------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

yalinakgl

yalinakgl

Üye
-I9505 ' de güncelleme falan gelmedi..

Sergenc

Sergenc

Üye

Android uygulamalar bölümünde flash player mevcut.onları denediniz mi?
denedim hocam onlarda çalıştırmadı

- - - Eklendi - - -

bende oglen guncelledım telefonu ama guncellemenın ne gıbı yenılıklerı oldu hıc anlayamadım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Performans ve senkronizasyon icin yayinlandigini belirtmis yetkililer.

ANIL

ANIL

Admin
Ram kullanımı azalmış sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
yalinakgl

yalinakgl

Üye
MostWanted oynarken 5 dakikada ateş gibi oluyor telefon..

hypnorhytm10

Üye
facebook taki bazi videolari uzgunum bu video acilamaz dio millet catir catir acio flash player indirdim yine olmuyo s2 varken butun videolar aciliodu yardim tarayicidan giriorum yine olmuyo hepsinde yapmio youtube takilerde sorun yok mesela yardim lutfennn...

hypnorhytm10

Üye
facebook a girdiğimde bazı videoları üzgünüm bu video acılamaz dio tarayıcıdan da girdiğimde acmıo yanımda arkadaslar girio ve videoyu izleyebiliolar youtuba daki videolarda sorun yok ama nerdese %50 facebook videolarına sistemdemden bu video oynatılamaz msjıyla acamıorum flash player indirdim bi faydası olmadı ama youtube deki bütün videoları calıstırıo.. yardım edin lütfen..

hypnorhytm10

Üye
aynı sorun bendede var flash player yükledim düzelmiyor biri yardım etsin bize yaa

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pc başına gectigimde ilgilenicem.Bende oyle bir sorun yok ama

KayraBey

KayraBey

Üye
Cihazlari fabrika ayarlarına getirin.hiçbir uygulama yuklemeden direk facebook kurun ve deneyin.belki uygulamalar arası bir çakışma vardır.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook üzerinden izlenen bir video

• Beğen
Tepkiler: Dede
yalinakgl

yalinakgl

Üye
Bende herhangi bir sorum yaşamıyorum video izlerken. Tek sorunum " Hızlı Bakış " özelliğinin bazen çalışıp bazen çalışmaması. S4'ü olan başka bir arkadaşda aynı sorunu yaşıyor. Ayrıca bu gün arkadaşımla Screen Mirroring yapamadık. Aygıtlar birbirini göremiyor.:banghead:

apex2121

apex2121

Üye
öncelikle yeni galaxy s4 kullanicilari yeni telefonunuz hayırlı olsun :) bende bi s3 kullanicisi olarak samimi olarak soruyorum aldiginiza degdimi tabi s3 ten gecenlere kastım iyi forumlar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Normalde s3 alacaktim fakat kucuj bir cilginlik yapip s4 aldim :islik

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normalde s3 alacaktim fakat kucuj bir cilginlik yapip s4 aldim :islik

Hayirli olsun.Ben cihazdan gayet memnunum ilerleyen günlerde gelecek olan guncellemelerle dahada iyi olacağını düşünüyorum

hypnorhytm10

Üye
s4 ün facebook taki bazı videoları açmama sorununu öğrendim arkadaşlar. ADOBE YAZILIM FİRMASI SAMSUNG'A LİSANS VERMEMİŞ BU YÜZDEN FLASH PLAYER İNDİRSENİZDE Bİ FAYDASI YOK VE BUNDAN SONRA CIKACAK SAMSUNG TELEFONLARDA OLMAYACAGI GÖZÜKÜYOR SADECE FLASH DESTEĞİNE İHTİYAÇ OLMAYAN VİDEOLAR OYNATILABİLİYOR FACEBOOK ÜZERİNDEN DİĞERLERİNİ BUNUNLA İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMADIĞI SÜRECE İZLEYEMİYCEZ.. KAYNAK SAMSUNG DANIŞMA HATTI VE YABANCI FORUMLAR.. :(

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
s4 ün facebook taki bazı videoları açmama sorununu öğrendim arkadaşlar. ADOBE YAZILIM FİRMASI SAMSUNG'A LİSANS VERMEMİŞ BU YÜZDEN FLASH PLAYER İNDİRSENİZDE Bİ FAYDASI YOK VE BUNDAN SONRA CIKACAK SAMSUNG TELEFONLARDA OLMAYACAGI GÖZÜKÜYOR SADECE FLASH DESTEĞİNE İHTİYAÇ OLMAYAN VİDEOLAR OYNATILABİLİYOR FACEBOOK ÜZERİNDEN DİĞERLERİNİ BUNUNLA İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMADIĞI SÜRECE İZLEYEMİYCEZ.. KAYNAK SAMSUNG DANIŞMA HATTI VE YABANCI FORUMLAR.. :(

Browser ve root ile çözülebilir sorun yaşayan arkadaşlar.Bilgi için teşekkürler :oke:

Üst Alt