------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhabalar.
Bende dün s4 e dün itibariyle ulaştım ve artık s4 kullanıyorum. Ama bir sorum olacak, önceden google storedan ve yüklenmiş uygulamaları sdcarda taşımak mümkündü. S4te ise bunu beceremedim veya bulamadım. Sdcardtan çalıştırmak istiyorum tüm uygulamaları. Bunu nasıl yapabilirim veya ne yapmam gerekiyordu. Yardımcı olursanız sevinirim

Bir süre daha beklemeniz gerekecek zira root işlemi olmadan bunu yapamazsınız

• Beğen
Tepkiler: .caner.

MrTech

MrTech

Üye
Tüm alan arkadaşlara hayırlı olsun :)

- - - Eklendi - - -

Bizde S10 olur alırız :ehe

canazoe

Üye
O zaman root un yayınlanmasını mı beklememiz gerekecek yani :( Umarım en kısa zamanda yayınlanır da sdcarddan çalışmanın keyfini süreriz:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MrTech ve ANIL

canazoe

Üye

Yaşarrrr :zzz:

Tabiki ama fazla uzun sürmez onun içinde detaylı bir konu hazırlamayı düşünüyorum kısmet olursa :oke:

Konuyu buradan takip etmeye devam o halde. Bir de kısa zamanda bir navigasyon eklesek güzel olur diye düşünüyorum ;)

• Beğen
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
s4 de sorunum android obb kılasörüne oyun atamıyorum bilen yokmu

m184

Üye
s4 için hangi navigasyonu tavsiye edersiniz arkadaşlar

canazoe

Üye
Ben bugüne kadar hep igo kullandım ama daha s4 için olanını görmedim. Bu başlık altından programları ve diğer tecrübelerimizi paylaşsak nasıl olur ?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

m184

Üye
Ben bugüne kadar hep igo kullandım ama daha s4 için olanını görmedim. Bu başlık altından programları ve diğer tecrübelerimizi paylaşsak nasıl olur ?

güzel olur dostum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tabiki arkadaslar yanliz forum dışı indirme linkleri yada site isimleri paylasmayalım.Navigasyondaki tercihim sygic.onuda konuya pc basına gecince eklerim.

neksushot

Üye
Arkadaşlar bendese galaxy note var 1 sene önce aldım noteyi satıp s4 alıyımmı sizce şuanda 1200 tl nakit var noteyide 750 tlye sayıyorlar telciler satıp s4 alıyımmı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bendese galaxy note var 1 sene önce aldım noteyi satıp s4 alıyımmı sizce şuanda 1200 tl nakit var noteyide 750 tlye sayıyorlar telciler satıp s4 alıyımmı
İhtiyaçlarını karşılayacaksa alabilirsin.

cardanadam

cardanadam

Üye
bende varım

ANIL

ANIL

Admin
Galaxy S4: Kamera hakkında bilmeniz gereken her şey

[video=youtube;80Crum00l4s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=80Crum00l4s#t=26s[/video]

• Beğen
Tepkiler: Dede
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye

Nasıl atamıyorsun hata nedir ?

bilgisayardan obb kılasörüne oyunun dosyasını atmaya çalışırken aygıt bağlantısı kesilmiş veya yanıt vermeyi durdurmuş hatası alıyorum telefondan kopyala yapıştır yapıyorum obb kılasörüne oda olmuyor obb'kılasörüne birşey atamadım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilgisayardan obb kılasörüne oyunun dosyasını atmaya çalışırken aygıt bağlantısı kesilmiş veya yanıt vermeyi durdurmuş hatası alıyorum telefondan kopyala yapıştır yapıyorum obb kılasörüne oda olmuyor obb'kılasörüne birşey atamadım
Anladım hangi oyunu atıyorsun forum linkini verirsen bu gece deneyip buraya belirtirim :oke:

neksushot

Üye
Ahmetkartal bendede böyle oluyordu özellikle gta3 e mobil mod atarken ve vice cityde obb yaparken tek yapman gereken telindeki sd kartın varsa bilgisayara tak ona at ordan tele geri tak bukadar iyi forumlar

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye

Anladım hangi oyunu atıyorsun forum linkini verirsen bu gece deneyip buraya belirtirim :oke:

pes 2012
apk
sd

- - - Eklendi - - -

Ahmetkartal bendede böyle oluyordu özellikle gta3 e mobil mod atarken ve vice cityde obb yaparken tek yapman gereken telindeki sd kartın varsa bilgisayara tak ona at ordan tele geri tak bukadar iyi forumlar

sorun telefondan obb kılasörüne taşıyamıyorsun zaten root yapmış olsam bunlarla uğraşmam

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pes 2012
apk
sd

- - - Eklendi - - -

sorun telefondan obb kılasörüne taşıyamıyorsun zaten root yapmış olsam bunlarla uğraşmam

Ben obb klasörüne dosyayı attım sorun yok

Üst Alt