ahmetkartal
Üye
Ben obb klasörüne dosyayı attım sorun yok
bende neden sorun cıkarıyor

Ben obb klasörüne dosyayı attım sorun yok

Ben S2'de karşılaşmıştım kilit uygulaması ile çakışmıştı bir oyun bilgine deneyebilirsin.Son yüklediğin bir uygulama varsa tek tek kaldırıp denemen gerekir.bende neden sorun cıkarıyor![]()
Ben S2'de karşılaşmıştım kilit uygulaması ile çakışmıştı bir oyun bilgine deneyebilirsin.Son yüklediğin bir uygulama varsa tek tek kaldırıp denemen gerekir.

Rica ederim telefon profilinide düzelt amayok abi yüklenenler belli başlı uygulamalar ilgilendiğin için![]()
kulup sadece S4 olanlar için 
Rica ederim telefon profilinide düzelt amakulup sadece S4 olanlar için
![]()

merhaba arkadaşlar galaxy serisinde s4 ile tanıştık size sorum bazen faceebokta yayınlanan videoyu izlemek isterken üzgünüm bu video oyanatılamayor diyor ama bazende aynı videoyu izleyebiliyorum bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim
Hayırlı olsun soru cevap konumuz burada bilginizeBeyazini aldim gayet basarili bir cihaz ozellikle camera ve dokunmatik olarak super + klavyesi cok rahat ve akilli klavye ile cok hos. Sormak istedklerinizi cevaplarim.. sarj 1.5 2 gun gidiyr pek net ve oyun oynamassak.
Facebook Uygulamasını tamamiyle kaldırıp tekrar kurup denedinizmi ?
Denedim ama maalesef aynı hatayı veriyor bu kadar üst düzey bir telefona yakışmadı
Eski bir hafiza karti kullanmadiginiza eminseniz fabrika ayarlarina dondurmenizi tavsiye ederim.bu tip etkenlerde önemlidir. Tamamiyle sifirlayiniz.
ilk defa bir samsungu bu kadar begendim cok iyi cihaz yapmislar alanlara hayirli olsun.
yinede dört dörtlük degil hafıza konusunda sıkıntı çıkarmışlar kullanıcıya birşey kalmadıktan sonra 16gb demelerinin ne anlamı var 16 diye alıyorsun 8 çıkıyor birde hafıza kartı kullanın demişler uygulamalar ne olacak öyle bir telefona uygulama yüklemek hakkımız değilmi donanım var ama hafıza engeline takılıyoruz
Öncelikle Androide yeni giriş yapan arkadaşımız olarak hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar, Beyaz Galaxy S4 kullanıyorum, telefonda gördüğüm ilk sorun; almış olduğum 16 GB cihazın 9.1 GB kullanım alanı sunmasıydı. 64 GB'lik SD kart ile sorunu çözdük, ancak Android'de yeni olduğum için, bütün uygulama fotoğraf ses ve müzik , WhatsApp fotoğraflarını vs. nasıl direk olarak SD karta atabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek başka bir kullanıcı arkadaşımız var mı ?
Arkadaşlar benim telefon gt-9500 değil, 9505 bunun sebebi nedir, bu iyi mi kötü mü bir şey ? Avusturya'da yaşıyorum, 16 GB beyaz S4
uygulama resimleri siz 64 Gb hafıza kartınamı kayıt edilsin istiyorsunuz ?samsung s4 hakkinda deneyimlerini buraya yazan ve bu sayfayi hayata geciren herkese selam
Öncelikle Androide yeni giriş yapan arkadaşımız olarak hayırlı olsun.uygulama resimleri siz 64 Gb hafıza kartınamı kayıt edilsin istiyorsunuz ?
Ayrıca GT9505 LTE modelidir iki telefon arasındaki özellikler şu şekildedir.
Exynos = I9500
- Exynos 5 Octa 5410 28nm HKMG
- 1.6-1.8 GHz Quad-core ARM Cortex-A15
- 1.2 GHz Quad-core ARM Cortex-A7
- ARM big.LITTLE
- PowerVR SGX544MP3 GPU @533 MHz
- 2GB RAM
- Bluetooth 4.0 | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Snapdragon = I9505
- Snapdragon 600 APQ8064T
- Up to 1.9 GHz Quad-core (Krait 300) 28nm LP
- Adreno 320 GPU
- 2GB RAM (32-bit dual-channel LPDDR3)
- L0: 4kB+4kB, L1: 16kB+16kB, L2: 2MB
- Bluetooth 4.0 | Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac (2.4/5 GHz)
Teşekkürler