Galaxy s3 mü? İphone 4s mi? Yardım edinn..lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
S3 gerçekten harika bir cihaz..Şunu da ekliyim film ve video izliyormuşsun bu nedenler yine S3 öneririm ekran boyutu nedeniyle.. İphone un ise IOS haricinde ( ki sen işletim sistemine bakmıyorsun ) başka bir üstün yanının olmadığını düşünüyorum..

muzip03

Üye
    Konu Sahibi
samsung rakip sadece applei rakip olarak goruyor zaten android piyasasinin %60 i samsung

Aynen dostm bıde formlrda okduguma gore applen 1 yada 2 parcsını samsung urtymus .

---------- Eklendi @ 12:49:30 ---------- Yazıldı @ 12:46:08 ----------

Bence iphone 5 i bekle ama illa ikisi dersen s3

Iphone 5 e cok para ıstrlr aga ve marktlrı pahalı jaılbrk mydı nydı onu yapmzsan da ıphnunt tadı ckmymus ve bn pk anlmam onlardan chaz patlar falan :) elmdkı 5800 xm hala orjnal olrk kullanyrum cfw fln ypmdm yanı..

---------- Eklendi @ 13:01:38 ---------- Yazıldı @ 12:49:30 ----------

S3 gerçekten harika bir cihaz..Şunu da ekliyim film ve video izliyormuşsun bu nedenler yine S3 öneririm ekran boyutu nedeniyle.. İphone un ise IOS haricinde ( ki sen işletim sistemine bakmıyorsun ) başka bir üstün yanının olmadığını düşünüyorum..

Isltm sıstmıne pk önem vrmyrum dostm ama bu androıd de elmde patlmz dmı?smybıan kullnyrum suan 5800 hantal ve pk ıs gormyr..

klongs

klongs

Üye
iphoneun butun parcalarini samsung uretiyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yok yok Android mükemel bir işletim sistemidir..Özellikle GS3 de harika duracağını söyleyebilirim..Senin için sıkıntı olacağını düşümüyorum.

franzliszt

franzliszt

Üye
bak ben sana anlatimde o iosdan başka bir halt etmez dedikleri cihaz hakkında almayacaksan bile bilgin olsun
bu elmacık denilen türkiyede tüketiciye kazık olarak satılan ama moskovada 1200tl ye sıfırını alabileceğin cihaz (iphone4s)
cortex 9 çift çekirdek işlemci ve çift kanallı ! gpu ya sahip (sgx543) bu sayede şuan oynattığı tüm yüklü(1.60gb lık oyunlardan bahsediyorum) oyunlarda çok yüksek fps değeri vermekte ve zorlanma yaşamamakta ios gibi stabil bir işletim sistemi kullanmakta ve kaç senenin ürününü geliştire geliştire bu zaman gelmiş bir cihaz artılarına gelirse o yüztanıma ile kilit açma olayı olmasa bile fotoğraflarına girerken bir program yüklüyorsun eğer sen değilsen(yüz tanıma ile) giremiyor kişiler belgelerine aynı sistem yazılımsal yani.

bir kere sistem fat formatlı değil ios da bu yüzden diğer cihazlar 4gb üstü veriyi bir seferde alamazken ; (mesela sen 9gb lık bluray indirdin izlemek istiyorsun telefonunda -- izleyemezsin çünkü apple dışındakiler fat formatlı ) apple a atıyorsun bluray i çat diye açıyor diğer cihazlarda bu filmleri kesmen gerekecek.

ios kadar kaliteli içerik bulamayacaksın bir kere her program oyun ilk ios a geliyor sonra çıkıncada ilk ios iphonelar ile kapıştırıyorlar yani diğer cihazlar hep gölgede kalıyor nedenide appleın yazılım gücü cihazlarının yeteneği

flash yok diyorlar -- yalan istersen yükleyebilirsin yada jailbreklemeden bile poffinbrowser ile yüksek hızda istediğin videoları izlersin

iphone alırsın satarken az zarar edersin

iphoneda bluetooth işe yaramıyor diyorlar biz 6 kişiye kadar multi oyun atıyoruz çoğu oyunda multi desteği veriyor ve bluetooth 4.0 a sahip yani hemen hemen tüm bluetooth cihazları klavyeleri bağlayabilirsin

iphone4 ve 4s (ipod touch 4. nesil) modelinde cirrus logic denilen özel bir ses işleme çipi var bu sayede ses kalitesi inanılmaz

iphone4s de kamera yenilenmiş kızılötesi ışığı engelleyen bir cam daha eklenmiş toplamda 5 katmandan oluşmuştur bu camlar ve diyafram aralığı büyütülmüştür , yani kamerası çok başarılı.

şimdi bu dediklerim yalansa birisi çıksın yalan desin yoksa eline alsınlar cihazlarını deneteyim.bunun dışında ben apple ı git al diye anlatmadım galaxys3 seversin alırsın bu kişide biter bende insanın sevdiği benimsediği cihazı almasından yanayım yemişim markasını . ben sadece bilgi verdim bana kalırsa iphone5 i görmeden hareket etmeyin derim . bu cihaz sağlam değil diyenlerede kanmayın etrafı çelik kaplama arkadaşımdan biliyorum adam sakar ve 2kere cihazını iş yerinde mermer zemine düşürdü halen taş ne çatlama ne birşey.heleki bumper olsa zaten birşey olmuyor
galaxys3 de 4 çekirdek var ama oyun varmı acaba? ben iphoneda ne oyunlar atıyorum zaman yetmiyor yüzlerce oyun var 600-700 mb üstü

---------- Eklendi @ 13:02:54 ---------- Yazıldı @ 13:00:49 ----------

bir iphone çakmalığında daha birlikteyiz ;

klongs

klongs

Üye
siriden oncede samsungun sesli komutu vardi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bence S3 derim ;)

Tapatalk 2 ile gonderilmiştir.

franzliszt

franzliszt

Üye
bu sesli komut değil bu siri asistan anlayıp ona göre sistemi harekete geçiriyor aksan anlıyor şaka anlıyor mesela eve ulaşınca bana haber ver diyorsun gps den anlayıp eve ulaşınca sana notunu kendisi söylüyor

---------- Eklendi @ 13:13:42 ---------- Yazıldı @ 13:12:34 ----------

ama tabi 4s de eskiyor o yüzden bu vatandaş samsung galaxys3 ü seçebilir yanlışda olmaz ben program oyun çok kurcaladığım için ios kullanıyorum babamın şirketi değil sonuçda :)

muzip03

Üye
    Konu Sahibi
bak ben sana anlatimde o iosdan başka bir halt etmez dedikleri cihaz hakkında almayacaksan bile bilgin olsun
bu elmacık denilen türkiyede tüketiciye kazık olarak satılan ama moskovada 1200tl ye sıfırını alabileceğin cihaz (iphone4s)
cortex 9 çift çekirdek işlemci ve çift kanallı ! gpu ya sahip (sgx543) bu sayede şuan oynattığı tüm yüklü(1.60gb lık oyunlardan bahsediyorum) oyunlarda çok yüksek fps değeri vermekte ve zorlanma yaşamamakta ios gibi stabil bir işletim sistemi kullanmakta ve kaç senenin ürününü geliştire geliştire bu zaman gelmiş bir cihaz artılarına gelirse o yüztanıma ile kilit açma olayı olmasa bile fotoğraflarına girerken bir program yüklüyorsun eğer sen değilsen(yüz tanıma ile) giremiyor kişiler belgelerine aynı sistem yazılımsal yani.

bir kere sistem fat formatlı değil ios da bu yüzden diğer cihazlar 4gb üstü veriyi bir seferde alamazken ; (mesela sen 9gb lık bluray indirdin izlemek istiyorsun telefonunda -- izleyemezsin çünkü apple dışındakiler fat formatlı ) apple a atıyorsun bluray i çat diye açıyor diğer cihazlarda bu filmleri kesmen gerekecek.

ios kadar kaliteli içerik bulamayacaksın bir kere her program oyun ilk ios a geliyor sonra çıkıncada ilk ios iphonelar ile kapıştırıyorlar yani diğer cihazlar hep gölgede kalıyor nedenide appleın yazılım gücü cihazlarının yeteneği

flash yok diyorlar -- yalan istersen yükleyebilirsin yada jailbreklemeden bile poffinbrowser ile yüksek hızda istediğin videoları izlersin

iphone alırsın satarken az zarar edersin

iphoneda bluetooth işe yaramıyor diyorlar biz 6 kişiye kadar multi oyun atıyoruz çoğu oyunda multi desteği veriyor ve bluetooth 4.0 a sahip yani hemen hemen tüm bluetooth cihazları klavyeleri bağlayabilirsin

iphone4 ve 4s (ipod touch 4. nesil) modelinde cirrus logic denilen özel bir ses işleme çipi var bu sayede ses kalitesi inanılmaz

iphone4s de kamera yenilenmiş kızılötesi ışığı engelleyen bir cam daha eklenmiş toplamda 5 katmandan oluşmuştur bu camlar ve diyafram aralığı büyütülmüştür , yani kamerası çok başarılı.

şimdi bu dediklerim yalansa birisi çıksın yalan desin yoksa eline alsınlar cihazlarını deneteyim.bunun dışında ben apple ı git al diye anlatmadım galaxys3 seversin alırsın bu kişide biter bende insanın sevdiği benimsediği cihazı almasından yanayım yemişim markasını . ben sadece bilgi verdim bana kalırsa iphone5 i görmeden hareket etmeyin derim . bu cihaz sağlam değil diyenlerede kanmayın etrafı çelik kaplama arkadaşımdan biliyorum adam sakar ve 2kere cihazını iş yerinde mermer zemine düşürdü halen taş ne çatlama ne birşey.heleki bumper olsa zaten birşey olmuyor
galaxys3 de 4 çekirdek var ama oyun varmı acaba? ben iphoneda ne oyunlar atıyorum zaman yetmiyor yüzlerce oyun var 600-700 mb üstü

---------- Eklendi @ 13:02:54 ---------- Yazıldı @ 13:00:49 ----------

bir iphone çakmalığında daha birlikteyiz ;

Dostum üşenmdn uzun blgılendırmen cok tskkurler.. Peki 4s de yuz tanma ozllgni uyglma yapma gbı 1 sans varmı bıde jaılbrk mdr ndr pk tawsye etmyrlar onu ne yapyrkı jaılbrk?

klongs

klongs

Üye
Dostum üşenmdn uzun blgılendırmen cok tskkurler.. Peki 4s de yuz tanma ozllgni uyglma yapma gbı 1 sans varmı bıde jaılbrk mdr ndr pk tawsye etmyrlar onu ne yapyrkı jaılbrk?

jailbreak uygulamaları bedava yüklemini sağlıyor ama garanti dışı bırakıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Pekı aga ucretsz uyglmaları ıse yararmı

jailbreak garanti dışı bıraksada orjinal yazılımla düzeltirsin sıkıntı yaratma sen onu

---------- Eklendi @ 15:19:10 ---------- Yazıldı @ 15:18:03 ----------

s voice bence o kadar başarılı değil demin 3 kere denedi anlamadı ne dediğini

futbol123

futbol123

Üye
İkiside kral makine seçim senin

Türe

Türe

Üye
İşim internette diyorsan galaxy s3 al internette sıkıntı yaşamadan film de izlersin bilgisayardaki gibi dolaşırsın da :oke:

muzip03

Üye
    Konu Sahibi

jailbreak garanti dışı bıraksada orjinal yazılımla düzeltirsin sıkıntı yaratma sen onu

---------- Eklendi @ 15:19:10 ---------- Yazıldı @ 15:18:03 ----------

s voice bence o kadar başarılı değil demin 3 kere denedi anlamadı ne dediğini

Jaılbrk drkn elme yuzme bulstrmyaymda .. Jaılbrksz kullandgmda memnun kalrmym? Bıde Mhl mı Hdmı cksmı ıyı?

klongs

klongs

Üye
jailbreak yapmayacaksan iphone alma jailbreaksiz zil sesi bile atayamazsın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Jaılbrk drkn elme yuzme bulstrmyaymda .. Jaılbrksz kullandgmda memnun kalrmym? Bıde Mhl mı Hdmı cksmı ıyı?

kardeşim hiç olmadı 20 30 tl ye sorunsuz jailbreak yapan yerler var yaptırır rahat rahat kullanırsın hiiç merak etme

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
4s alma ipon 5 bekle
eger illa alcam diosan htc one x veya s3 al

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Pekı aga ucretsz uyglmaları ıse yararmı

bütün uygulamaları ücretsiz yüklemene imkân sağlıyor. Ücretliler de ücretsiz oluyor yani. Bu da Market ayağının altında demek.

Üst Alt