Silinen Üye 2278944
Kapalı Hesap
o önemi yok dediğin testlerin öyle bir önemi varki o testler birebir gerçek tabi androidler babayı alınca böyle denmesi kolay. halen 1gb üstü oyunları çatır çatır açan yüksek fps veren bir gram kasmayan iphone4s e rakip getiremedi be android.4 çekirdekmiş haha gördük 4 çekirdeğin bencmark karşılaştırmasını 4s lerle . utansınlar bence 4 çekirdek 1.5hz 1gb ram le ---- 512ram 1ghz çift çekirdek iphoneun bencmarkını tutturamadılar . heleki o iphoneun işlemcisi 1.5ghz olsa varya oturur ağlatır androidi bilmem düşündünüzmü.
tamam sen cok akillisin
apple degin sunu jobsun yerine gecirsinler 
- - - Eklendi - - -
herşeyiniz donanım di mi? O testlerin bir önemi yok da neden yapılıyor? Geç bunları kardeşim ya taraftar olma fanatik de olma..Iphone 4s e jailbreak yap kullan.. Tutturmuşsunuz bir donanım ha donanım.. Tegra olması çok mu önemli? Performanslı olması mı önemli? Donanım lafta kaldıktan sonra bi işe yaramaz s3 hariç hiçbir cihaz iphone 4s le kıyaslanamaz bile..
ios guzel ama kisitlamali, ozgurluk yok apple istedigini yapa bilirsin kendin istedigini deil
- - - Eklendi - - -
Bu tip konular amma uzuyor arkadaş.Oku oku bitmiyor.Hiçbir cevap arkadaşı doyurmamış.Sürekli neden sorup duruyor.Madem bu tip telefon alacak kadar paranız var gidin herhangi birini alın olay bitsin.isteklerinizi her ikiside karşılar.Bu tip sorular içeren konular yüzünden mutlaka tartışma çıkıyor.Her iki telefonunda donanımsal ve yazılımsal olarak özellikleri belli.Boşa vakit kaybı başka birşey değil...Bazen bu konuların hava atma amaçlı açıldığını düşünüyorum nedense... 2000 liram var nereye saçayım yardım edin.Yardım ederkende birbirinizi yiyin![]()
dogru ama yeter artik fanboyluk yapma. Ne yani simdi iphone 4s galaxy s3 den iyimi? Digelim iyi o zaman boyle bi soru yaraniyor. Samsung o kadarmi a.ptal 4s ten kotu cihaz cikara?