de alınabilir gözüküyor..ayrıca şunuda belirtmek isterim..14 yaşındayım ve telefondan beklentilerim oyun performansı,internet performansı ve stabilite.telefonun büyüklügü benim için sorun değil..ayrıca aldığım daha doğrusu babamın bana alacağı cihazın 2 yıl güncelleme desteği almasını istiyorum..sizce bu kriterlere göre hangisi benim için daha iyi ?

İphone 5 in kamerası 8 mp..ilerde sorun yaratırmı ? Note 3 bile 13 mp

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
iphone5'in 8mpixeli sorun yapmaz, kamerada olay megapixel değildir. Kaliteli yani... Neyse note 3 yeterince güncelleme alır, evet android o kadar stabil değil ama abartacak kadar kötü de değil ki note 3deki donanımla sorun yaşama ihtimalin yok. Bence Note3 iyidir.

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Note 3 al

nina16

nina16

Üye
Ben de hem Android telefon, hemde ipad mini var. İkisini de iyi tanıyan biri olarak iphone 5 alma imkanın varsa diğerlerini düşünme bile derim. Kesinlikle iphone al!

• Beğen
efe kavas

efe kavas

Üye
    Konu Sahibi
İphone alsam note 3 de gözüm kalacak gibi note 3 alsam iphone da gözüm kalacak  aslında apple almamın tek sebebi var..o da app store..çünkü app store da olup androidde olmayan bir çok iyi uygulama , oyun var..google play de güzel oyunlar var fakat app store göre daha az var..keşke android için similatör üretselerde ios oyunlarını oynayabilsek 

Invoke

Invoke

Üye
İphone alsam note 3 de gözüm kalacak gibi note 3 alsam iphone da gözüm kalacak  aslında apple almamın tek sebebi var..o da app store..çünkü app store da olup androidde olmayan bir çok iyi uygulama , oyun var..google play de güzel oyunlar var fakat app store göre daha az var..keşke android için similatör üretselerde ios oyunlarını oynayabilsek 

Çeşit çeşit uygulama var hacı yeter de artar, diye düşünüyorum :D ben google playe girmiyorum bile =P

• Beğen
Türe

Türe

Üye
App store daha kaliteli evet, lakin sırf oyun için telefon tercihi etkilenmez sanırım. Büyük oyunların hepsi var zaten sadece ufak çaplı farklı uygulamalar yok ya da geç geliyor. Mesela " The Line"

TheGoolr

TheGoolr

Üye
İş için alıyorsan Note 2
Günlük kullanım için arıyorsan S4

Üst Alt