Galaxy s3

Sponsorlu Bağlantılar

gungfu155110

gungfu155110

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3
Arkadaşlar lumia almak istedigimden galaxy s3 mu satmak yada lumia 920 ile takas yapmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar için 0507 954 78 72 numaram cihaz temiz android 4.2.2 yüklü rootlu triangle away ile sayac sifirlanmis ekranda alindigi gunden beri jelatini mevcut en fazla 4 aylık bir cihaz saygılar

enterneoll

enterneoll

Üye
bence kendine yazık edersin benden söylemesi...

gungfu155110

gungfu155110

Üye
    Konu Sahibi
Neden s3 daha mı iyi

NUD

NUD

Üye
evet daha iyi kasıyor donuyor:)

anemik

anemik

Üye
Galaxy S3 = mantıklı seçim , uygulama ve oyun zenginliği , parça aksesuar bolluğu.
Lumia = heyecan aramak için ideal , kaliteli güzel telefon Allah var yukarda,uygulama ve oyun android kadar değil.
Hız olarak Lumia 1 adım önde evet doğru.özellik olarak çok iyi fakat sistem olarak belki geridedir.

Dene kullan ve kıyasla kendin.Sadece bizlere danış ama son deneyişi kendin yapki sonra millete kızma ;)

gungfu155110

gungfu155110

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 = mantıklı seçim , uygulama ve oyun zenginliği , parça aksesuar bolluğu.
Lumia = heyecan aramak için ideal , kaliteli güzel telefon Allah var yukarda,uygulama ve oyun android kadar değil.
Hız olarak Lumia 1 adım önde evet doğru.özellik olarak çok iyi fakat sistem olarak belki geridedir.

Dene kullan ve kıyasla kendin.Sadece bizlere danış ama son deneyişi kendin yapki sonra millete kızma ;)

Kullandim oyun yok diye buna geri döndüm zati hocam yani kararim kesin

Kerim.

Kerim.

Üye
oyle bi sacmalik yapma

krstnck

krstnck

Üye
Mesaj kutun dolu üstad.

miaculpa

miaculpa

Üye
üstad s3 'ü değiştirmen en büyük yanlışın olur bizden söylemesi

gungfu155110

gungfu155110

Üye
    Konu Sahibi
Yoolladim yurt içi sürüm yukselttim sifirlama o yani 4.2.2 oldu

..maHsun..

Üye

Allah var yukarıda demişsin Allah mekandan münezehtir tevbe et