------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çektiğim fotoğrafları otomatik olarak SD karta atmayı hallettim, bu ayarı cihazın Kamera modunda zaten ayarlayabiliyormuşuz. Uygulamaları direk olarak SD karta atmak konusunda sıkıntı çekiyorum. Root denilen bir sistem ile yapılması gerekiyormuş sanırım. Azıcık araştırma yaptım bu root hakkında, root yapılan telefonlar Samsung Garanti kapsamından çıkıyormuş. Malum telefon da yeni, öyle bir risk almak istemiyorum.. Ayrıca bu iki model arasındaki farkı tam olarak anlayabilmiş değilim, biri diğerinden üstün mü ? Evetse hangi model?

Hayır üstünlük derseniz aslında yok ama çoğu kullanıcı oyun ve aşırı performans isteği yüzünden Gt 9505 versiyonunu daha önde görüyor .Ama işlemcileri farkınıda unutmamak gerekir.Root olayına gelince root garantiyi bozar ancak şu şekilde eğer telefonu root'lu iken garantiye gönderirsen garanti dışı kalır.Eğerki çalışır durumda ve farklı bir sebebten göndermek istersen mutlaka Stock bir rom Odin ile yükleyip gönderirsen ozaman sorun olmaz :oke:

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Ben cihaza Apk dosyalarından 2-3 pro uygulama indirdim, (Dr.Web-TuneIn Pro-PlayerPro), bunların bir zararı var mıdır ? Yani telefonda ve bilgisayarda tarattıktan sonra atıyorum cihaza ve sorun çıkmadı, önerebileceğiniz yararlı,olmazsa olmaz dediğiniz, özellikle PlayStore'da ücretli olan ama apk dosyasını bulabileceğim uygulamaları boş bir zamanınızda cevap olarak verir misiniz ? Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

silenthills

Üye
Turkiyeye girdigi ilk gun aldım çok güzel cihaz ama en sık kullandığım nrive 11 navigasyon programı bu cihazda çalışmadı halende çalışan sürümünü bula bilmiş değilim.
varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben cihaza Apk dosyalarından 2-3 pro uygulama indirdim, (Dr.Web-TuneIn Pro-PlayerPro), bunların bir zararı var mıdır ? Yani telefonda ve bilgisayarda tarattıktan sonra atıyorum cihaza ve sorun çıkmadı, önerebileceğiniz yararlı,olmazsa olmaz dediğiniz, özellikle PlayStore'da ücretli olan ama apk dosyasını bulabileceğim uygulamaları boş bir zamanınızda cevap olarak verir misiniz ? Teşekkürler.

Android Uygulama burdanda bakabilirsin bir çok uygulama mevcut ama olmazsa olmaz uygulama olarak uygun bir zamanda belirtirim launcher yani arayüz çalıştırıcı olarak şarj süresi sizin için önemli değilse Go launcher uygulamasını kullanabbilir müzik zevki içinde poweramp kullanabilirsiniz.Tabi aklıma geldikçe belirtirim :oke:

Yukarıda bahsettiğim bir çok uygulamaların hemen hemen son sürümleri sitemizde mevcut :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
yalinakgl

yalinakgl

Üye
Poweramp ne yazık ki olmadı, lisansı kabul etmedi program. Neyse diğerini kullanmaya devam artık :)
PlayStore çöplükten geçilmiyor, bir sürü boş uygulama var. AppleAppStore bu konuda çok daha ileride ben bunu anladım... :kotu:

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Poweramp ne yazık ki olmadı, lisansı kabul etmedi program. Neyse diğerini kullanmaya devam artık :)
PlayStore çöplükten geçilmiyor, bir sürü boş uygulama var. AppleAppStore bu konuda çok daha ileride ben bunu anladım... :kotu:

Son güncelleme ile yaklaşık 60bin uygulama silindi , tercih meselesi tabi :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye

Siz marketten herhangi bir uygulamayi beğenirseniz uygulamanın tam adını veya market linkini bana özel mesaj ile bildirin.

Ayrıca şunu da belirteyim.birçok uygulama galaxy s4'te çalışmaz.bir süre beklememiz gerekecek.sebebi ise poweramp'ta olduğu gibi lisans hataları.bu gibi hatalar root olmadan çözülemiyor.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Sergenc

Sergenc

Üye
herkese hayırlı olsun bnde 3 gun once s3u satıp s4e gecıs yaptım ve gayet memnunum bi reklamda s4 diger akıllı telefonlardan dahamı akıllı dıyodu cdden dogru demısler,telefonu elımde goren arkadaslarım hayran kaldılar,teknolojıyı seven herkese tavsıye tavsıye ederım S4ü

- - - Eklendi - - -

hocam bide sorum olcak S4 icin flash player eklentisi geldımı youtubetan bi kac tane bulup denedım ama çalıştırmadı sızın kullandıgınız yada tavsıye edecegınız bı eklentı varmı

KayraBey

KayraBey

Üye
herkese hayırlı olsun bnde 3 gun once s3u satıp s4e gecıs yaptım ve gayet memnunum bi reklamda s4 diger akıllı telefonlardan dahamı akıllı dıyodu cdden dogru demısler,telefonu elımde goren arkadaslarım hayran kaldılar,teknolojıyı seven herkese tavsıye tavsıye ederım S4ü

- - - Eklendi - - -

hocam bide sorum olcak S4 icin flash player eklentisi geldımı youtubetan bi kac tane bulup denedım ama çalıştırmadı sızın kullandıgınız yada tavsıye edecegınız bı eklentı varmı

Android uygulamalar bölümünde flash player mevcut.onları denediniz mi?

yalinakgl

yalinakgl

Üye

Siz marketten herhangi bir uygulamayi beğenirseniz uygulamanın tam adını veya market linkini bana özel mesaj ile bildirin.

Ayrıca şunu da belirteyim.birçok uygulama galaxy s4'te çalışmaz.bir süre beklememiz gerekecek.sebebi ise poweramp'ta olduğu gibi lisans hataları.bu gibi hatalar root olmadan çözülemiyor.

İlginiz için teşekkür ederim :) Alışmam gereken terimler var, dediğim gibi bu güne kadar iPhone kullanan ben, bi çılgınlık edip S4 aldım. Çevremden alışamazsın, yapamazsın gibi çok negatif şey duydum. Ama şunu açık ve net söyleyebilirim ki; Android kullanıcıyı kısıtlamaması sebebiyle iOS'a 5 basar. Ayrıca bazı arkadaşlar donmalardan şikayetçi, milisaniyelik donmalar dışında hiç sorun yaşamıyorum şahsen ben zaten çok sık yaşanılan bir olay da değil bu. Şunu söyleyebilirim, sanırım S4 ile teknoloji ve akıllı telefon çağı apayrı bir boyut kazanacak.

• Beğen

canazoe

Üye
halen navigasyon programı kullanan yok mu arkadaşlar?

yalinakgl

yalinakgl

Üye

Bana kalırsa gerçekten kaliteli bir navigasyonun S4'e uygun olarak programlanması çok fazla bi zaman almaz. Yine de cidden kaliteli bir şey için zaman vermek gerekir.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sygic denemelerim sürüyor :oke:

Edit------------

Çalıştırdım uydu yön ve hesaplama hızı biraz arttı şimdilik bunu söyleyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: yalinakgl
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşlar s4 alanlara öncelikle hayırlı olsun diyerek , sizlere bir sorum olacak ; ben s3 kullanıcısıyım ve kullandığım sürüm 4.1.2 , telefon rehberinin geç açılması sebebi ile 3. parti program (exdialer) kullanıyorum ; merak ettiğim ise sizdeki 4.2.2 sürümünde rehberin geç açılma problemi devam ediyormu ? Bu sorumu yanıtlayabilirseniz sevinirim.. Allah kazasız belasız kullanım nasip etsin tüm s4 kullanıcılarına.......

• Beğen
Tepkiler: yalinakgl ve Dede
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar s4 alanlara öncelikle hayırlı olsun diyerek , sizlere bir sorum olacak ; ben s3 kullanıcısıyım ve kullandığım sürüm 4.1.2 , telefon rehberinin geç açılması sebebi ile 3. parti program (exdialer) kullanıyorum ; merak ettiğim ise sizdeki 4.2.2 sürümünde rehberin geç açılma problemi devam ediyormu ? Bu sorumu yanıtlayabilirseniz sevinirim.. Allah kazasız belasız kullanım nasip etsin tüm s4 kullanıcılarına.......
Öncelikle sorunun yeri burası değil ama en azından bilmeniz için söyleyim 4.2.2 sürümünü S2'de denedim rehber sorunu yoktu Omega rom kurdum arkadaşımın telefonu S3'tü ondada sorun olmadı Şimdi S4'de ise gayet hızlı.İyi dilekleriniz için teşekkür eder ilgili konu ve bölümlerde sorularınızı sormanız dileğiyle keyifli forumlar.

• Beğen
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Öncelikle sorunun yeri burası değil ama en azından bilmeniz için söyleyim 4.2.2 sürümünü S2'de denedim rehber sorunu yoktu Omega rom kurdum arkadaşımın telefonu S3'tü ondada sorun olmadı Şimdi S4'de ise gayet hızlı.İyi dilekleriniz için teşekkür eder ilgili konu ve bölümlerde sorularınızı sormanız dileğiyle keyifli forumlar.

Cevap için teşekkür ederim. Bu bölümde sormamın sebebi ; sizlerin orijinal toucwiz de 4.2.2 kullanmanızdı ; kendi bölümümde sorsamda sağlıklı bir cevap alabileceğimi düşünmedim ; genede yanıt verdiniz teşekkürler.....

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Dede
yalinakgl

yalinakgl

Üye
Arkadaşlar şimdi bu S4'de hızlı bakış özelliğini biliyorsunuz, ekran kapalıyken elinizi sensörün üzerine koymanız yeterli oluyor. Bende o özellik '' Yardım '' kısmında denerken gayet çalışıyor, normal denediğimde çalışmıyor. Sebebi ne olabilir ?

eren2934

eren2934

Üye
Arkadaşlar şimdi bu S4'de hızlı bakış özelliğini biliyorsunuz, ekran kapalıyken elinizi sensörün üzerine koymanız yeterli oluyor. Bende o özellik '' Yardım '' kısmında denerken gayet çalışıyor, normal denediğimde çalışmıyor. Sebebi ne olabilir ?

Akilli telefon:)

cardanadam

cardanadam

Üye
Telefona güncelleme geldi güncelledim ama ne güncellemesi olduğunu anlayamadım

Üst Alt