Galaxy s3 mü? İphone 4s mi? Yardım edinn..lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye

üstteki mesajıma bakar mısın?

IOS'la kazanıyor bunları,ICS'in yeni güncellemeleri çıksın ozaman benchmark mıdır nedir ondan yapsınlar ozaman görelim :D

Donanım Olarak GS3 Daha iyi ama IOS şimdilik yazılımla Yakalamış gibi görünüyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Abi kilitleyelim konuyu iyice ortam ısınıyor :) Bence her iki telefonda kendince güzel.iPhone kendince bir karizma.Allah biliyor ya elinde iPhone olan birisi gördüğüm zaman farklı bir gözle bakıyorum.Yani ne bileyim... Sanki iPhone belli bir kesim için yapılmış bir telefon gibi geliyor bana.Hiç almayı düşünmedim.Tuhaf olan bir yanı da şudur ki : Donanım olarak s3 daha iyi ve üstün olsa da iş 2nci ele geldimi iPhone yine iPhone.Yani adam içi boş bir telefonda satsa adı yetiyor.iPhone alanlar olaya donanım olarak bakmıyor genelde.İnanın 100 iphone kullanan varsa 90 tanesi içindeki özellikleri bilmez ama iPhone kullandığını bilir.Onun bir karizması var bu bir gerçek.Çok zengin olsam kesinlikle iPhone 5 alırdım(çıktığı zaman) ve donınımına bakmazdım.Bence bu iki telefonun karşılaştırılması yanlış.Sistem farklı bir kere.Kimine göre iOs kısıtlı Android özgür kullanım sağlıyor.

Uzun lafın kısası bence arkadaş gidip Xperia S alıp gelecek bizde yazdıklarımızla kalacağız :kop2:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
beyler döğüşmeden oynayın.. samsung s2 ile kendini kanıtladı bence... donanım haberde 3lü cihaz karşılaştırması yapmışlardı... orda mesut çevik nasıl hayretler için de anlatıyor hızını açarsanız görürsünüz.. ben iphone'a bakmam bile.. en basiti angry birds space çıktı.. android markette beleşken iosun marketinde 1 dolardı.. oyuna para verecek olursan ipin ucu kaçaaaaar gider... bu en basit örnekti.. iphone alıp da dolandırıcı apple'a para kazandıracağıma 1110 kullanırım !!!!

jailbreak yapsan beleşe de yüklerdin çok mu fazla 1 dolar güldürme kardeşim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
diyorumya ios hariç bir artısı yok onu bukadar stabil yapan zaten IOS:oke:

diyelim ki sadece bu [ ki bu değil ] ;

donanımı Samsung yaptı verdi Apple'a, telefonun iyi olmasına mı
bakarsın yoksa donanım parçalarının kimin tarafından yapıldığına mı ??

avcitalip

avcitalip

Üye
beyler döğüşmeden oynayın.. samsung s2 ile kendini kanıtladı bence... donanım haberde 3lü cihaz karşılaştırması yapmışlardı... orda mesut çevik nasıl hayretler için de anlatıyor hızını açarsanız görürsünüz.. ben iphone'a bakmam bile.. en basiti angry birds space çıktı.. android markette beleşken iosun marketinde 1 dolardı.. oyuna para verecek olursan ipin ucu kaçaaaaar gider... bu en basit örnekti.. iphone alıp da dolandırıcı apple'a para kazandıracağıma 1110 kullanırım !!!!

Okadar da değil artık jailbreak yap kardeşim :D ama s2 nasıl 4 ü ezdiyse s3 te abisi olarak 4ün abisi olan 4s yi ezecektir,siz iphone'lara para verin 3.5 inç ekrandan ne anlıyorsanız artık :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
IOS'la kazanıyor bunları,ICS'in yeni güncellemeleri çıksın ozaman benchmark mıdır nedir ondan yapsınlar ozaman görelim :D

gelsin android her güncelleme de daha fazla donanıma ihtiyaç duyuyor zaten ;) donanım olarak iphone daha iyi diyen yok ama cihazı kullanırken işletim sistemini kullanıyorsun gpu dan mesaj atmıyosun ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

kim yaparsa yapsın çok büyük bi artı. Yeni gelecek iPhone ile beraber donanımda da gelişmeler olacak ve Android o bilgisayar donanımıyla sürünecek.
Not: fan falan değilim bunlar gerçekler

avcitalip

avcitalip

Üye

diyelim ki sadece bu [ ki bu değil ] ;

donanımı Samsung yaptı verdi Apple'a, telefonun iyi olmasına mı
bakarsın yoksa donanım parçalarının kimin tarafından yapıldığına mı ??

parçaları iyi derken neyi kastetmek istedin acaba ?

özellik bakımından tam olarak değerlerini bilmiyorum ama kalite olarak samsung iphone'a kendi üründe kullandığı kadar malzeme yapmaz bence + isteyen iphone alır iphone'da 3.5 inç lik ekranla iyi günler...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Okadar da değil artık jailbreak yap kardeşim :D ama s2 nasıl 4 ü ezdiyse s3 te abisi olarak 4ün abisi olan 4s yi ezecektir,siz iphone'lara para verin 3.5 inç ekrandan ne anlıyorsanız artık :D

SII 4S'i ezdi mi :oha:
aynı dünyada yaşıyorsuz di mi? Daha üstün olabilir ama ezemez

KayraBey

KayraBey

Üye
En iyisi ericsson 688 o kadar :kop2: Adını doğru yazabildim inşallah.Unutmuşum emektarın adını bile :)

avcitalip

avcitalip

Üye
fiyat bakımından baktığımızda iphone'ların fiyatıda daha yüksek aslında...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

özellik bakımından tam olarak değerlerini bilmiyorum ama kalite olarak samsung iphone'a kendi üründe kullandığı kadar malzeme yapmaz bence + isteyen iphone alır iphone'da 3.5 inç lik ekranla iyi günler...

hani iPhone Samsung'dan malzeme alıyor ya

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

söyliyicek sözün kalmadı sardın ekrana o kadar ekran derdin varsa git galaxy note al ciğerim ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Abi konuyu şikayet ediyorum :) Paşa üsteğmen ile yarışa girdi :) Ya bırakın kim neye üstünse üstün.Adam hangisi dedi sadece fikir söyleyelim yeter..Gidip alacağı varsa alır zaten.Bence gidip tablet alsın.Sebebi yok içimden geldi :kop2:

avcitalip

avcitalip

Üye

söyliyicek sözün kalmadı sardın ekrana o kadar ekran derdin varsa git galaxy note al ciğerim ;)

düşünüyorum aslında note'u da bizimkiler görgüsüz gibi ne yapacan o telefonu diyorlar :D

ben diyeceğimi dedim isteyen iphone alır isteyen s3 ikiside çok güzel cihazlar ben yukarıda belirttim aralarındaki farkları:oke:

dediğim gibi iphone'un donanımı varsa Samsung'unda büyük ekranı var...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Abi konuyu şikayet ediyorum :) Paşa üsteğmen ile yarışa girdi :) Ya bırakın kim neye üstünse üstün.Adam hangisi dedi sadece fikir söyleyelim yeter..Gidip alacağı varsa alır zaten.Bence gidip tablet alsın.Sebebi yok içimden geldi :kop2:

tartışma? Kavga mı ediyoruz :D

KayraBey

KayraBey

Üye
400 tane konu açtım uygulama paylaştım.390 tanesi 2nci sayfayı göremedi.Adam 1 konu açtı 3 günce 6 sayfa oldu ve uzadıkça uzuyor :) Merak ediyorum oturup bu mesajları okuyup gülüyor mudur? Zaten arkadaşın nicki de bir acayip "muzip" :) Bu işin sırrını öğreneceğim ama.Herkes burda bu konuyla alakadar.Büyü mü yaptı nedir :)

- - - Eklendi - - -

İşin şakası bir yana hepinizi kocaman seviyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
düşünüyorum aslında note'u da bizimkiler görgüsüz gibi ne yapacan o telefonu diyorlar :D

ben diyeceğimi dedim isteyen iphone alır isteyen s3 ikiside çok güzel cihazlar ben yukarıda belirttim aralarındaki farkları:oke:

dediğim gibi iphone'un donanımı varsa Samsung'unda büyük ekranı var...

sıraladıklarının alayı yanlış bi kere samsung iphone a aynı kalitede parça yapmaz diyosun bu bi kere suçtur adam para verip ürün alıyor ve sabotaja da girer..ıphone donanım olarak iyi demedik performansda iyi benchmarklara göre

Üst Alt