KD1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kasa derken aç biraz iki soruma da cevap verebilecek niteliktekasa komple degisecek
Çift camlı ya bi ön cam var bide arka cam. Arkadaki kameranın olduğu yeri demiyorum yanlış anlaşılmasınarka cam derken sen neyi kasdettin
Hayır kardeşim arkayı kırdımon tarafimi kirdin
Evet içte çatlak gözüküyor ama dış sapasağlamsoylemi oldu dis tarafi duruyor asil telefonun icindekini kirdin
Ya ne ısınması kardeşim düşürdüm telefonu sonra bi baktım çatlak var dokundum bişey yok içte sorun var ısınmayla alakası yokicersi catlamissa ısınmadan felan olmustur
ekranin catlamasi gerekmezmiydi dusurdugunde içten olduysa servise ver ama suda var distan olasaydi 500 kusur para istiyorlar kasa komple degisiyorYa ne ısınması kardeşim düşürdüm telefonu sonra bi baktım çatlak var dokundum bişey yok içte sorun var ısınmayla alakası yok
Neyse sen benim derdimi tam anlayamadın anıl saol yinede. Yardım edebilecek biri var mı lütfen?ekranin catlamasi gerekmezmiydi dusurdugunde içten olduysa servise ver ama suda var distan olasaydi 500 kusur para istiyorlar kasa komple degisiyor
Peki bu hd super amoled özelliği ?Ekranla beraber ön kasa değişiyor. Ben 470 TL'ye orjinal S4 ekranı taktırdım.
HD Amoled ekranın türü diye biliyorum. Ekran orjinal olduğuna göre vardır herhalde. Ben ekranda bir fark göremedim.Peki bu hd super amoled özelliği ?
Yine aynı kardeşim 400 tl istiyolar. Galiba servis yerine 100 tl ye değiştiren yerler var oralara gidicez başka çaresi yok çünkü. Az bi yükseklikten düştü diye ekran kırılmamalı bence hemde 2000 tl lik telefondan bahsediyosak... Ama anlamadığım şey şu camı değiştirdikten sonra ekran yine hd super amoled olarak mı kalıcak yoksa daha mı kalitesizleşicek bi fikrin var mı bu konuda bi yardım et be kardeşimBende teli ilk aldığımda aynı sorunu yasamısdım ortalama 1 metre yükseklikten düşmüştü panel komple degisiyor o zaman samsung 400 tl almışdı s4 ilk cıktıgında su anki fiyatı bilmiyorum
100tl lik camı bilemem ama orjinal cam takıldkdan sonra teli belkide 100 kere düşurdüm hiç bisey olmadı bi cok kisi aynı sorunu yasıyor tel sıfır alındıgında en ufak bi aksilikde iç cam catlıyo samsungun 2bin tl veren 400 daha verir mantığıyla yapdigi bir oyun benceYine aynı kardeşim 400 tl istiyolar. Galiba servis yerine 100 tl ye değiştiren yerler var oralara gidicez başka çaresi yok çünkü. Az bi yükseklikten düştü diye ekran kırılmamalı bence hemde 2000 tl lik telefondan bahsediyosak... Ama anlamadığım şey şu camı değiştirdikten sonra ekran yine hd super amoled olarak mı kalıcak yoksa daha mı kalitesizleşicek bi fikrin var mı bu konuda bi yardım et be kardeşim
Bencede kardeşim haklısın. Bilerek dandik mi yapıyorlar ne yapıyorlarsa sonra bidaha 400 ver bidaha ver derken soyuyolar adamı...100tl lik camı bilemem ama orjinal cam takıldkdan sonra teli belkide 100 kere düşurdüm hiç bisey olmadı bi cok kisi aynı sorunu yasıyor tel sıfır alındıgında en ufak bi aksilikde iç cam catlıyo samsungun 2bin tl veren 400 daha verir mantığıyla yapdigi bir oyun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?