Galaxy s3 mü? İphone 4s mi? Yardım edinn..lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye

o Türkiye'yle alakalı bir durum

Demek Öyle Diyisin:naughty:

neyse ya önemli değil isteyen istediğini alır bu ülkede elektronik cihazlar olsun arabalar olsun akaryakıt fiyarları olsun hep pahalı ya Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Bence Bu İşe Bir El Atması Lazım...

Iphone Marka Yapmış Iphone Kullanıcıların en az %45 i o cihazları tasarımı güzel diye alıyor zaten bunu çin malı cihazlardan'da anlayabilirsiniz Trident vs.

- - - Eklendi - - -

sıraladıklarının alayı yanlış bi kere samsung iphone a aynı kalitede parça yapmaz diyosun bu bi kere suçtur adam para verip ürün alıyor ve sabotaja da girer..ıphone donanım olarak iyi demedik performansda iyi benchmarklara göre

doğrudur IOS var işte :D

- - - Eklendi - - -

ios la okadar stabil oluyor onu demek istedim zaten malzeme kalitesinde doğru söyledin sabotaj'a girer ama kasa olarak Samsung daha sağlam
[video=youtube;elKxgsrJFhw]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/video]

- - - Eklendi - - -

neyse konu dahada uzamasın Iphone IOS sayesinde donanım eksiğini kapatıyor gibi ama bence Galaxy Serisi...

cr55

Üye
o önemi yok dediğin testlerin öyle bir önemi varki o testler birebir gerçek tabi androidler babayı alınca böyle denmesi kolay. halen 1gb üstü oyunları çatır çatır açan yüksek fps veren bir gram kasmayan iphone4s e rakip getiremedi be android.4 çekirdekmiş haha gördük 4 çekirdeğin bencmark karşılaştırmasını 4s lerle . utansınlar bence 4 çekirdek 1.5hz 1gb ram le ---- 512ram 1ghz çift çekirdek iphoneun bencmarkını tutturamadılar . heleki o iphoneun işlemcisi 1.5ghz olsa varya oturur ağlatır androidi bilmem düşündünüzmü.

O çok hızlı dediğin ip4s de tam multitask,widget ve flashplayer yükü yok o yüzden o basit menüsüne çift çekirdek ve düşük ram yetiyor yetmesinde ilerde bir galaxy s2 nin ram gerektiren uygulamasını çalıştıramıyacak yazık bide kazık fiyata.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
O çok hızlı dediğin ip4s de tam multitask,widget ve flashplayer yükü yok o yüzden o basit menüsüne çift çekirdek ve düşük ram yetiyor yetmesinde ilerde bir galaxy s2 nin ram gerektiren uygulamasını çalıştıramıyacak yazık bide kazık fiyata.

bu yorum telefonu kullanmadığını gösteriyor. iPhone'un açıp SII'nin açamadığı videolardan haberin var mı?

ec038

Üye
Okadar da değil artık jailbreak yap kardeşim :D ama s2 nasıl 4 ü ezdiyse s3 te abisi olarak 4ün abisi olan 4s yi ezecektir,siz iphone'lara para verin 3.5 inç ekrandan ne anlıyorsanız artık :D

jailbreak yapsan beleşe de yüklerdin çok mu fazla 1 dolar güldürme kardeşim

Okadar da değil artık jailbreak yap kardeşim :D ama s2 nasıl 4 ü ezdiyse s3 te abisi olarak 4ün abisi olan 4s yi ezecektir,siz iphone'lara para verin 3.5 inç ekrandan ne anlıyorsanız artık :D

mesajımı tam okuyup cevaplasanız bu lafı vermezdiniz.. en basit örnekti angry birds.. iphone neden trilyon dolarlık bir firma olacak anlıyorum şimdi.. bu kadar bağımlısı varken olmaması garip olurdu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mesajımı tam okuyup cevaplasanız bu lafı vermezdiniz.. en basit örnekti angry birds.. iphone neden trilyon dolarlık bir firma olacak anlıyorum şimdi.. bu kadar bağımlısı varken olmaması garip olurdu

bağımlılıkla alakası yok kardeşim doğru olan bu

muzip03

Üye
    Konu Sahibi
Hava atmak benim için söylenecek en son söz olur bundan emin ol.Bence 1 telefona o kadar para verilmez.ne s3 ne iphone.Bana göre telefon oyun oynanacak bir cihaz da değildir.Oyun için konsollar vardır.Herkesin görüşü vardır bu konuda buda benimki.Ama bu tip konular o kadar baydı ki artık o kadar olsun yani.Heryerde o mu bu mu yardım edin abiler ablalar misali... Bak git hepsini bul oku hep bir tartışma var.Bak 2 arkadaş tartışıyor hala ortak bir yol yok.Şahsi düşüncem bu tip konuların sonu hep tartışma ile bitiyor ve konuyu açan gidip başka telefon alıyor :kop2:

Dipnot : Sen bu mesajları ne ile ve nasıl yazıyorsun? Türkçen zayıf galiba yazdığın mesajı okumakta zorlanıyorum.Hiçbir kelimen tam değil.Hep harf eksik.Bunu kasten yapıyorsun ama bence iğrenç.Lütfen Türkçemize sahip çıkalım.Bu nedir şimdi Allah aşkına???

karslyck = karşılayacak , hpsnı = hepsini , tlfnu = telefonu , 2sde = ikiside .... eee yani yuh! Klavyenin tuşları mı kırık nedir?...

Kusura bakma bu şekilde yazı görünce kızıyorum ve dile getirmeden duramıyorum.

Terbyszlık yapma tlfndan grdgm ıcn ksa yazyrum anlmk zorunda dglsn yazmk zorunda hc dglsın !sen uzn yazyosn dye turkcn ıymı olyo? Safca knusup canmı skma !tekrar soyluyrum yazma yazmk zorunda dglsın...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Terbyszlık yapma tlfndan grdgm ıcn ksa yazyrum anlmk zorunda dglsn yazmk zorunda hc dglsın !sen uzn yazyosn dye turkcn ıymı olyo? Safca knusup canmı skma !tekrar soyluyrum yazma yazmk zorunda dglsın...

tamam da kardeşim sen de haklısın da Sen de az düzgün kullan Türkçe yi ben de telefondan yazıyorum telefondan yazmak kısaltma yapmayı gerektirmiyor.

muzip03

Üye
    Konu Sahibi

tamam da kardeşim sen de haklısın da Sen de az düzgün kullan Türkçe yi ben de telefondan yazıyorum telefondan yazmak kısaltma yapmayı gerektirmiyor.

İs yerndym ve bu skılde yazmk zorundym..evde olsm nyse..

aleranol

aleranol

Üye

ben de telefondan yazıyorum çok mu zor? Arada i . Ya dönüşür benim de bilen bilir. Ayrıca s2 4ü ezen diyen kimse onu kınıyorum. S2 4ü ezecek haaa :kop: s3 ile 4s kıyaslayamazsınız bile. Bi arkadaş da şey demiş widget yok flaş yok falan. Bunlar galatanın sizin kupanız yok demesine benziyo :kop: 4s 50gblık videoyu bile açarken s3 açsın da görek hadi bakalım. Ekran diyorsanız bekleyin ip5 geliyo kesinlikle ekranı büyüyecek. Ben symbiancıyım wp ciyim ve ioscuyum amz android in ce haklı yanları var diğerlerinin de. Burda ios gibi devasa bi sistemi ezemezsiniz.

avcitalip

avcitalip

Üye

ben de telefondan yazıyorum çok mu zor? Arada i . Ya dönüşür benim de bilen bilir. Ayrıca s2 4ü ezen diyen kimse onu kınıyorum. S2 4ü ezecek haaa :kop: s3 ile 4s kıyaslayamazsınız bile. Bi arkadaş da şey demiş widget yok flaş yok falan. Bunlar galatanın sizin kupanız yok demesine benziyo :kop: 4s 50gblık videoyu bile açarken s3 açsın da görek hadi bakalım. Ekran diyorsanız bekleyin ip5 geliyo kesinlikle ekranı büyüyecek. Ben symbiancıyım wp ciyim ve ioscuyum amz android in ce haklı yanları var diğerlerinin de. Burda ios gibi devasa bi sistemi ezemezsiniz.

zevk işi isteyen isteğini alır kaç kere 50 GB'lık video izledin ? :D

isteyen istediğini alsın demek istiyorum çünkü bu cihazların hepsi sizin işinizi görecektir:oke:

- - - Eklendi - - -

gidin hoşunuza gideni alın,ama şunu unutmayın Iphone Satarken Para Eder Çünkü Iphone'dur:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir bucuk yil once 1050tlye aldigim n8i 600tl ye sattim. Gecen sene 1350tlye aldigim daha bir yilini doldurmamis 3gs o da 600-700 arasi ediyor. Iphone para eder lafi biraz bos kaliyor bu durumda.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bir bucuk yil once 1050tlye aldigim n8i 600tl ye sattim. Gecen sene 1350tlye aldigim daha bir yilini doldurmamis 3gs o da 600-700 arasi ediyor. Iphone para eder lafi biraz bos kaliyor bu durumda.

Nokia N8'den sonra kaç tane yeni symbian çıktı? iPhone 3GS'den sonra 2 tane çok önemli yenilikler getiren telefon çıktı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Nokia N8'den sonra kaç tane yeni symbian çıktı? iPhone 3GS'den sonra 2 tane çok önemli yenilikler getiren telefon çıktı.

603-700-701 bunlar piyasada olanlar ayrica ben telefonu satali bir olmadi yani 808ide bu listeye ekleyebiliriz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

603-700-701 bunlar piyasada olanlar ayrica ben telefonu satali bir olmadi yani 808ide bu listeye ekleyebiliriz.

yeni symbian'ların eskilerinden çok da ahım şahım bi fark yok. Ama iPhone'da büyük ilerleme var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

yeni symbian'ların eskilerinden çok da ahım şahım bi fark yok. Ama iPhone'da büyük ilerleme var.

Cok faek var kardesim n8 680mhz 256mb ram 701 1ghz 512mb ram bu kadar fark bile bu cihazlari fp1 guncellemesine ve dolayisiyla 1.3 ghz ye yuseltti

• Beğen
Tepkiler: vavra22
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Cok faek var kardesim n8 680mhz 256mb ram 701 1ghz 512mb ram bu kadar fark bile bu cihazlari fp1 guncellemesine ve dolayisiyla 1.3 ghz ye yuseltti

o farkları biliyorum abi. En basitinden internet tarayıcısı ?

MrExpert

MrExpert

Üye
4s te iyi s3 te ama film ve internet için s3 daha iyi ama 4s de yabana atma...

KayraBey

KayraBey

Üye
Türkçe yazma konusunda arkadaşlar gerekli cevabı vermişler.Teşekkür ederim :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
İki seçim önerisi, fakat tüm telefonlar konuşulmuş :hmmm

Üst Alt