Invoke
Üye
aynenarkadaşlar son olarak aklıma birşey takıldıgalaxy note 3 satışa çıktı..ama benim param yetmediği için note 2 almak istiyorum.Haliyle ortalama olarak telefonu 2-3 yıl kullanmak istiyorum.Note 2 ve Galaxy megaya android 4.3 güncellemesi yakında çıkacakmış.2014 yılındada android 4.4 çıkacak..mega yeni cihaz olduğu için 4.4 güncellemesi gelir diye düşünüyorum..note 3 çıktığı için note 2 ye android 4.4 güncellemesinin gelip gelmeyeceği konusunda kuşkularım var..zamanında galaxy wonder aldım.aldıktan 2 ay sonra android 4.0.4 ice cream sandwic çıktı..galaxy wonder a güncelleme gelmedi..bu yüzden galaxy wonder aldığıma pişman oldum..aynı durumu note 2 de yaşamak istemiyorum..sizce note 2 almam doğru bir seçim olurmu ?
mega alcana git 200tlye tablet al bende varNote2 iyi bir seçim olur. Mega ile karşılaştırılacak cihaz değil, meganında güncelleme alacağı kesin değil. Mega ile note2 yanyana koyup baktın mı bilmiyorum ama ekran farkı var bir kere... Mega daha dandik
g2 alabilirmisin
mega alcana git 200tlye tablet al bende varrr 3 oynuyom
g2 rakiplerine göre ucuz olsa da note2den pahalı bir cihaz.
200liralık tablette oynayana kadar g2de oynasana
Pahalı gelmiş.Tartışmasız S4
g2arkadaşlar konunun başlığını değiştiriyorum..sony xperia z mi , note 2 mi , lg g2 mi ? yararlı yorumlarınızı şimdiden bekliyorum
arkadaşlar konunun başlığını değiştiriyorum..sony xperia z mi , note 2 mi , lg g2 mi ? yararlı yorumlarınızı şimdiden bekliyorum
lg g2 16/32 gb seçeneklerinde geliyor..ikiside benim için yeterliG2 kardeşim, neden diyeceksin? Snapdragon800/Adreno 330 farkı var. Performansta ciddi fark olacak yani. TrueHD IPS ekranın farkı var. Kamerada OIS farkı var. Tek sorunu hafıza kartı desteği yok.
söyleniyor çünkü iyilg g2 16/32 gb seçeneklerinde geliyor..ikiside benim için yeterliayrıca s4 ve xperia z den iyi olduğu söyleniyor
sende g2 kullanıyorsun sankisöyleniyor çünkü iyi
32 değil de 16 gb alabilirim..zaten 16 gb ın 8-9 gb ı bana yeterŞuanki en iyi donanıma sahip. Snap800lerde oyun performansı vs sorun olmaz yani. Diğer özelliklerini beğendiysen al.
16gbdan 8-9gb 32gbdan 24,5gb yer kalıyor bu da aklında olsun.
Super desemsende g2 kullanıyorsun sankibana telefon hakkında bilgi verebilirmisin ..oyun performansı vs....
anlaşıldıSuper desem
Lg soz verdiİnternette lg nin android sürümü güncellemesine güven olmaz deniliyor..yani güncelleme çok az yapıyormuş..sizce bu ne kadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?