------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

CSteam

Üye
1 haftadır araştırıyorum kendi şehrimde , nette, en uygununu gg'de buldum fakat oda kvk , genpa gıbı bı garantı vermıyor ıthalatcı fırma garantılı dıyor .. Arada kaldım ne yapacagımı sasırmıs durumdayım .. Kvk yada genpa garantili telefonlarda 3 kere kullancı hatası olmadan garantıye gıttıgınde yenı cıhaz gonderme durumları var fakat bu ıthalatcı fırma garantısınde bu varmıdır acaba cıhazı aldıkdan snra kımınle muhatap olmalıyım hıc bılmıyorum ... Fikir verenin duacısı olurum .. :)

Sergenc

Sergenc

Üye
arkadaslar su kablosuz sarjı kullanan oldumu,bı ıse yarıyormu o kdr para verıp almaya degermı herhangı bı bılgınız varmı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 haftadır araştırıyorum kendi şehrimde , nette, en uygununu gg'de buldum fakat oda kvk , genpa gıbı bı garantı vermıyor ıthalatcı fırma garantılı dıyor .. Arada kaldım ne yapacagımı sasırmıs durumdayım .. Kvk yada genpa garantili telefonlarda 3 kere kullancı hatası olmadan garantıye gıttıgınde yenı cıhaz gonderme durumları var fakat bu ıthalatcı fırma garantısınde bu varmıdır acaba cıhazı aldıkdan snra kımınle muhatap olmalıyım hıc bılmıyorum ... Fikir verenin duacısı olurum .. :)

Kvk ve genpa garantili almanızı tavsiye ederim.Nerde oturuyorsunuz ?

arkadaslar su kablosuz sarjı kullanan oldumu,bı ıse yarıyormu o kdr para verıp almaya degermı herhangı bı bılgınız varmı?

Tercih meselesi ki bence ihtiyaç yok yanlış görmediysem Turkcell 32Gb modelinde ön sipariş verenlere vermişti.:oke:

CSteam

Üye
Aksarayda ikamet ediyorum .. Genpa ve kvk garantılı urunlerde bayagı pahalı arasında 500 m fıyat farkı var oda bayagı bır cazıp gelıyor ..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aksarayda ikamet ediyorum .. Genpa ve kvk garantılı urunlerde bayagı pahalı arasında 500 m fıyat farkı var oda bayagı bır cazıp gelıyor ..
Cİhazın orjinal bandrol ve kutusu ayrıca içinde samsung Türkiye garantisi olması bu farkı yaratatır:).İnternet ortamında dolu site mevcut özellikle bu tip yerlere dikkat edilmeli.

CSteam

Üye

Cİhazın orjinal bandrol ve kutusu ayrıca içinde samsung Türkiye garantisi olması bu farkı yaratatır:).İnternet ortamında dolu site mevcut özellikle bu tip yerlere dikkat edilmeli.
Anladım yardımlarınız ıcın cok tesekkur edıyorum bıraz daha arastrayım ben madem :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ANIL

ANIL

Admin
32 gb Turckell tarafından ön siparişte. Ön sipariş verenlere 1 aylık 1 gb internet paketi ve kablosuz şarj kiti hediye edilecek. 21 Mayıs tarihinde dağıtıma başlanacak ve Turkcell mağazalarında satışta olacak. Önsipariş verenlerin dezavantajı cihazı 21'inde alamayabilir. Önsipariş vermeyenler ise hediyelerden yararlanamayacak fakat aynı gün cihazı almış olacak. Cihaz 2 yıl GENPA tarafından garantili olacak.

• Beğen
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
OYunlar falan paylaşsak güzel olabilir aslında

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ayrı bir konu da açabiliriz çünkü bazılarında lisans hatası veriyor nba2k13 te mesela

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Daha oyun yükleyemedim :D Yarından itibaren başlarım haftaya da açarım konuyu

canazoe

Üye

Sygic denemelerim sürüyor :oke:

Edit------------

Çalıştırdım uydu yön ve hesaplama hızı biraz arttı şimdilik bunu söyleyebilirim :)

Güzel Haberlerini bekliyorum... Eline sağlık şimdiden...

• Beğen
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Rootsuz offline s4 de calisan mc4 verebilecek var mi

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Arkadaşlar ben S4'ümü, Teknosa gibi olan SATURN mağazasından temin ettim. Bu kablosuz şarj kiti nasıl bir zımbırtıdır ? Türkiye'de bunu temin etmek mümkün müdür ?

axi58

axi58

Üye
Bu konu neden sabit degil

• Beğen

Üst Alt