Nextman
Emekli Yönetici
Bu konu neden sabit degil
Henuz daha cok yeniyiz az kullanicimiz var talep artarsa uste aliriz

Bu konu neden sabit degil

Arkadaslar ben uzun yillar iphone kullandiktan sonra samsung s4 aldim cok yabwnciyim telefona is icin malezyaya gittigimde ordan aldim telefonu dil seceneklerinde Turkce yok asya kokenli oldugu icin sacma sapan diller var isin kisacasi ben bu telefonu nasil Turkce yaparim lutfen yardim
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar ben uzun yillar iphone kullandiktan sonra samsung s4 aldim cok yabwnciyim telefona is icin malezyaya gittigimde ordan aldim telefonu dil seceneklerinde Turkce yok asya kokenli oldugu icin sacma sapan diller var isin kisacasi ben bu telefonu nasil Turkce yaparim lutfen yardim
GT-9500 yada GT-9505 hangisini aldınız ?
Kardes marketten morelocale 2 programını indir bir dene olmazsa s4 için türkiye yazılımını kurman gerekebilir
Kardes marketten morelocale 2 programını indir bir dene olmazsa s4 için türkiye yazılımını kurman gerekebilir
Gt 9500 yaziyor kutusunda ne farki var ki
- - - Eklendi - - -
Programi arkadasim kurdu ama hata verdi daha market neresi nasil girilir onu bile bulamadim ki nasil turkce yazilim kurucam ?
- - - Eklendi - - -
Programi arkadasim kurdu ama hata verdi daha market neresi nasil girilir onu bile bulamadim ki nasil turkce yazilim kurucam ?
Simdi durum nedir kurtarabilicekmiyiz ?
Öncelikle iki model arasında farklı sürüm yüklememiniz için sordum.Aksi halde telefon brick olur.
Tabi bir üst mesajda verdiğim linki indirin forumda odin ile nasıl yazılım yüklenir anlatımı var.Herşey orjinal bir şekilde kullanabilirsiniz.Unutmayınızki bu tür işlemler herzaman risk içerir ve tüm sorumluluk size aittir.Simdi durum nedir kurtarabilicekmiyiz ?
Haklisiniz tabiama tedirgin oluyor insan yeni cihaz haal kirikliklari olsun istemiyor insan
Tabi bir üst mesajda verdiğim linki indirin forumda odin ile nasıl yazılım yüklenir anlatımı var.Herşey orjinal bir şekilde kullanabilirsiniz.Unutmayınızki bu tür işlemler herzaman risk içerir ve tüm sorumluluk size aittir.
Tabiki riske girmeden yakınınızda bir servis varsa onada yükletebilirsiniz.Ancak işlem oldukça basit zaten.Bakın bu konuyu okuyunuz yinedeHaklisiniz tabiama tedirgin oluyor insan yeni cihaz haal kirikliklari olsun istemiyor insan
Tabiki riske girmeden yakınınızda bir servis varsa onada yükletebilirsiniz.Ancak işlem oldukça basit zaten.Bakın bu konuyu okuyunuz yinede
http://www.maxicep.com/samsung-andr...irmware-stock-rom-yukleme-rehberi-777065.html
Teşekkür ederim desteginiz icin sanırım bilgisayardan yapılıyor bu işlem umarım sorunsuz hallederim ve bende su hevesimle aldığım telefonu kullanırım

Mail hesabına adresimi kaydettim simdi baska adresimi kaydettim iki mail adresimide aciyo ilkini nasil silebilirim

Hesap ekle var sil yokki acemiyim henuz yapamadim
- - - Eklendi - - -
Mailimde birlesik gelen kutusu diyo her iki adresde acik