------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

61ofli1967

61ofli1967

Üye
Fifa yüklemek istiyorum S4'üme. Ama bulamadım hiç bi yerde. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Benide ekle kardeş

hbo2488

Üye
Arkadaslar ben uzun yillar iphone kullandiktan sonra samsung s4 aldim cok yabwnciyim telefona is icin malezyaya gittigimde ordan aldim telefonu dil seceneklerinde Turkce yok asya kokenli oldugu icin sacma sapan diller var isin kisacasi ben bu telefonu nasil Turkce yaparim lutfen yardim

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar ben uzun yillar iphone kullandiktan sonra samsung s4 aldim cok yabwnciyim telefona is icin malezyaya gittigimde ordan aldim telefonu dil seceneklerinde Turkce yok asya kokenli oldugu icin sacma sapan diller var isin kisacasi ben bu telefonu nasil Turkce yaparim lutfen yardim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

GT-9500 yada GT-9505 hangisini aldınız ?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Kardes marketten morelocale 2 programını indir bir dene olmazsa s4 için türkiye yazılımını kurman gerekebilir

hbo2488

Üye

GT-9500 yada GT-9505 hangisini aldınız ?

Gt 9500 yaziyor kutusunda ne farki var ki

- - - Eklendi - - -

Kardes marketten morelocale 2 programını indir bir dene olmazsa s4 için türkiye yazılımını kurman gerekebilir

Programi arkadasim kurdu ama hata verdi daha market neresi nasil girilir onu bile bulamadim ki nasil turkce yazilim kurucam ?

- - - Eklendi - - -

Programi arkadasim kurdu ama hata verdi daha market neresi nasil girilir onu bile bulamadim ki nasil turkce yazilim kurucam ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gt 9500 yaziyor kutusunda ne farki var ki

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Öncelikle iki model arasında farklı sürüm yüklememiniz için sordum.Aksi halde telefon brick olur.Odin ile bu romu yükleyebilirsiniz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Simdi durum nedir kurtarabilicekmiyiz ?
Tabi bir üst mesajda verdiğim linki indirin forumda odin ile nasıl yazılım yüklenir anlatımı var.Herşey orjinal bir şekilde kullanabilirsiniz.Unutmayınızki bu tür işlemler herzaman risk içerir ve tüm sorumluluk size aittir.

hbo2488

Üye

Tabi bir üst mesajda verdiğim linki indirin forumda odin ile nasıl yazılım yüklenir anlatımı var.Herşey orjinal bir şekilde kullanabilirsiniz.Unutmayınızki bu tür işlemler herzaman risk içerir ve tüm sorumluluk size aittir.
Haklisiniz tabiama tedirgin oluyor insan yeni cihaz haal kirikliklari olsun istemiyor insan

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim desteginiz icin sanırım bilgisayardan yapılıyor bu işlem umarım sorunsuz hallederim ve bende su hevesimle aldığım telefonu kullanırım

Rica ederim evet bilgisayardan yapılıyor.Tekrar hayırlı olsun:)

axi58

axi58

Üye
Mail hesabına adresimi kaydettim simdi baska adresimi kaydettim iki mail adresimide aciyo ilkini nasil silebilirim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
axi58

axi58

Üye
Hesap ekle var sil yokki acemiyim henuz yapamadim:(

- - - Eklendi - - -

Mailimde birlesik gelen kutusu diyo her iki adresde acik

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hesap ekle var sil yokki acemiyim henuz yapamadim:(

- - - Eklendi - - -

Mailimde birlesik gelen kutusu diyo her iki adresde acik

Silmek için o hesabi tıklayın sag alt köşedeki hesabi kaldır gözükür :oke:

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Aviary Fotoğraf uygulaması için bütün özellikleri açılmış apk bulabilen var mı? Ben bulamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim :o:o:o

axi58

axi58

Üye
Teşekkür ederim bide kilit ekrandaki hayat arkadasi yazısı nasıl gidiyor

Üst Alt