Nextman
Emekli Yönetici
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çektiğim fotoğrafları otomatik olarak SD karta atmayı hallettim, bu ayarı cihazın Kamera modunda zaten ayarlayabiliyormuşuz. Uygulamaları direk olarak SD karta atmak konusunda sıkıntı çekiyorum. Root denilen bir sistem ile yapılması gerekiyormuş sanırım. Azıcık araştırma yaptım bu root hakkında, root yapılan telefonlar Samsung Garanti kapsamından çıkıyormuş. Malum telefon da yeni, öyle bir risk almak istemiyorum.. Ayrıca bu iki model arasındaki farkı tam olarak anlayabilmiş değilim, biri diğerinden üstün mü ? Evetse hangi model?
Hayır üstünlük derseniz aslında yok ama çoğu kullanıcı oyun ve aşırı performans isteği yüzünden Gt 9505 versiyonunu daha önde görüyor .Ama işlemcileri farkınıda unutmamak gerekir.Root olayına gelince root garantiyi bozar ancak şu şekilde eğer telefonu root'lu iken garantiye gönderirsen garanti dışı kalır.Eğerki çalışır durumda ve farklı bir sebebten göndermek istersen mutlaka Stock bir rom Odin ile yükleyip gönderirsen ozaman sorun olmaz

Bu yüzden olmuyormuş, her şey yolunda