Galaxy s3 mü? İphone 4s mi? Yardım edinn..lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence s3 alsan daha iyi olurdu. neyse sen bilirsin.

muzip03

Üye
    Konu Sahibi
?? Ndn kı dostm?

---------- Eklendi @ 17:09:29 ---------- Yazıldı @ 17:04:08 ----------

bence s3 alsan daha iyi olurdu. neyse sen bilirsin.

Ndn ki dostm yenı chaz oldgu ıcn mi? Hangsnın fılm marktı var? Daha zengn?

MuhammedAliAKB

Üye
Galaxy S3 al

BeratShark

BeratShark

Üye
bence ikisini de alma.uygulamalarla işim yok demişsin.bu iki telefon da uygulama ağırlıklı.parana kıymış olursun.

anılbaran

anılbaran

Üye
4s .

HakaN-06

HakaN-06

Üye
internet ve film öncelikse tabiki S3

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
her turlu s3
s2 bile iphone 4s ten cox iyi

15097

15097

Üye
Film izlerim internette gezinirim yazmışsın.O halde samsung galaxy s3 almanı öneririm.Çünkü galaxy s3'ün ekranı daha büyük :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
her seyi
iphoe 4s tek ustunluyu ios

ee sistem daha üstün de madem s2 nasıl üstün oluyo karşılaştırma videolarını izle benchmark değerlerini bi karşılaştır bakalım s2 4s in yanından geçemez

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Kardes bu saatten sonra o kadar kucuk ekranli tel alinmaz 2sene sonra 3.5" ler tarihe karisir

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap

ee sistem daha üstün de madem s2 nasıl üstün oluyo karşılaştırma videolarını izle benchmark değerlerini bi karşılaştır bakalım s2 4s in yanından geçemez

o testlerin hic bir onemi yok.
Iphone 4s de kullandim galaxy r ve note de. Iphone 4s anca anca galaxy r le kiyaslanir. Galaxy r bile daha iyi en azindan tegra!

- - - Eklendi - - -

Iphone 4s de kullandim galaxy r ve note de. Iphone 4s anca anca galaxy r le kiyaslanir. Galaxy r bile daha iyi en azindan tegra!

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

herşeyiniz donanım di mi? O testlerin bir önemi yok da neden yapılıyor? Geç bunları kardeşim ya taraftar olma fanatik de olma..Iphone 4s e jailbreak yap kullan.. Tutturmuşsunuz bir donanım ha donanım.. Tegra olması çok mu önemli? Performanslı olması mı önemli? Donanım lafta kaldıktan sonra bi işe yaramaz s3 hariç hiçbir cihaz iphone 4s le kıyaslanamaz bile..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Androide yeni gectim hersey superde su multitasking beni deli etti

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Ben S3 diyorum

franzliszt

franzliszt

Üye

- - - Eklendi - - -

o önemi yok dediğin testlerin öyle bir önemi varki o testler birebir gerçek tabi androidler babayı alınca böyle denmesi kolay. halen 1gb üstü oyunları çatır çatır açan yüksek fps veren bir gram kasmayan iphone4s e rakip getiremedi be android.4 çekirdekmiş haha gördük 4 çekirdeğin bencmark karşılaştırmasını 4s lerle . utansınlar bence 4 çekirdek 1.5hz 1gb ram le ---- 512ram 1ghz çift çekirdek iphoneun bencmarkını tutturamadılar . heleki o iphoneun işlemcisi 1.5ghz olsa varya oturur ağlatır androidi bilmem düşündünüzmü.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
catisma basladi basladi hahaa hepsini at gitsin cope herkes hakli hepsi birbirinden iyi

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu tip konular amma uzuyor arkadaş.Oku oku bitmiyor.Hiçbir cevap arkadaşı doyurmamış.Sürekli neden sorup duruyor.Madem bu tip telefon alacak kadar paranız var gidin herhangi birini alın olay bitsin.isteklerinizi her ikiside karşılar.Bu tip sorular içeren konular yüzünden mutlaka tartışma çıkıyor.Her iki telefonunda donanımsal ve yazılımsal olarak özellikleri belli.Boşa vakit kaybı başka birşey değil...Bazen bu konuların hava atma amaçlı açıldığını düşünüyorum nedense... 2000 liram var nereye saçayım yardım edin.Yardım ederkende birbirinizi yiyin :kop2:

Üst Alt