Takas galaxy s3 & Galaxy Grand duos

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdix.x

erdix.x

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 & Galaxy Grand duos
Selam arkadaşlar elimde 2 aylık htc desire 601 cep telefonu vardır daha orj aksesuarları açılmamıştır .. Eş değer telefonlarla takasa etmek istiyorum örn.. S3 ve Galaxy Grand duos 5'inc olan ile ,, İyi forumlar

Peocawe

Peocawe

Üye
Selam arkadaşlar elimde 2 aylık htc desire 601 cep telefonu vardır daha orj aksesuarları açılmamıştır .. Eş değer telefonlarla takasa etmek istiyorum örn.. S3 ve Galaxy Grand duos 5'inc olan ile ,, İyi forumlar

sanırım Aydında oturuyosun. Mesela Ankara ile takası nasıl yapabilirsin? önce biz mi göndereceğiz yoksa sen mi?

erdix.x

erdix.x

Üye
    Konu Sahibi
Ayni anda göndericez kardesim olursa ve hangi telefon ile düşünüyorsun

Peocawe

Peocawe

Üye
Ayni anda göndericez kardesim olursa ve hangi telefon ile düşünüyorsun

yok sadece meraktan sordum hocam. aynı anda göndermek çok sakat bi durum birinin birine güvenmesi lazım. general mobile discovery teklif edebilirdim ama düşünür müsünüz bilmem.

erdix.x

erdix.x

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim o zaman model düşürmüş olurum sende biliyorsun üzerine verebilir misin

Peocawe

Peocawe

Üye
Kardesim o zaman model düşürmüş olurum sende biliyorsun üzerine verebilir misin

2. el piyasaları aynı diye biliyorum. Ayrıca teknik bakımdan discovery daha üstün değil mi? özellikle ekran konusunda.

erdix.x

erdix.x

Üye
    Konu Sahibi
Cihazin kac aylik ve hangi kardes kutu fatura herşey varmi orjinal aksesuarlari falanHangi renk

Peocawe

Peocawe

Üye
Cihazin kac aylik ve hangi kardes kutu fatura herşey varmi orjinal aksesuarlari falanHangi renk

2 aylık cihaz. 22 ay garantisi mevcut daha. kutu orjinal aparatlar ilk günki gibi. sadece faturası yok.. siyah renk

erdix.x

erdix.x

Üye
    Konu Sahibi
Nasil faturasi yok hocamKac gb modeli o

Peocawe

Peocawe

Üye
4gb. faturası için her hangi bi bahanem yok, kayıp. ama samimi olmak gerekirse o konuda bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Prootsar

Prootsar

Üye
üzerinden 3 ay geçmiş ama bende galaxy grand var beyaz renk istersen eğer.

LordJosepsh

LordJosepsh

Üye
Lumia 720?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt