Galaxy s3 mü? İphone 4s mi? Yardım edinn..lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
o önemi yok dediğin testlerin öyle bir önemi varki o testler birebir gerçek tabi androidler babayı alınca böyle denmesi kolay. halen 1gb üstü oyunları çatır çatır açan yüksek fps veren bir gram kasmayan iphone4s e rakip getiremedi be android.4 çekirdekmiş haha gördük 4 çekirdeğin bencmark karşılaştırmasını 4s lerle . utansınlar bence 4 çekirdek 1.5hz 1gb ram le ---- 512ram 1ghz çift çekirdek iphoneun bencmarkını tutturamadılar . heleki o iphoneun işlemcisi 1.5ghz olsa varya oturur ağlatır androidi bilmem düşündünüzmü.

tamam sen cok akillisin :ehe apple degin sunu jobsun yerine gecirsinler :oke:

- - - Eklendi - - -

herşeyiniz donanım di mi? O testlerin bir önemi yok da neden yapılıyor? Geç bunları kardeşim ya taraftar olma fanatik de olma..Iphone 4s e jailbreak yap kullan.. Tutturmuşsunuz bir donanım ha donanım.. Tegra olması çok mu önemli? Performanslı olması mı önemli? Donanım lafta kaldıktan sonra bi işe yaramaz s3 hariç hiçbir cihaz iphone 4s le kıyaslanamaz bile..

ios guzel ama kisitlamali, ozgurluk yok apple istedigini yapa bilirsin kendin istedigini deil

- - - Eklendi - - -

Bu tip konular amma uzuyor arkadaş.Oku oku bitmiyor.Hiçbir cevap arkadaşı doyurmamış.Sürekli neden sorup duruyor.Madem bu tip telefon alacak kadar paranız var gidin herhangi birini alın olay bitsin.isteklerinizi her ikiside karşılar.Bu tip sorular içeren konular yüzünden mutlaka tartışma çıkıyor.Her iki telefonunda donanımsal ve yazılımsal olarak özellikleri belli.Boşa vakit kaybı başka birşey değil...Bazen bu konuların hava atma amaçlı açıldığını düşünüyorum nedense... 2000 liram var nereye saçayım yardım edin.Yardım ederkende birbirinizi yiyin :kop2:

dogru ama yeter artik fanboyluk yapma. Ne yani simdi iphone 4s galaxy s3 den iyimi? Digelim iyi o zaman boyle bi soru yaraniyor. Samsung o kadarmi a.ptal 4s ten kotu cihaz cikara?

franzliszt

franzliszt

Üye
tamam sen cok akillisin :ehe apple degin sunu jobsun yerine gecirsinler :oke:

- - - Eklendi - - -

ios guzel ama kisitlamali, ozgurluk yok apple istedigini yapa bilirsin kendin istedigini deil

- - - Eklendi - - -

dogru ama yeter artik fanboyluk yapma. Ne yani simdi iphone 4s galaxy s3 den iyimi? Digelim iyi o zaman boyle bi soru yaraniyor. Samsung o kadarmi a.ptal 4s ten kotu cihaz cikara?
işte güzel kardeşim biz neden yazıyoruz acızık öğreninde ne ne değildir bilin diye yoksa umrumda değil istersen samsung istersen sony istersen apple al ben her sene farklı cihaz kullnıyorum biraz araştırırsan görürsün ne ne değil
bak bu siteye en iyi test eden site bu şuan ;

- - - Eklendi - - -

daha kullanıp bilip bilmedende o kısıtlı bu kısıtlı deme daha cydia tweaklerini bilmiyorsun 3,4 market görmemişsin appstore görmüşsün , jailbreakden sonra stunların hepsi dahil cihazını istediğin gibi görselleştirebiliyorsun
sonra biz savununca diyorlarki iki fanatik kavga ediyor ozaman sığır gibi ne yeni çıktıysa onu alın forumda tartışılmayacaksa sadece makale yazın okuyun .

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
işte güzel kardeşim biz neden yazıyoruz acızık öğreninde ne ne değildir bilin diye yoksa umrumda değil istersen samsung istersen sony istersen apple al ben her sene farklı cihaz kullnıyorum biraz araştırırsan görürsün ne ne değil
bak bu siteye en iyi test eden site bu şuan ;

- - - Eklendi - - -

daha kullanıp bilip bilmedende o kısıtlı bu kısıtlı deme daha cydia tweaklerini bilmiyorsun 3,4 market görmemişsin appstore görmüşsün , jailbreakden sonra stunların hepsi dahil cihazını istediğin gibi görselleştirebiliyorsun
sonra biz savununca diyorlarki iki fanatik kavga ediyor ozaman sığır gibi ne yeni çıktıysa onu alın forumda tartışılmayacaksa sadece makale yazın okuyun .

kullanmadigmi nerden biliyosun? Iphone 4 te 4s te kullandim hemde jailbreakli cok kisitlamali tek ustunlugu oyun ve uygulama

muzip03

Üye
    Konu Sahibi
Bu tip konular amma uzuyor arkadaş.Oku oku bitmiyor.Hiçbir cevap arkadaşı doyurmamış.Sürekli neden sorup duruyor.Madem bu tip telefon alacak kadar paranız var gidin herhangi birini alın olay bitsin.isteklerinizi her ikiside karşılar.Bu tip sorular içeren konular yüzünden mutlaka tartışma çıkıyor.Her iki telefonunda donanımsal ve yazılımsal olarak özellikleri belli.Boşa vakit kaybı başka birşey değil...Bazen bu konuların hava atma amaçlı açıldığını düşünüyorum nedense... 2000 liram var nereye saçayım yardım edin.Yardım ederkende birbirinizi yiyin :kop2:

Arkadsm donanm acsndan 2sde uygun bna ama yormlarn hpsnı okudysan orda anlman grken dayanklgıda onemlı ddm ve tlfnu patlyna kadar kullanan brsym dmstim.. Tecrublı oldgn blli hava atma knusnda.. Bn benm ıhtycmı karslyck daynıklı tlfn aryrum snın dedgn gbı yapıp arastrmadan alsaydm 2000 lırayı o zaman sacms olcktm emın ol..

KayraBey

KayraBey

Üye
Hava atmak benim için söylenecek en son söz olur bundan emin ol.Bence 1 telefona o kadar para verilmez.ne s3 ne iphone.Bana göre telefon oyun oynanacak bir cihaz da değildir.Oyun için konsollar vardır.Herkesin görüşü vardır bu konuda buda benimki.Ama bu tip konular o kadar baydı ki artık o kadar olsun yani.Heryerde o mu bu mu yardım edin abiler ablalar misali... Bak git hepsini bul oku hep bir tartışma var.Bak 2 arkadaş tartışıyor hala ortak bir yol yok.Şahsi düşüncem bu tip konuların sonu hep tartışma ile bitiyor ve konuyu açan gidip başka telefon alıyor :kop2:

Dipnot : Sen bu mesajları ne ile ve nasıl yazıyorsun? Türkçen zayıf galiba yazdığın mesajı okumakta zorlanıyorum.Hiçbir kelimen tam değil.Hep harf eksik.Bunu kasten yapıyorsun ama bence iğrenç.Lütfen Türkçemize sahip çıkalım.Bu nedir şimdi Allah aşkına???

karslyck = karşılayacak , hpsnı = hepsini , tlfnu = telefonu , 2sde = ikiside .... eee yani yuh! Klavyenin tuşları mı kırık nedir?...

Kusura bakma bu şekilde yazı görünce kızıyorum ve dile getirmeden duramıyorum.

avcitalip

avcitalip

Üye
Dipnot : Sen bu mesajları ne ile ve nasıl yazıyorsun? Türkçen zayıf galiba yazdığın mesajı okumakta zorlanıyorum.Hiçbir kelimen tam değil.Hep harf eksik.Bunu kasten yapıyorsun ama bence iğrenç.Lütfen Türkçemize sahip çıkalım.Bu nedir şimdi Allah aşına???

karslyck = karşılayacak , hpsnı = hepsini , tlfnu = telefonu , 2sde = ikiside .... eee yani yuh! Klavyenin tuşları mı kırık nedir?...

Kusura bakma bu şekilde yazı görünce kızıyorum ve dile getirmeden duramıyorum.

Aynen Kayra Doğru Söylüyor,Iphone 4s ile Samsung GSIII Bu Cihazların Birbirlerine Göre Farklı Yönleri Var;

Iphone 4s :
1-Flash Player Kendi Tarayıcısında Yok,bahanelerle geçiştiriyorlar
2-Parçalarının Çoğunu Samsung'dan Alıyor
3-Ekranı Daha Ufak(Benim Gibi Elleri Büyük İnsanlar İçin Problem Oluyor)
4-Sağlam Değil
5-IOS'un Zengin Uygulama Yelpazesine Sahip

Samsung GSIII :
1-Çoğu Parçasını Kendisi Üretiyor
2-Ekranı Dahada Büyük
3-İnternet Tarayıcısı Mükemmel
4-Android OS IOS kadar Stabil Olmasada IOS'ta Olan Çoğu Şey Android OS'da da var
5-Radyasyon Oranı Samsung ve hTC de Oldukça Düşük Diğer Modellerde Biraz Karmaşık
6-Dışları Plastik Olmasına Rağmen Çok Sağlam Cihazlar,Iphone'den Sağlamlar

bence aradaki farklar bunlardır,ama bence Galaxy SIII daha iyi bir cihazdır,IOS kadar Stabil Olmasada 1 GB ram'ı var ve Galaxy SII'yi düşünün Nekadar Hızlı Bir Cihazdı,Şimdi Galaxy SIII var ve Quad Core yani 4 Çekirdekli dahada hızlı bir cihazdır bence ama ben hızı ne yapayım bana elimde şekil duran bir telefon lazım dersen Iphone 4s orada bekliyor ama Galaxy SII bence Daha güzel duruyor...

Bu Benim Fikrim,isteyen Iphone Alsın Paşa Gönülleri Bilir...

KayraBey

KayraBey

Üye
Üsteğmenim ağzın bal yesin o kadar diyorum yani :)

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen Kayra Doğru Söylüyor,Iphone 4s ile Samsung GSIII Bu Cihazların Birbirlerine Göre Farklı Yönleri Var;

Iphone 4s :
4-Sağlam Değil

Samsung GSIII :
2-Ekranı Dahada Büyük
4-Android OS IOS kadar Stabil Olmasada IOS'ta Olan Çoğu Şey Android OS'da da var
5-Radyasyon Oranı Samsung ve hTC de Oldukça Düşük Diğer Modellerde Biraz Karmaşık

bence aradaki farklar bunlardır,ama bence Galaxy SIII daha iyi bir cihazdır,IOS kadar Stabil Olmasada 1 GB ram'ı var ve Galaxy SII'yi düşünün Nekadar Hızlı Bir Cihazdı,Şimdi Galaxy SIII var ve Quad Core yani 4 Çekirdekli dahada hızlı bir cihazdır bence ama ben hızı ne yapayım bana elimde şekil duran bir telefon lazım dersen Iphone 4s orada bekliyor ama Galaxy SII bence Daha güzel duruyor...

Bir gün boyunca jailbreakli bir iphone 4s kullan anlarsın farkını ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Iphone 4s :
4-Sağlam Değil

Samsung GSIII :
2-Ekranı Dahada Büyük

bu yazının Android taraftarı tarafından yazıldığı belli oluyor. iPhone'un da SIII'e göre artısı çok.

avcitalip

avcitalip

Üye
Üsteğmenim ağzın bal yesin o kadar diyorum yani :)

Sağolasın Ama Bu Cihazlara 1.500 TL 2.000 TL vermek Yerine Ufak Ekranlı Laptoplar Var i5 işlemcileri v.s var,Bir Yandan Onlardan Mı Alsam Diyorum Ama Bazen kamera,GPS gibi özellikler lazım olabiliyor ve o ufak boyutlu laptopları herzaman yanımızda taşıyamıyoruz vede şarzları telefonlar kadar gitmiyor yani ne yapsam bilemedim adamın 1.500 TL verdiği telefon gta3 ü açıyor adamın 1.500 TL ye aldığı laptop neleri açıyor neleri :D

ne yapsam ? arada kaldım ya :D

- - - Eklendi - - -

bu yazının Android taraftarı tarafından yazıldığı belli oluyor. iPhone'un da SIII'e göre artısı çok.

IOS hariç ne gibi bir artısı var ?:naughty:

klongs

klongs

Üye
büyük ekran istiyorsan galaxy s3 al küçük ekran istiyorsan iphone 4s al ikiside seni patlayana kadar götürür konuyuda kilitlet artık tartışma çıkmasın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone da flash var bir kere kendi tarayıcısı da 3.parti tarayıcılarıda son derece kullanışlı telefonu yere atmadıktan sonra kırılmıyor ve anlamadığım parçaları samsungdan alması iphone da eksiyken samsungda neden artı ikisini de aynı firma üretiyor neye göre kıyaslanıyor?

- - - Eklendi - - -

Sağolasın Ama Bu Cihazlara 1.500 TL 2.000 TL vermek Yerine Ufak Ekranlı Laptoplar Var i5 işlemcileri v.s var,Bir Yandan Onlardan Mı Alsam Diyorum Ama Bazen kamera,GPS gibi özellikler lazım olabiliyor ve o ufak boyutlu laptopları herzaman yanımızda taşıyamıyoruz vede şarzları telefonlar kadar gitmiyor yani ne yapsam bilemedim adamın 1.500 TL verdiği telefon gta3 ü açıyor adamın 1.500 TL ye aldığı laptop neleri açıyor neleri :D

- - - Eklendi - - -

1500 tl ye alcağın laptopta gta 4 ü bile zar zor oynarsın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

şu an telefonla fazla yazamam ama en büyük artısı GPU'su. Ayrıca iOS deyip geçme, o donanım manyağı SIII benchmarklarda hâlâ 4S'i geçemedi.

- - - Eklendi - - -

edit: bütün benchmarklarda değil, yanlış anlamayın. Ama geçmesi gerekmez miydi??

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

şu an telefonla fazla yazamam ama en büyük artısı GPU'su. Ayrıca iOS deyip geçme, o donanım manyağı SIII benchmarklarda hâlâ 4S'i geçemedi.

- - - Eklendi - - -

edit: bütün benchmarklarda değil, yanlış anlamayın. Ama geçmesi gerekmez miydi??

bildiğim kadarıyla birtek fps de geçti :hmmm

donanım işin cacığı önemli olan optimizasyon ve stabilite.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

bildiğim kadarıyla birtek fps de geçti :hmmm

donanım işin cacığı önemli olan optimizasyon ve stabilite.

telefon biraz yaygınlaşsın iPhone'un daha akıcı ve daha başarılı olduğu görülür. Aklıma gelmişken Android'e hâlâ Max Payne neden gelmedi??

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

Android ICS'in hantallığından Geçemedi,ICS bir güncelleme ile bu sorunu çözecekmiş,bu olay gs2 içinde varmış ics kasıyormuş ve şarzı çok çabuk bitiyormuş...

avcitalip

avcitalip

Üye

telefon biraz yaygınlaşsın iPhone'un daha akıcı ve daha başarılı olduğu görülür. Aklıma gelmişken Android'e hâlâ Max Payne neden gelmedi??

diyorumya ios hariç bir artısı yok onu bukadar stabil yapan zaten IOS:oke:

ec038

Üye
beyler döğüşmeden oynayın.. samsung s2 ile kendini kanıtladı bence... donanım haberde 3lü cihaz karşılaştırması yapmışlardı... orda mesut çevik nasıl hayretler için de anlatıyor hızını açarsanız görürsünüz.. ben iphone'a bakmam bile.. en basiti angry birds space çıktı.. android markette beleşken iosun marketinde 1 dolardı.. oyuna para verecek olursan ipin ucu kaçaaaaar gider... bu en basit örnekti.. iphone alıp da dolandırıcı apple'a para kazandıracağıma 1110 kullanırım !!!!

Üst Alt